Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macy49

    tag

    válasz melissa83 #2285 üzenetére

    Kedves Ildikó!
    A véleményem szerint (csak 2 éve használok otthon tintasugaras multifunkciós nyomtatót) az Általad feltett kérdés megválaszolása eléggé körülményes.
    A következőkben kellene Neked dönteni (az üzletek honlapjának árait tanulmányozva):
    - Tintasugaras vagy lézer nyomtatóra van keret?
    - A fénykép nyomtatás mekkora mennyiségben lenne?
    - Csak nyomtatót, vagy multifunkciós nyomtatót Szeretnél venni?
    A kérdések megválaszolásához a 2 éves tapasztalataim röviden: ha komoly darabszámú fényképet Szeretnél nyomtatni két lehetőség között kell Választanod: 1- lézer nyomtató, 2- fotólaborban kellene. A tintasugaras nyomtatókon átlagban (az én tapasztalatom szerint) drágábban Tudsz egy képet előállítani mint az üzleti ár. A tintasugaras az csak néhány fénykép jó minőségű (és az üzletivel hasonló minőségű) elkészítésére való, vagy olyan nyomtatványokhoz amelyben szines részek is vannak.
    Ha itt vissza Olvasol több oldalt, akkor elégé egyértelműen kihámozhatók a legjobbnak és jónak tartott gyártók. Az eldobhatóság kérdése is érdekes, mert most úgy néz ki a nyomtatók és festékek árfekvése, hogy majdnem 3 készlet (gyári) tinta megvásárlása után a negydik készletre már nem is kellene költeni, hanem venni egy új nyomtatót és azzal úgy is jár egy készlet festék. Tapasztalatom szerint (és ez nem csak 2 éves tapasztalat) ha viszonylagos gond nélküli nyomtatást Szeretnél, akkor csak az eredeti gyári patront Használod. Ekkor jön viszont az, hogy így sokkal drágább a működtetés.
    Most ennyit. Üdv. :F

    A gravitáció akkor is hat, ha már nem veszünk róla tudomást

Új hozzászólás Aktív témák