Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz #34576640 #23875 üzenetére

    Nem a Freesyncet fogja támogatni ,hanem a Vesa adaptive syncet ami kisebb határok között mozoghat mint a freesync.Tehát nem biztos, hogy egy 40-144 Hz Freesync monitor tudni fogja a 40Hz alsó határt G-synccel is. vagy hogy a képminőség nem változik, ha tudja is.
    Elméletileg minden Freesync képes monitoron be lehet aktiválnia G-syncet is, attól függetlenül, hogy nem ment át a G-sync teszten, de azt hogy milyen tartományban fog működni, vagy milyen képminőséget fog eredményezni adott képfrissítésen azt senki nem tudja megmondani, gyakorlati tesztek tudnak erre választ adni jan 15 után. Kivéve persze az nvidia által jóváhagyott monitornál.
    Jelenleg Nvidia topikban már Béta driverrel aktiválni tudták a G-syncet Freesync monitoroknál és 2 féle Samsung monitornál hibátlanul( észrevehetetlen hibákkal) működik a Freesync tartományban, de nincsenek benne a jóváhagyott monitorok listájában..persze ez csak 2 monitor meg 1 típus, meg vannak olyan Freesynces monitorok amik még AMD kártyákkal is szarul működnek, szóval....

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák