Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • betyarr

    veterán

    válasz E1even #32528 üzenetére

    "színek" sajnos nagyon is befolyásolják

    persze,ezzel csak azt akartam kifejezni,hogy teljesen mindegy melyik "szín" a domináns,akkor is lejtőn van az életszínvonal.persze a nagy ígéretekkel ellentétben.

    Szerintem meg a mostani helyzetben igen csak a belföldi vezetők befolyása érvényesül.

    igen,csak az a baj,hogy a belföldi vezetőket a pénz,a külföldi érdekek stb. befolyásolják.így a döntések többnyire nem az ország érdekeit szolgálják.

    Pedig pont ezzel "teszel rosszat", ha nem mész el szavazni és ezzel nem élsz az állampolgári jogoddal. Akkor nem is reménykedhetsz változásban. Mert a "lepényhal" meg utoljára, egy "jobb (és kiszámíthatóbb) jövő reménye".

    épp ezaz!mivel nem látok különbséget a "színek" között (mondhatni politikailag színvak lettem-de nem akarom elhülyéskedni a dolgot....),addig nincs értelme elmenni szavazni.a szavazó (a "kisember") addig számít,amíg leadja a voksát,utána akár éhen is dögölhet tömegesen.nézz szét nyitott szemmel: adó adó hátán és most még ezt is megtetézik egy kis adóval (telefon,tranzakciós,út stb).vajon miért van az hogy eddig nem törekedett a jelenlegi kormány arra,hogy megmentse a devizahiteleseket?miért most dobálja be az "akciókat"?mert jön a választás.és nem azért,mert tényleges szándék van mögötte.de el lehet ezt mondani az előzőről,az azt megelőzőről és így tovább!
    na de itt megállok,mert épp eleget írtam már valamivel kapcsolatban,ami nem érdekel. :U

Új hozzászólás Aktív témák