- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
+1 Digire, Márciusban változzunk Digi-ről, azóta nyugalom van, pedig csak a legkisebb csomagot kötöttem hűség nélkül. UOC-nél már a modem egy hulladék volt, ami sajnos kötelező ugyebár. TV is elég gyenge minőség volt az alap csomagban.
100/50-et tartja mindig minden helyzetben és mellette lehet netezni is simán. -
félisten
-
félisten
Bicskakulcs készítésre Nyír1en bevált hely?
-
félisten
válasz birozoli7800 #54208 üzenetére
Mindkettőhöz aktív átalakító kellene, nagyon kevés az ami olcsó és jó is.
Anno ebayről vettem egy HDMI-VGA-t, de ritka az ilyen ami megy is, elsőnek nem működött.
-
félisten
Ez a Mező utcai útátépítés nagyon jól sikerült. Ma direkt számoltam minden másik autós lesz.rja, hogy nem lehet felkanyarodni a Bethlenre de mégis megteszi.
-
félisten
-
félisten
válasz Tothgera30 #54728 üzenetére
Sok helyre lehetne, mégsem állítanak.
-
félisten
-
félisten
ELADÓ
14" 4x100 ET45 lemezfelni 4 db Jelige: megegyezünk
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Férfi fodrászt keresek, tudtok ajánlani? Semmi extra nem kell, sima hajvágás rövidre igazítással
-
félisten
Komolyan milyen őrültek háza van már hetek óta az utakon... Bár nem csak az utakon, mindenhol.
-
félisten
-
félisten
válasz szasanyi #54914 üzenetére
Igen, sajna így van ahogy írod. Rendszeresen megyek a körúton és ott pl. a sávtartás kritikán aluli főleg ahol kanyar is van. 2x2 sávos utakra az emberek nem tudnak bekanyarodni, ma reggel is állomás felől az Arany Jánosra szembe sávba kanyarodik a nénike, majd idegesen rángatva át a másik oldalba.
De a kedvencem, hogy megbüntetnek mert megyek mondjuk 60-al a forgalommal, de aki alszik közben meg veszélyeztetni a forgalmat azt engedik.
-
félisten
Érdekesen dolgoznak duplán..
Minden reggel egy kis platós viszi el a szemetet az utcán kihelyezett szemetesekből, ez kb.6 körül. Mikor megyek dolgozni 7 körül meg jön egy másik fazon aki elviszi az előzőleg belehelyezett üres zsákot
-
félisten
Ékszerüzletre ami megbízható és nem gagyit árul tipp? Jó lenne relatív nagyobb választék is.
-
félisten
Köszi mindenkinek.
-
félisten
Ertelmes autobontot tud valaki?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Másnak is az a tapasztalata, hogy itt a városban különösen nem tudnak parkolni az emberek? Más városban sem, de itt különösen... Kevés parkolóhely van a házunk körül, a hó miatt még kevesebb, de persze, hogy mindenki 2 helyre áll meg.
-
félisten
válasz betyarr #55827 üzenetére
Igen sajnos ez a tapasztalat, csak valahogy ebben a városban hatványozottan igaz.
És a gond ott kezdődik, hogy a tanuló vezetőt is így tanítják. Előttünk rendszeresen 4-5 tanuló autó is gyakorlatoz... 100-ból 1-2 van aki be is tud rendesen parkolni ahogy kellene.
A többi beáll 2 helyre, ferdén, útra belógva stb. És az oktató erre annyit mond jól van.
Múltkor meg akartam állni a ház előtt (párhuzamos parkolás), láttam van is hely, de egy tanuló épp 2 helyen áll. Beálltam mögé amennyire tudtam de a kocsi fele még kint volt... gondoltam észreveszi (legalább az oktató) és előrébb mennek. Sajna tévedtem és kénytelen voltam dudálni egyet, hogy egy kicsit előrébb guruljanak. Miután kiszálltam az autóból még az oktató volt felháborodva, hogy mit képzelek, ők itt állnak nem zavarhatom csak el úgy őket.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Kulcsot másoltatni hol lehet Nyíregyházán Pláza és Korzó kivételével? Nem gond ha 4 de inkább 5 után is nyitva vannak.
-
félisten
Ha már felni...
14" 4x100-as felni nem érdekel valakit 4 db? 10.000 Ft-ért odaadom
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Janaboy #56018 üzenetére
Mondjuk amíg ki nem tiltják a nagy kamionokat a városból addig sokat nem jelent majd. Minden reggel azzal szívok, hogy belsőben kamiontól nem lehet haladni, külsőben a buszoktól mert ugye az állomásról is egyszerre kell hármat indítani ugyanazon irányba.
(#56019) betyarr: kérdés, hogy lesz kialakítva... mert pl. ha jössz a Lego felől és a Debreceni új felé akarsz menni, vagy állomás fele sokszor egyszerűbb lenne az elkerülőn elmenni a simai út fele csak ugye ami ott van vasúti átjáró ha beragad akkor fél óra állás idő. Kamionnal el sem férni ha mondjuk ott mennél el a debreceni út irányába.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Itt arra van csak eszük, hogy reggel az amúgy sem kis forgalom mellett a felüljáró aljában szondáztatnak.. a sor reggel a befele menő sávban a tiszavasvári lámpáig állt.
(#56028) szasanyi :
De nem úgy ám, hogy jól megbüntetjük a 70 éves Józsi bácsit aki átbiciklizett a gyalogátkelőhelyen miközben az pirosra váltott.
Sajnos de, őt is, mindenkit aki nem szabályosan közlekedik. Pont ez a probléma a másik fél részéről is, hogy mivel őket végképp nem büntetik meg soha, nekik mindent lehet.
Amikor 4 körül az Apáczai előtt a 2x2 sávon, kisgyerekkel rohannak át a szülők, zebrától pár méterre az igen is szabálysértés. Főleg amikor az ilyenek vannak legjobban felháborodva, hogy nem engedik át őket.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Száradna le a keze annak f.sznak aki kint a múzeumfalu előtti nagy parkolóban meghúzta a kocsimat és db. cetlit sem hagyott.
Ha minden igaz nyugger valami kék suzukival, de se rendszám semmi nincs több
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Nyíregyen hétvégén üres parkoló van még valamerre? Kimennénk kicsit gyakorolni a vezetést, tolatás, parkolás ilyenek.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Bjørgersson #56290 üzenetére
Pizzára kint Sóstón a La Terazza, de érdemes asztalt foglalni.
-
félisten
válasz beherit #56293 üzenetére
Nekem az állatparkos kajáldák csalódás eléggé főleg ilyenkor amikor tömeg van és pörgetni kell kifele a kajákat.... Olyan is sokszor a minőség.
(#56294) Janaboy: +1 Hedonistra, bár arra tényleg fel kell készülni, hogy árban azért magasabb kategória, de a smoke burger már látványra is elég menő
Pizza Forte minősége nálam nagyon vegyes, kevés ami jó ízű pizza is az elmúlt pár hónapban.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest