Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ahham..és mikor derül ki hogy eladó-e vagy sem?
Illetve ha eladó lenne akkor mennyi lenne?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
anonymus89
addikt
Úgy próbáltuk ki eddig, hogy a 841-esemmel összkötöttük bridge módba wifin de mivel 1m-rel lentebb van a gaárzs így a lindab tető annyira bezavarja a telót, hogy a garázs közepén már hol van wifi hol nincs. A telefonna k kevés de mondjuk a tablet vígan elmegy vele.
A garázsba még mit tennél?
Tehát amit biztos, hogy semmiféleképpen nem szeretne még 1 ruhaszárítót kihúzni a lakásból. (de már a házban sem nagyon)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
-
sullerj
tag
Ha pontosan ismered a saját és a családtagok igényeit, nem is lehet gond. Mi konkrétan minimális smart képesség (youtube kliens), illetve 2D kép alapján döntöttük, mindenféle előzetes elképzelés nélkül. Megbámultuk a kiállított tv-k képeit SD-n , HD-n, aztán Sony lett. Annak el tudom mondani az apróbb nyűgjeit (relative lassú bekapcsolás, menürendszer sem gyorsvonat, alapértelmezett felirat lehetne nagyobb). Rokonnak segítettem tv-t venni ugyancsak, nagyon Pana-t akart, aztán végül kikötött egy LG-nél. Fentebb írtam végül miért (igaz ott a 3d szempont volt, így eléggé leszűkítette a kört)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Szóval azt mondod hogy veszek egy ilyet :
ÉS ebbe akkor olyan jackes mikrofont vagy fejhallgatót dugok amilyet akarok és ez így PS3al is működik?
Merre vagy helyileg egyébként? Bár 1K-t akkor is megér ha nem működik
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Arra figyelj hogy ami a webshopba van nekik abból 10 ből 9 a boltban nincs
Eddig 5 vagy 6 alkalommal hívtam őket mindig más ügyben és mindig a webshopból néztem ki..még soha semmijük nem volt.[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
izee
őstag
Igen, kinéztem valami nagyobb kapacitású Proda márkájút, a 2200-as meg elég hurka.
"2 darab 18650 akkuval " jó lenneIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
Csak tölteni okostelót, az merül le nagyon hamar.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Sirandrish
legenda
Azta..és akkor gondolom a kormány a kormány, a Joystick meg lenne az eke meg a tolólap meg a franc tudja még mi? Az nem semmi
-
-
Értem,akkor hanyagolom.
Eladtam a PC-met,és most egy régi géppel akartam megoldani a médialejátszást TV-röl,de akkor ez így nem életképes.
Ha jól tudom AGP-s VGA-ba is létezik olyan ami HDMI-s,de 10K-t nem tudom hogy meg ér e nekem ez a projekt,mert a tápegység is elég hangos........[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
Nah pont ezeket kerültük eddig a régi emlékek miatt. A Momentot és a Maffiát...erre a végén kiderül hogy ma már csak ők csinálnak értelmes Pizzát Nyíregyházán
A Best Burgerbe voltunk nyáron, de "korán" és nem volt még pizzaszakács így Pizzát nem tudtunk enni (pedig 30percig válogattuk a kajálda előtt az étlapon ) viszont a gyrostáljuk fasza volt és a korlátlan kólát is kihasználtuk
-
rasky
senior tag
DPD depója itt van a Lujza utcán, közel hozzám, de azért küldök velük ritkán, mert elég lassan utalják vissza az utánvét összegét, illetve volt, hogy napokig nem jöttek a csomagért, majd egyszer csak pár nap után beállított hajnalban....ellenben az MPL-el, amit postán is feltudsz adni és általában már másnap elküldi a pénzt a számládra.
-
Traxx
őstag
Igen, egy ilyen jó is lenne, csak 3500-tól kicsit olcsóbban Én nem problémáznék rajta, de kispénzű kollégának kell...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- SörcsaPH!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
- Eladó/cserélhető gyönyörű MacBook Air 2020, i3, 8/256, 89% gyári akksi, 13 inch
- ACER EK241YEbi FullHD 100 Hz LED Monitor
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen9 6900HS 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest