Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz #82860288 #38672 üzenetére

Te sem lehet ennyire naív hogy pont akkor van az AIB partnereknek rekord bevételük amikor a bányászláz a csúcson van és mindent is eladnak rekord áron.
    Gondolom itt éltél a földön velünk az előző 2 évben. amikor a legolcsóbb 3060 kártya 250 ezer forintba került.és egy 3090 1 millióba. A bolt nagykerből veszi, nem a gyárótól .

Digitimes a legnagyobb Ázsia félvezető, számítástechnikai oldal akikkel az AIB gyártók álandó kapcsolatban vannak és szinte az összes nyugati hírcsatorna tőlük veszi át az üzleti híreket lévén nagyrészt ázsiai cégek. Üzleti IT oldal.

Mivel is vitatkozol pontosan az állításomban? ezt megírhatnád.

A másik topikban is te írtál nekem légből kapott állításokat pl hogy a gaming veszteséges az Nvidiának és az AI val tömködik be a lyukakat. :F

Én nem látok semmi ellentétet abban amit írtam, Magyarázatot kerestem és szerintem találtam, Nvidia miért ad külön támogatást csak az EVGA részére. Mert ezzel magára rántaná a szaros vödröt a másik gyártóktól. Így választ melyik vödröt öntse magára. A kisebbet választja mert Asus , Giga, nélkül minden fronton bukna szerverekben főleg.
    EVGA- val külön kellene bánnia ,de ez nem fog megtörténni sajnos.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák