- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz gainwardgs #9499 üzenetére
Úgy értem, hogy válaszd le a drop okát. Nálam pl. itt nincs is meg a kívánt 144. Egyszerűen a gpu nem bírja, elhasal. Cpu adna 3-400 fps-t, de ez a gyenge vga ennyit tud.
Egyetlen grafikai beállítást sem vagyok hajlandó lejjebb venni. Csakis a maxed out lehet.
Drop csak akkor "elfogadott" (persze sosem elfogadott), ha az a gpu miatt van.
Az ellen csak drágább hardver segíthet.
Ha nem 95% + a gpu, vegyél új félkonfigot (Lap, cpu, ram) -
válasz gainwardgs #9502 üzenetére
Azt hittem elégedetlen vagy vele. Azért írtam.
Én elégedett[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
válasz zebra_hun #9503 üzenetére
Elégedett vagyok, csak fura wotban ez a dolog, annyit észrevettem hogy friss win telepítés után szuper, megsem röccen még 272 limiten se (280Hz is tud a moncsi), aztán ahogy telik a winfos új progik stb. egy idő után elkezdi, bár most még kísérletezek a win játék mód ki/be kapcsolással.
Próbáltam videót csinálni de valamiért állandóan csak fekete képet rögzít az OBS, hangok jók csak full fekete kép...lehet rtss tesz be neki, de anélkül meg nincs frametime graph -
válasz gainwardgs #9504 üzenetére
Geforce Experience. Ott van ingyen. Számokat el lehet olvasni, minősége sem rossz. (Csak közel se jó)
Ha friss windows-szal jó, akkor abban keresd a hibát.
Ha visszaemlékszel tettem fel log-ot a w10 vs w11-ről.
Megsúgom halkan, defendert cseréld le másra.
Vmi 15 percre engedi kikapcsolni, tovább nem.
Defender nekem is megtiszteli a min fps-eket.
Bármi jobb attól. -
válasz gainwardgs #9506 üzenetére
Te írtad, hogy én extra windowst használok. Nekem minden vírus fent van. Jelenleg 600Mb szabad hely a c meghajtón.
Semmi különlegesség nincs.
Sztem rosszabb mint bárkié itt a ph-n. Millió kékhalált adtam neki a kísérletekkel, aztán "feljavítva".
Most bench os sincs, mert elakadtam az xp és w7 telepítésével.
Nem kell azt hinni, hogy bármi különlegesség van. -
bobalazs
nagyúr
válasz gainwardgs #9504 üzenetére
Az a trükk hogy előbb indítsd el az obs felvetelt majd az RtSSt.
Amíg fut az rtss az obs előtt addig van ilyen. -
bobalazs
nagyúr
válasz gainwardgs #9509 üzenetére
Teljesen kiléptél? Akkor van még valami overlayt ami bekavar l. Vagy bug. Mert nekem ez volt a megoldás.
-
bobalazs
nagyúr
válasz gainwardgs #9511 üzenetére
Kíváncsiságképpen, uninstall, restart s felvétel fekete marad? Mert csak így kizárható rtss.
-
bobalazs
nagyúr
válasz gainwardgs #9513 üzenetére
Akkor marad a display capture, ami felveszi az egész képernyőn folyó tevékenységeket, az megy RTSS-el is.
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy adott 5700x3d proci.Vennék hozzá 4070S kártyát de csak ez a tápom van hozzá Cooler Master V650 V2 gold.
Külföldön élek és az itteni webshopok oldalain néha min. 650w néha még 750w írnak a minimum tápnak. Akkor most melyik a jó!?Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Flayer
senior tag
válasz gainwardgs #9516 üzenetére
Köszönöm válaszod!
De az AMD configom már megvan csak a v.kártyát szeretném cserélni és a fenti tápom elég lenne-e 4070s.
A kérdésem erre vonatkozó.Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Flayer
senior tag
Köszi all!
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
tomgabor
senior tag
válasz tomgabor #9466 üzenetére
Három a magyar igazság!
Vagy mégsem. Az előző GameRock-nak 76000-el végződőtt a sorszáma, ennek 104000-el. Ventilátor kb ugyanúgy morog, undervoltolok ahogy tanácsoltátok, de nem veszek észre sok különbséget cv-ben(lockolt 120fps-el is teszteltem) 2820MHz - 1,1V - 223W és 2655MHz - 1,0V - 176W között. Addig jó kb amíg 100Fps alatt vagyok, 160-180 már sok szegény tekercseknek.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz tomgabor #9523 üzenetére
Lehet inkább a lakásba kellene rendbeszedni a hálózatot, esetleg normális elosztót használni, más táppal párosítani, mert a vga-nak magában elég kevés köze van ehhez....de nyugodtan felbonthatod meg visszaküldheted a világ összes videókártyáját, legalább másnak a felbontott szarokat adják el.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
tomgabor
senior tag
Teszteltem be quiet Straight Power 11 650W-al, Corsair HX1000i-vel és Asus Rog Strix 650G-vel(Made by Seasonic the heart of your system), a régi Phoenix-et és a GameRock-ot még Evga G3-al is megnéztem.
Melyik tápot vegyem ha ezek mind rosszak(2070 Super nem coil whineol, Rx580 Nitro sem, ellenben az Rx580 Strix nagyon hangos volt). A 4070TiS 900mV-on fejezi be a coil whinet.
#9524 sixpak:
A villanyóra biztosíték a fal másik oldalán van, 1.5m 2.5mm vezeték megy a konnektorba. Oda van bedugva a táp. Most nyáron szedte rendbe a villanyszerelő a lakást, új kábel, új bíztosíték, új konnektor. Talán az Elmű-t kéne kihívni hogy cseréljék ki a vezetéket az oszlop és a villanyóra között..Ki engedi itt meg hogy elvigyem a vga-t teszt erejéig hozzá(Budapest s környéke) hogy tényleg nem a vga a hibás?
[ Szerkesztve ]
-
Lottheus
tag
Sziasztok,
szeretnék meríteni az itteni tapasztalatokból és kérni egy kis segítséget.
Rtx 4070 TI Super vásárlás előtt állok, viszont a kinézett MSI gaming X slimek jelenleg nem elérhetőek számomra, ezért szeretném kérdezni hogy melyiket ajánljátok, jó hűtés, minimális cicergés és magas órajelek a fő szempontok
A Palit Gamerockot láttam ajánották itt, van még valami amelyiken érdemes elgondolkoznom?A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
-
-
Lottheus
tag
Csak a garancia miatt mondjátok vagy ennyire megbízható lett a Zotac?
Én a 30-as szériánal még hűtés meg ventillátor hibákról hallottam, de ha ezt ajánljátok akkor hajlok a szavatokra.
Kissebb merítésből kell kalkulálnom mert helyi boltban veszem ezért nem tudok msi-t venni mert hosszabb a beszerzési idő és a héten szeretném lezongorázni a gépfejlsztést.
Ha tudtok még írni pár ajánlást ha esetleg zotac sincs készleten azt nagyon szépen köszönöm
A ház marad egy Nzxt h500i és egy r7 7800x3d lesz a kiszolgáló személyzet ha minden jól megyA kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
-
Lottheus
tag
Köszönöm szépen
tényleg utolsó kérdés, akkor mondjuk ebben a sorrendben érdeklődjek?
1: Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
2: ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black
3: Inno3D GeForce RTX 4070 Ti SUPER X3A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
-
-
Flayer
senior tag
Üdv ismét!
A két 4070s közül melyik a jobb megvételre?
INNO3D GeForce RTX 4070 SUPER X3 OC
MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIMNe lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
gainwardgs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest