Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz szasanyi #56851 üzenetére
támadnak,támadnak...ugyan már!van nekünk védelmünk!
-
Drughi
addikt
válasz szasanyi #57048 üzenetére
Én pont ilyenek miatt nem viszem kozmetikába a kocsit.
Alap felszerelésekkel ( porszívó, mikroszálas, 3 vödör), egy kerti slag ( nincs magasnyomású) meg évi kb 10e Ft-os anyagköltséggel két hetente patyolatra vágom a kocsit.
Nyáron különösen jól esik, engem kikapcsol.
Akiket eddig hallottam, hogy jól dolgoznak: Miki autókozmetika, Korzó mosó ( de ők elköltöztek a pazonyira, valami Auto SPA néven), Csernyik autókozmetika.
Egy alapos külső-belső takarítás alsó hangon 10e ft, amiből én 1 éven keresztül két hetente kitakarítom.
-
S.Feri
őstag
-
Drughi
addikt
válasz szasanyi #57207 üzenetére
Görgőzésre vállalták volna 2500-3000Ft/db áron, állapottól függően.
A festésre ugyanennyit mondott két különböző szaki is, csak márciusban nem tudtak időpontot adni és két külön helyen lett volna, így az autót 2x2 napra kellett volna lerakni.Most ezt szeretném egy helyen megoldani.
-
izee
őstag
válasz szasanyi #57328 üzenetére
Számla vagy nyugta es lehet, hogy szürke piaci forrás nem megfelelő. A legbiztosabb a gyártó magyar partnereinel venni. Jelenleg ez az ipon. (Nemet amazon, caseking, stb vagy gyártói oldal) De érdemes rákérdezni e-mailben.
-RX utótag esetén várni kell (klasszikus). Minden más utótag eseten kivizsgálás nélkül küldik a csere darabot.RMA processt (EMEA régió) olvasd végig.
Regisztrációs adatok meg a honlapon.Gari kiterjesztés van pénzért. Zotac is csinálja.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
nagyúr
válasz szasanyi #57472 üzenetére
Hat ennek erdekes a tortenete, ugyanis tisztaban vagyok, hogy overkill ez a tap, nekem meg az asztali 6600k@4600 + Rog64 Vega is elvan 500-bol.
Eredetileg 450-est neztem de az meg annak ellenere hogy modularis volt nem tudta a felpassziv uzemmodot.
Mindenkepp Corsair vonalon akartam maradni, most is megy egy RMi850 es egy RMi650 otthon, egyik az asztaliba a masik banyaba a RIG-be.
Szoval RM550x volt kinezve de az nem volt keszleten a nagykerben es mivel van lehetosegem netto kozeli aron vasarolni igy meg 3000 ft-ba sem kerult ez a nagyobb. Igy lett ez.A ventit meg szimplan beneztem. A nagyker oldalan irtak az AM4-et (amit mar javitottak azota, mivel jeleztem) viszont nem ellenoriztem le a gyarto oldalan. Bar hozzateszem az sem szazas mert pl az M5 Led GeminII-t is AM4-nek irja aztan az sem AM4 ready.
Amugy vissza is veszik ha szeretnem eredeti aron, es ha nem megy el ez is lesz a sorsa.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Archttila
veterán
válasz szasanyi #57527 üzenetére
mondom csak arra vagyok kíváncsi, hogy magasabb órajelen hogy skálázódik a proci ennyi.
Nyilván mindenre elég még alapórajelen is.FC5 (ultra)
a vas: (bár már lehet volt, sry )
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz szasanyi #57535 üzenetére
Van nekem egy 2,5' mobil hdd-m amit anno teszgelgetesre es Clonezilla backupokra hasznaltam de tisztan emlekszem ra, h siman szaladt rajta az uj COD is minden fele microlag nelkul a profilomban levo konfigon. Ha gondolod kolcson adom, raksz ra gyorsan egy rendszert, igy a szoftveres galibakat mar ki is zarhatod.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz szasanyi #57537 üzenetére
Friss rendszered lenne kb 30 perc alatt igy kizarhatnad a mostani rendszer esetleges anomaliait.
Vsync helyett sztem adaptive sync de ez egyeni preferencia kerdese.
Bocs csak kozben a gyerekkel jatszom, nem tudok odafigyelni arra amit irok
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz szasanyi #57540 üzenetére
Értem, de azért próbáld már meg hogy játékban kilövöd a V-sync-et, NV vezérlőbe meg bekapcsolod (akár csak az adott játékra) az Adaptive Sync-et (triple buffer mellett)
Adaptive v-sync 【VS】 Traditional v-sync
NV vezérlőben ha optimal a power managment azt is dobd adaptive-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz szasanyi #57540 üzenetére
Másik tippem meg az, hogy kevés neki a proci pontosabban az egyszálas teljesítmény:
Core i5-8400
2,800 MHz
4,000 MHz (1 core),
3,900 MHz (2 cores),
3,900 MHz (3 cores),
3,900 MHz (4 cores),
3,800 MHz (5 cores),
3,800 MHz (6 cores)[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz szasanyi #57544 üzenetére
Igen a globalis az az osszesre vonatkozik! Rakd adaptive-ra, jatekon belul pedig kapcsold ki a V-sync-et! A power managment szinten adaptive legyen! Biztonsag kedveert egy reboot...
Tripla buffer szinten ON. (Nemtudomhogyvanmagyarul)
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz szasanyi #57584 üzenetére
Megoldódot! A "piros ház alatt" van egy laptopos szervíz, az ottanki szaki nagyon korrekt és segítőkész volt és azonnal 1.000 HUF (anyag + munkadíj együtt!) ellenében le is cserélte. Bár ritka, de azért van még rendes szakember aki nem lehúzni akarja a hozzá tévedőket..Nekem úgy tűnt ért is ahhoz amit csinál, így mindenkinek csak ajánlani tudom akinek hasonló jellegű problémája van.
-
Madn!ght
addikt
válasz szasanyi #57640 üzenetére
Jah, elég sok olyan van, akinek egyszerűen nem tétel 4kilót adni egy pc alkatrészért. Elég csak benézni a szakmai jellegű topikokba, ahol nettó 1 milla+ játék PC-ket használnak a fórumtársak, csupán kedvtelésből. (jó néhányan munkára is használják, de sztem legalább annyian csak játékra)
De egyébként nem kell messzire sem menni helyi szinten, ahova járok konditermekbe, a terem előtti parkolón elég végig nézni, csupa luxusautó. Nincs itt gazdasági probléma ("válság") kérem.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz szasanyi #57643 üzenetére
csak?végülis,ha nem megy mosógép és társai,akkor az egész lakásunk áramfogyasztása lehet ennyi sacc/kb
palacsa: na ja...elég kimenni a forgalomba: nem kell sokáig krúzolni,hogy lásson az ember pár 20-30+ millás járgányokat van,aki "jó" helyre született
Sanyi52: tulképp eztet is meg lehet érteni.ez is lehet egy hobbi,mint a bélyeggyűjtés.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz szasanyi #57659 üzenetére
Kiaaé poén hogy a legtöbb ilyen "nagyvérű" Maserati Quattroporte, Porsche Panamera 4 E-Hybrid és társai, ami Nyíregy környékén megfordul, szlovák rendszámos. De épp ma voltunk utánfutó kölcsönzőben, ahol a tulaj (60 éves etnikum, munkanélküli) meséli hogy épp autót tervez venni, csak Audi vagy BMW, más nem is érdekli.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
félisten
-
félisten
válasz szasanyi #57886 üzenetére
Ahogy írtam semmi extra nincs benne és ennyit ráköltök a hibátlan eredmény érdekében.
De le is írtam, hogy ebben a 200k-ban gumin kívül minden benne van. Pl. évente 2X cserélek olajat, minden szűrővel. 2-2,5 évente automata váltó olajat és fékolajat. Pl. most cseréltetek toronycsapágyat mivel kopog, lehetne vele menni de inkább cseréltetem amit az autósok 90%-a nem tenne meg. Ugyanígy most volt szelephézag állításon is amit szintén sokan elspórolnak.
Az autó olyan állapotban van mindig, hogy bármikor neki merek vele indulni akár egész Európának.
-
quby
őstag
válasz szasanyi #57886 üzenetére
Nekem 147eKm alatt most van a 7. garnitura fék betét, 3. garnitura tárcsa a fabian-n elöl. összesen 4 szett gumi ment el (2 téli 2 nyári) most került fel a 3. nyári....Bevallom nem túl futomü barát a vezetési stilusom (szilentböl is elment már pár garnitura), de hogy hogy lehet 140e alatt egy fékbetéttel kihuzni? Mellesleg nekem is elmegy egy 100-as évente. De szerintem egy 1x éves kocsinál 150e felett ez nem meglepö....
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
XmoD
senior tag
válasz szasanyi #57965 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 4 - 4GB/64GB (B20) topiclakoknak szemelyesen
[ Szerkesztve ]
-
Ivy.4.Ever
őstag
-
wwhy
veterán
válasz szasanyi #57985 üzenetére
Ez az a kategória, hogy jól, olcsón, gyorsan dolgozó szakit keresek. Jómagam, munkambol miatt, régen megfutottam ezeket a köröket. A madzag nélkül + halk + világítós = K800 Logitech vagy Fujitsu KB900 KB915. Ennyi a választék, 15 év óta. Madzagos világítós csak gamer van, más világ.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest