Hirdetés

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoolla

    aktív tag

    Csatlakoztam en is Keldorhoz. Ma reggel lemondtam a Strix OC rendelesem. Nyilvan sok a kerdojel az AMD dia kapcsan, de ha pl a legalso 6000 mittomenminek lesz 10GB vrmaja minimum, akkor ezek a 80-as kartyak szo szerint szart sem fognak erni. Ott a valoszinusege a frissitesnek is NV felol. Senki ne gondolja, hogy csak annyi lesz a kulonbseg, hogy 10vs20Gb ram. Ha az AMD kozel, vagy esetleg verni fogja ezeket, akkor az NV 20gb-os verziok, garantaltan tweakelve lesznek, hogy hozzanak meg nemi gyorsulast. Es akkor meg nem is emlitve az arakat...
    Most amit az NV csinalt az eleg tragya. Azon sem csodalkoznek, hogy ez az egesz Poscap mizeria is mestersegesen lett generalva, hogy lehessen moge bujni a nem letezo kinalat miatt. Egesz egyszeruen nem volt kartya legyartva. Kapkodnak, sietnek, ebbol jo nem sulhet ki. Most ezekkel a szallingozo darabszamokkal is csak annyit csinal, hogy papirpoharral probal tuzet oltani, de mar nem erdekli, hogy ez az epulet leeg e vagy sem, es mar keszul a kovi epulet megmentesere, jobb felszereltseggel. (remelhetoleg)

    Mondom mindezt ugy, hogy a 2080Ti Strixem gariban csucsul... :O :)

    [ Szerkesztve ]

    "It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."

Új hozzászólás Aktív témák