- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
LENOVO G560 Új, bontatlan csomagolás!
Processzor: Core i3-380M 2.53GHz
Kijelző: 15.6 " WXGA (1366x768) HD; LED megvilágítás;
Memória: 2GB DDR3 1066Mhz;
Merevlemez: 500 Gb SATA 5400RPM;
Grafikus kártya: Geforce G310M 512MB GDDR3
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
Wifi: 802.11b/g/n (Broadcom)
Ujjlenyomat olvasó: IGEN
USB: 3 x USB
Kártyaolvasó: 5in1
Bluetooth: IGEN
HDMI: IGEN
VGA: IGEN
eSATA:IGEN
Webkamera: IGEN
Operációs rendszer: FreeDos
Jótállás: 12 hónap (bővíthető)Ára:145 000 Ft
-
Antimatrix
senior tag
Keresek:
17" vagy 19" TFT monitort
- képe legyen szép és tiszta
- márka nem preferáltvagy 22" Wide is jöhet - garis érdekel főként
-lehet szó beszámitásról is
RAM ddr2/HDD SATA/PATA
Alaplap+proci Am2 /S775vagy tisztán Kp-s!!!
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
magyar777
tag
Eladó
-samsung 1TB-os vinyó 7200rpm 100/100-as csak kipróbálva volt 14 000Ft
(3év garancia van még rá).PCI-os SATA átalakító 2000Ft
///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
E1even
senior tag
Eladó nagyon jó áron egy 2x2GB, 2000MHz, CL8 időzítésű
Corsair Dominator GT memória kit, garanciával.[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
dAnky
aktív tag
Eladó dolgaim:
Griffin Clarifi tok makrolencsével / black / iPhone 3G & 3GS
OCZ reaper DDR3 14400 2*2 Giga 1800Mhz
Az iphone tokot cserélem 1 giga ddr2 memóriára is. Az OCZ ramokba pedig beszámítok gyengébb kategóriás 2*2Gb DDR3-as rampárt is!
-
Per Me
tag
Eladó:
D-Link DWL-G630 PCMCIA WiFi 3,5 eFt
Pacific PV 619 video (angol normás tuner, lejátszónak, távvezérlővel) 4 eFt
Sanyo DCX59 - TP59 minihifi 2 kazettás magnó, rádió, bakelit lemezjátszó, távvezérlő. 6 eFt
SHARP kétkazettás rádiós magnó (bizonytalan működés) 2 eFt
Orion SM1025 kazettás deck 4 eFt
Technics RS-S120 2 kazettás deck 6 eFt
Blackberry 7230 független, dobozában (övtartó, headset, töltő) 7 eFt
Q-PAQ BP04003 fotós háti táska 4 eFtcsoki-sör kategória: Epson LQ100 nem nagyon veszi fel a papírt, HP deskjet 4320 alkatrésznek, pár patronnal, utántöltővel, GVC 33,6-os külső full duplex modem dobozában
Kisebb dolgokat átcipelek Debrecenbe, nagyobbak csak Nyíregyházán, estén- és hétvégénként.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
nekem a mastermind ezt adta Samu EX2220 monitorra 42500 vs Ipon 39800
ez pont ipon ár futárral.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
szasanyi
félisten
Ha még nem lennél benne biztos: ez nem véletlen! A srácot én is ismerem és szeintem is korrekt, rendes gyerek, a korábban elhangzottak szerintem is megfelelnek a valóságnak - és ezt tapasztalatból mondom. DE ők is kereskedők és ők is "kapják az árakat". Ráadásul mint tudjuk minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Ez esetben ő megtalálta a minimumot amennyiért itt eladható... miért adná kevesebbért, ha úgysem tudod megvenni olcsóbban? Ez valszeg nem tetszik senkinek (nekem sem amúgy) de ezzel nem lehet mit tenni. Viszont egy előnye vitathatatlanul van: ha garanciális probléma lenne, nem mind1 hol, hogyan és mennyi idő alatt intézik!
Ezt nem reklámnak szántam, nincs semmi közöm a céghez, vagy akár az eladásaikhoz. -
wwhy
veterán
-
szasanyi
félisten
Van azért ellenpéldám is... vettem nála egy DELL U2311H monitort (ÁFA-s számlával, cég nevére) úgy, hogy megkerestem a fellelhető legolcsóbb (69.000 HUF) árat, amennyiért az országban fellelhető (szállítási kltsg nélkül). Asszem 3 napon belül leszállíttatta, és 69k-ért meg is vettem.
-
vFerko
tag
Keresek új Microsd kártyát + adaptert 8 ill 16 Gb-os kivitelben. Részletek privátban.
-
Pepe78
őstag
Powercolor HD 4890 , 1 év garancia, számla.
32.000 Ft -
Ivanh
senior tag
Az alábbi mélt kaptam az imént:
TESCO áruházak bojkottjára ! ADD TOVÁBB !
Szinte minden más terméket külföldről vásárolna jövőre a
magyarországi Tesco a friss élelmiszereken kívül.A multinacionális vállalat elképzelései szerint 2011- től
honfitársaink helyett szlovák beszállítók látják majd el
iparcikkekkel
a lánc magyar egységeit - tudta meg lapunk piaci forrásból.Emiatt idehaza több száz kis- és közepes vállalkozás kerülhet csődbe.
Információink szerint a kiszervezés egyelőre a friss élelmiszereket
nem érinti, ugyanakkor a Tescóban árusított többezernyi iparcikk hazai
beszállítójának jövője veszélybe kerülhet.Ráadásul a lépéssel a magyar költségvetés is súlyos bevételektől
eshet el, hiszen azok a hazai beszállítók,
akik partnerei maradnak a Tescónak, az adózási szabályok szerint nem
itthon fizetik majd meg forgalmuk után az áfát.A kis alapterületű Tesco Expressz áruházak árubeszerzéseit már
manapság sem a Tesco itteni központja, hanem a szlovák beszerzés fogja
össze.Emellett egyre több szlovák beszállító jelenik meg a Tesco
áruházakban, akik többféle előnyt is élveznek a magyar
versenytársakkal szemben.
A hazai kiskereskedelmi forgalom egyébként is óriásit zuhant az elmúlt
évben, ám ez nem a válság hatása, hanem a kormányzati megszorításoké.Értsd meg! Amíg Te a külföldi élelmiszert veszed- megjegyzem MINDIG
gyengébb minőségű, mint a Magyar. ----Talán még emlékszel, amikor az átkosban az oroszoknak exportálta
Hazánk Pl.: a lének való vagy a küllemre nem éppen megnyerő almát,
mondtuk is,"Jó az nekik, ők azt is megeszik"- na így van most az EU velünk.
+ minél hamarabb tönkreteszik mezőgazdaságunkat, iparunkat nekik annál
jobb.Nem lesz versenytársa az ő "almájuknak"-
Szóval minden egyes külföldi árura elköltött Forintod a saját
Nemzeted, Gyermekeid, azok Gyermekei...... sorsát pecsételi meg és
taszítja nyomorba. - nagy szavak ezek, de gondolj bele!Akkor lesz esély az Ország emelkedésére,amikor a Magyar ember munkát
teremt magának.Tehát a városi a termelői tejet,kenyeret,gyümölcsöt, húst.... veszi,
a vidéki pedig a Magyar gyárakban (ilyen alig van- belegondoltál ,
kinek volt érdeke szétzúzni őket?), üzemekben
előállított termelőeszközöket, ruhákat,gépeket.... veszi.Másként NEM fog menni, KÉPTELENSÉG, hogy bármilyen kormányzat
beindítsa egy ország gazdaságát enélkül.EMBEREK egységben kell gondolkodni !!!!
Ne az Önös érdek vezéreljen, hanem a nemzeti, és be fogjátok látni,
hogy a Nemzeti érdek
csiszolása, előrehozása jobb életet teremt az egyéneknek és saját
gyermekeidnek, unokáidnak.EZ CSAK így működhet, de így viszont működni fog- az biztos.
És ne sajnáld az időt, amit a vásárcsarnokokban, piacokon töltesz,
hanem használd ki!Beszélgess emberekkel, hidd el, jobb a saját életed élni, mint a TV
előtt ülni, és elhinni, amit az agymosodában előállítanak számodra.Ja és küldd tovább!!! - amennyiben tényleg
érdekel a családod sorsa, jövője!Weiszenburger József
Agrárkamara"Ne tagadd meg a fajt miből eredtél,lángoló vért miből születtél, a
földet, mely éltet s eltakar, ha magyarnak születtél, hát maradj
MAGYAR ! "Ha egyetértesz, továbbítsd is!
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
dAnky
aktív tag
Vennék DDR2 1 giga ramot! Jó árat mondjatok
-
Teszla_
senior tag
Van nyíregyházán olyan ph-s, aki árul micro sd kártyákat? DJTJ-t kérdeztem, de azt mondta nincs neki és már valószínűleg nem lesz neki több.
8, vagy 16gb-os kéne egy ismerősömnek. Ha tud valaki, kérem dobjon egy PÜ-t. Köszi. -
MrTwister
őstag
Nekem lenne eladó itt Nyíregyen : 2*1gb Geil Black Dragon 1066Mhz CL5 3nap garit adok hozzá, egyébként élettartam garisak ugye , kb 1 hónapja lett cserélve garanciával(az előző KIT 3 év után beadta a kulcsot) így zsír ujjak! Egy tizesért vihetők! Ezenkívűl lenne eladó még egy Abit IP35Pro alaplap a benne lakó C2D 7650-es procival állat Noctua hűtéssel!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
Ha már így rátok találtam! Lenne még eladó egy Samsung VPD371-es DVI-os kamerám is(használtam vagy 2-3-szor) és egy LG RH199H (HDMI-s) 250GB-os DVD-HDD felvevő(tökéletes állapotban karcmentes szinte, stb., gombsor zsír újra cserélve, DVD írót használtam vagy 2-szer,tehát szinte szűz) UPC mediabox kigolyózta szegénykémet idejekorán. Egyik sem garis de én természetesen adok rájuk egy kevéske gart. Árban megegyezünk, mert sűrgősen kéne a lóvé!!!!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
Stavi régi jó cimborám neked nem köll valami a cuccaim közül?! Ha vagy erre mostanság dobj egy privit aztán megbeszéljük
[ Szerkesztve ]
-
Zethepolee
aktív tag
Eladó PDA:
T-Mobile MDA Vario III (HTC Kaiser 120), ezüst színű, dobozában, 6.5-ös ROM-mal, jó állapotban eladó. 20eHUF-ért
Info itt! -
wwhy
veterán
Eladók:
- ezüst LG KE970 Shine független, tokban hordott, hibátlan;
- gyári állapotú, kihasználatlanság miatt dobozában tartott Samsung U800 (gyári független)Minden normális ajánlat érdekel, priviben.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
dAnky
aktív tag
Keresek 1Gb DDR2 ramot megvételre akár most is nyíregyházán. Minden lehetőség érdekelne.
-
GIJoe
addikt
Új bontatlan notebookok garancia levéllel:
Asus 15.6" HD LED WXGA K52F-SX242D notebook 140 K
DELL NB Vostro 1015 piros (DELL 1015N119536) notebook 136 K
HP G62-a30SH (XC226EA) notebook 142 K
SAMSUNG NB R538 -DS04HU notebook barna 152 K -
taklasz
tag
Topower 370P4 tápegység eladó.
3 db 8 cm-es ventillátorral, 60 cm hosszú harisnyázott 20-as csatlakozóval, 8 db molex csatlakozó, 2 db FDD.
Az egyik ventillátor ledes megvilágítással.
Irányár: 6k -
KukkSteve
senior tag
Keresek kisebb PCI-e VGA-t/kat (256mb+), és 80gb+ hdd-t. A többit Püben.
A számom az adatlapomon. ;)
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Furcsa kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok!
Barátnőm tegnap visszament a sulijába Nyíregyre és a telefon töltője útközben eltűnt...
Most éjszakára kikapcsolta, hogy még holnap el lehessen érni.
Ha valaki, aki nyíregyi és tudna rajta segíteni olyan módon, hogy egy órára kölcsönad neki egy Sony Ericsson töltőt, azt nagyon szépen megköszönnénk!
Csak pénteken ér haza és nagyon le van törve, hogy nem fog tudni/nem fogom tudni elérni.
Remélem tud valaki segíteni!
Itt vagyok egész éjszaka, PÜ-ben írjon aki tud!Köszönjük!
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Teszla_
senior tag
Van egy elado diak buszberletem. Januar 12-tol februar 11-ig ervenyes. Ha valakit erdekel, irjon ram.
-
masterm
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis MasterMind és Szabó Attila... Értesültünk arról, hogy szeretnétek a MasterMindnál PH-s árlistát. Egyelőre még ilyenünk nincs, de dolgozunk azon, hogy ezt hogyan lehetne a legjobban kivitelezni (lehet, hogy klub kártya lesz!). Mindenesetre megpróbáljuk legkésőbb a hónap végére összehozni!
Addig is a jól megszokott elérhetőségeinken érdeklődhettek az árakról, csak a kulcsszót ne felejtsétek el bemondani:
ProHardver!ja, és mától elérhető a számítástechnikában kevésbé jártas emberek számára is érthető egszerűsített árlistánk is, a jól ismert weboldalunk elérhetőségein! (linket nem írok a reklám miatt...)
Jóéjt!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs