- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Ez a KFC itt valami hihetetlen rossz... :/ Mashol ettem mar, de valahogy jobb volt.
-
félisten
Keresek 1-2GB körüli micro sd kártyát
-
félisten
-
félisten
Kis meretu infra kamera vagy ejjel latoja nincs valakinek?
-
félisten
Autóbontóval van valaki jó kapcsolatban?
-
félisten
Tudja valaki mik ezek az ásások több helyen a városban? Ma pl az Arany Jánoson láttam, hogy bizonyos pontokat kiásnak majd valami csöveket raknak le, talán kábel is volt a környéken.
-
félisten
válasz kriszpontaz #57746 üzenetére
Nem is hallottam még ilyen öntözőkről közterületen.
Akkor remélem megoldják, hogy ne legyen tele az egész állandóan kutyasz@rral.
-
félisten
Intel 1155-s procija eladóban van valakinek? i3 vagy i5 ami érdekelne.
-
félisten
válasz DonThomasino #57842 üzenetére
Nem igazán van akció (vagy nem köthető semmihez) mivel sok gumis amúgy is rendeli csak a gumit, másrészt ami régebbi sok gyártó szezon végén vissza is veszi.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz szasanyi #57886 üzenetére
Ahogy írtam semmi extra nincs benne és ennyit ráköltök a hibátlan eredmény érdekében.
De le is írtam, hogy ebben a 200k-ban gumin kívül minden benne van. Pl. évente 2X cserélek olajat, minden szűrővel. 2-2,5 évente automata váltó olajat és fékolajat. Pl. most cseréltetek toronycsapágyat mivel kopog, lehetne vele menni de inkább cseréltetem amit az autósok 90%-a nem tenne meg. Ugyanígy most volt szelephézag állításon is amit szintén sokan elspórolnak.
Az autó olyan állapotban van mindig, hogy bármikor neki merek vele indulni akár egész Európának.
-
félisten
Látom nem vagyok egyedül és ha az ember nem magának csinálja és normális gyári vagy gyári minőségű alkatrészt rakat bele akkor nagyon hamar, kis tételekből megvan 100-200k.
140e km egy fékbetéttel szerintem is túlzás, bár tény én használom is ha kell, nem kezdek el a zöld lámpánál már 2 lámpával hamarabb lassítani csak, hogy ne fogyasszon többet a kocsi vagy ne kopjon a fék.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Nyíregyen tudtok ajánlani fényezőt aki jó áron is dolgozik és esetleg a 2 ünnep között is vállal?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Eladó amerikai típusú, jó állapotú családi házat keresek (emelet nem kell). 110nm+ garázs méret max 160nm-ig.
Ha valaki rendelkezik ilyennel képpel megkereshet
-
félisten
válasz Nirvanus #59219 üzenetére
Amúgy sosem értettem az ilyen hirdetéseket amiben az eladó nem írja meg mennyi az annyi, hanem majd a vevő találja ki mennyit is szeretne érte az eladó.
A vevők 99%-ban úgysem fizetnének egy termékért annyit amennyiért az eladó el akarja adni, mivel más a szempont ahogy nézik a dolgokat.
Ha kint lenne az ár amit gondolsz érte valószínűleg gyorsabb lenne a dolog és felesleges körök maradnának el.
-
félisten
válasz Sanyi52 #59236 üzenetére
Hát igen sokszor a hirdetők is sokat gondolnak a termékről.
Nekem is van egy laptop amit meg szeretnék venni de az eladónak minden nap csak egy bizonyos időpont jó ami nekem semmiképpen, mivel munka van, 6 mire hazaérek.
Megbeszéltük, hogy akkor vasárnap, de telefonszámot nem ad csak majd szombaton mert ha addig más elviszi eladja neki
-
félisten
-
félisten
-
félisten
A Malomkertben miért van ennyi eladó lakás? Nem igazán vagyok képben vele, hogy miért van rossz híre vagy valami.
-
félisten
válasz szabonagyur #59245 üzenetére
És a végén az üzlet meghiusult... A suttyója annyit nem volt képest leírni az egy hetes levelezés alatt, hogy az akksi nulla és ami fel volt rakva kép az akksiról pont egy Aida64 alatt, hogy csak Google képe
Ezért utaztam Pesten 1 órát a dugóban...
(#59261) andyTM: köszi. Lakás hirdetéseket néztem és durva volt, hogy ennyire sok a hirdetés arról a részről, hát akkor ezért...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz kenwood3 #59284 üzenetére
Lehet, hogy nem bukás de amikor az oktató is alapból így tanítja arra no comment.
Nem mondom, hogy minden oktató/vizsgáztató erre megy, de mint mindenhol itt is felhígult a szakma és a pénz az elsődleges.
Szomszéd csak az 1007-el nem tud beállni egy normál parkolóhelyre vagy garázsba egyedül pedig annyira nem friss jogsis.
-
félisten
válasz Freiherr #59288 üzenetére
Én meg elsőre simán átmentem és baleset nélkül vezetek azóta is.
Azt kéne megoldani, hogy csak az menjen át akinek át kell aki meg nem érett meg az próbálja újra, gyakoroljon.
Mindenki élete nyugodtabb lenne, még annak is akinek emiatt plusz órát kell vennie hiszen az neki segítség.
Nem lenne egy bosszúság amikor 6 helyen 3 autó áll és fél órát kell körözni mire parkolót találsz 2 utcával arrébb. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Keresek SSD-t Sata csatis, minimum 64+ GB
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Sziasztok,
Nem tudjátok, hogy a nagy Tescoban van e ilyesmi izzó? [link]
Más izzók szoktak lenni de vajon ilyen van e?
-
félisten
Alig használt, nagyon jó állapotú női ruhákat hol vesznek át vagy esetleg vesznek meg?
A különböző jófogás és társaival kivan a hócipőnk..
Pl. van egy Adidas cipő, melyet vettünk tavaly nyáron kb. 15.000 Ft-ért, egyszer volt használva aztán mivel nem volt a legjobb a méret el lett rakva, majd elfelejtve visszavinni. A cipő gyakorlatilag új, dobozos, talpa is még tiszta. 10.000 Ft-ért raktuk fel, de az emberek garanciát (minimum 2-3-4 évet!!) várnak rá meg alkudni akarnak belőle.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Lakásban klíma tisztításra, szükség esetén töltésre kit ajánlottok?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest