- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
az teljesen jó eredmény. igen a benchmarkok általában egyből max TDPn futnak ezért adott feszen szinte biztosan alacsonyabb az orajel. elég idegesítő hogy a GPU boost miatt nem lehet normálisan tesztelni
plusz aztán ott vannak az instabil játékok. eddig csak F1 2020re optimalizaltam, az is érzékeny. RDR2t kéne tesztelnem az is szinte azonnal fagy, szóval jó teszt alany.
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz amstorm #4751 üzenetére
szerintem telefonon több értelme van mert a görgetésen jobban látod (amit folyamatosan csinálsz telon) mint sok játékban. ráadásul sokkal kevesebb teljesítményt is igényel. nekem pont ez a bajom a magas frissítéssel gépen, hogy túl drága (mind teljesítményben mind árban) ahhoz képest amit nyújt vagy mennyit használná/látná az ember.
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz amstorm #4753 üzenetére
igen, én így nagy átlagra értettem, hogy a telefonon azért átlagJózsi is érzi a javulást, míg azért kompetitív játékokkal nem mindenki játszik bár örülnék én is egy 144Hz monitornak, de azért nem vettem mert akkor nincs megállás a 3080 irányába akkor, hogy kihajtsam
#4755Chaser
nem csak a könnyem csordul ki ha OLED-et látok, de véreres lesz és be is gyullad a szemem a vibrálás miattamúgy az RTX a tükröződésen kívül inkább megvilágításban hoz javulást. eddig ugye előre le kellett a fényeket és árnyékokat generálni ahhoz hogy valami jól nézzen ki, és akkor se tökéletes. digitalfoundry videóban voltak erre jó példák, hogy igazából jó eséllyel fel se tűnik, de tényleg sokat javult. szóval hosszabb távon lesz ez előrelépés, főleg a fejlesztési folyamatra nézve
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
-
f3rdzs0
senior tag
válasz snecy20 #4783 üzenetére
ez köszönhető a GPU Boost-nak. szóval inkább azzal van a baj nem Afterburnerrel. és igazából nem is baj, mert egy teljesen jó dolog, főleg azoknak akik nem OC-znak.
nekem most Afterburner bétával annyi bajom volt, hogy nem töltötte be a profilomat rendesen, de egy 30 másodperces startup delay ezt is megoldotta
szerk.: meg újraindítás után valamiért a görbém végét megemelte az undervolthoz képest. de miután ezt a változatot lejjebb húztam és elmentettem nem volt több gondom vele#4782nyul105
az új kártyákhoz a béta verzió kell, különben nem működik a feszültség állítás/figyelés[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz mosquetoo #4799 üzenetére
esetleg Expertool 2 a Gainwardtól, ha hivatalos oldalról akarsz letölteni és nem várod meg míg a Palit helyrehozza magát.
én a ThunderMaster leírását néztem át az Expertool opcióinak pontosan ugyanazok és még a skin is szebbf3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
a PWM attól még jelen van, csak a háttérvilágítás helyett maguk a pixelek kapcsolnak ki. persze vannak PWM mentes OLED-ek, de nem ez a nagy részük. telefonok esetében 99%-ban PWM-el sötétítenek és csak Xiaomi-nál meg Oneplus-nál van elérhető DC Dimming alternatíva (ami az előbbinél nem is működik igazán)
plusz LCD esetén a háttérvilágítás PWM-je lehet több (tíz)ezer Hz az OLED-ek 260 Hz-éhez képest.
f3rdzs0
-
-
f3rdzs0
senior tag
tesztelgettem 3060 Ti-t Watch Dogs Legion alatt, és akármit varázsolok, RayTracing mellett nem akar stabil 60FPS maradni 1440p-ben. ugrál 50-75 között, beállításoktól függetlenül. szóval van egy olyan érzésem, hogy most már az RT magok is bottleneckként funkcionálnak
persze hozzájön, hogy valszeg a játék is hulladékul van optimalizálva, de más magyarázatot nem látok arra, hogy ennyire ne legyen befolyással a teljesítményre semmi más.
55 FPS-re lelimitáltam és felraktam mindent maxra (kivéve textúrákat mert 8gb vram nem elég neki, meg RT-t mert az az egészért a hibás), így teljesen jól játszható és stabil
kicsit csalódás mindig új videókártya mellett egyből falbaütközni
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz South Velen #5146 üzenetére
Gainward Ghost esetén nekem 950mV-nél bírja a 2040MHz-t (többet már nem, de ez betonstabil), szóval teljesen reális, én úgy használom. valahol 2160MHz a kártya vége 1,1+V esetén. a tiédnek kicsit többet kéne bírnia a nagyobb TDP miatt (persze a szilikonlottó közrejátszik)
ha jól emlékszem volt itt kolléga Ghost OC-val akinek 2060 körül boostolt 950mV esetén, és a postolt értékek alapján az enyém az egyik legrosszabb kártya OC tekintetéből (10150 körüli 4k Superposition score)
a 700+ memória tényleg kevésnek tűnik, nekem 1200-ig stabil (1000-ren stabilan tudom használni). igazából 1-2% a memóriával amit buksz, plusz jobban melegedik, szóval ez a legkevésbé fontos OC szempontjából szerintem
szerk.: Superposition alatt max feszültséget tol UV alatt mindig (210-20W), viszont játék közben kevésbé melegedik. 69 fok (nice) nagyjából mindig a max, de UV mellett csak max 45-50%-on pörögnek a ventik míg full OC mellett vígan lépked a 70% felé
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz South Velen #5184 üzenetére
az teljesen jó, de ahogy kolléga írja lehet menne az a 950mV is
Watch Dogs Legion alatt a Gainward Ghost max 70 fok (átlag inkább 67), max 43% fan speed 1653 RPM (átlag inkább 36% 1450 RPM) 950mV 2040MHz +1000 memory undervolt mellett. 189W volt a max fogyasztása AB szerint
és ebben az esetben a Tensor és RT magok is fűtöttek, szóval más játékoknál ez még kevesebb is tud lenni. még azért gondolkodom hogy feljebb viszem 975mV fölé akár, a TDP limit miatt nem melegszik annyira nagyon (plusz a gépház amúgy is felpörgeti a ventiket szóval sokkal nem halkabb)
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
nálatok a Superposition alatt mi az átlag órajel és feszültség?
mert nálam bevágja magát 900-950mV köré aztán vígan lefut, tehát teljesen mindegy hogy mit csinálok a görbémmel afelett. így az eredmény annyira nem is reális, mert pl most tesztelgettem és Watchdogs Legion 1V mellett stabil 2115MHz-en is
de ezt Superposition alatt max akkor éri el mikor visszadob a windowsba a teszt végénés igen tudom hogy részben ez annak köszönhető hogy a legkisebb TDP-jű 3060Ti-t vettem csak kíváncsi vagyok hogy a többi kártya hogy viselkedik
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
gondoltam megosztom, hogy milyen órajeleket bír az én Gainward Ghost 3060 Ti-m adott feszültségek mellett. nem nagyon láttam a topikban hasonlóan lebontva, de szerintem érdekes/hasznos infó:
900mV alatt +203
1965 @900mV (227)
1995 @925mV (+221)2040MHz @950mV (+221) (szinte biztos hogy bír 2055-öt is, de ott a GPU Boost viszi tovább 2070-ig is ha nem túl meleg a kártya, és az már nem stabil)
2070MHz @975mV (+221)
2085MHz @1V (+201)
2100MHz @1018mV (+199)1018mV felett +180
2160MHz @1131mV (+180) ez a görbe végea vastagon kiemeltek a garantáltan stabil maximumok AC Valhalla, F1 2020, WD Legion, TimeSpy, Superposition kombóban. van rá esély hogy RDR2 az egészet viszi a kukába, de még nem néztem azzal
a 950mV alatti részen nem teszteltem olyan sokat a stabilitást mint a kiemelt részeknél, mert így is nagyon keveset fogyaszt a kártya, szóval annyira nem érdekes számomra.
1018mV felett meg pont az ellenkezője történik, olyan ritkán van a boostclock ott, hogy lehetetlen stabilitást mérnem ott. a +180 órajel eddig egyszer sem crashelt a görbe azon részén. lehet azt is megpróbálom maximalizálni majd, de jelenleg 950 és 975mV között próbálok találni egy stabil pontot 2055-2070MHz-nekgondolom a TDP limitnek is köszönhető nem csak a szilikonnak, de 950mV felett nagyon druván visszaesik a teljesítmény növekedés ahogy lépkedek felfelé a feszültségek között
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz rasotamas #5357 üzenetére
ha nagyon sokáig tart még a karantén meg a home office akkor esélyes hogy azokat a feszültségeket is maximalizálom/optimalizálom
főleg hogy Rocket League például azokon a feszeken szokott menni, a venti be se kapcsol nagyrészt. szóval a hasonló, kevésbé teljesítmény igényes játékok ki is használnák ha ott magasabb OC-t el tudnék érnide alapvetően nem célom nagyon undervoltolni, annyira nem zavar a kártya hangja már 950mV körül se (max 1800 RPM), és azért részben a teljesítmény miatt vettem a kártyát
szerk: szerintem az ilyen 200W körüli fogyasztás elég optimális. jelenleg 190W WD Legion alatt a maximum. benchmarkok fel tudják maxra tolni, de azokkal nem játszom
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Elek Botond #5368 üzenetére
szerintem mire eljutunk oda, az a teljesítmény nem fog sokat jelenteni
a holnapi programom az lesz, hogy kiderítem, hogy az RGB beleszámít-e a TDP fogyasztásba vagy sem. UV mellett igazán mindegy az az 5W amit megeszik, de nem lenne rossz tudni.
jelenleg az Expertool fut a gépen és 50 fok felett kikapcsolja a ledet, viszont 0,5-9%-ra írja a procifogyasztást a task manager, ami ha nem is sok, azért összeadódik egy egy ilyen szemét programból.
szóval ha az RGB nem számít bele a TDP-be (elméletileg nem kéne, hiszen a kártya 210W körül kéne hogy végetérjen és marad 15W a ventinek meg RGB-nek), akkor az Expertool megy az RGB Fusion mellé a listába amit belépés után bezár a Windows (szóval addig betölti hogy a színek rendbe legyenek, utána meg kuka)
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz rasotamas #5378 üzenetére
aztaq, azok az árak is jól elszálltak. tavasszal vettem 3600-at újonnan, és most ugyanannyiért el tudnám adni használtan.
mondjuk nem tudnék sok mindent kezdeni magammal utána, mert az 5600X nem csak hogy nem kapható, de ha van is akkor túl drága#5386 snecy20
szerintem az UV mindenképp megéri, mert van az a thermal limit amit amúgy is megüt a kártya ha nagyon maxon járatod. szóval azért a pár másodpercért amíg nagyon izzasztja magát magas feszültségen, nem kár.
persze a nagyon alulfeszelésnek én se látom nagyon értelmét, fogyasztásban az alsóbb kategóriás kártyák valszeg úgyis sokkal jobbak lesznek. plusz fizettél az extra teljesítményért, szóval miért ne akarnád kihasználni[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz aradebil2 #5423 üzenetére
jesus, kicsit sajnálom hogy töröltem az Eagle OC rendelésemet, kíváncsi vagyok hogy megkaptam volna-e 191 ezerért az új készletből 220k helyett.
ennyiért már nagyon drágák (még 180 ezerért is drágállottam a Ghost-ot, de akkor még szerencsésnek érzem magam)
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
gondolom vannak akik csak az elmúlt időszakban hallották, hogy az alzán olcsóbban lehet kapni ezeket a kártyákat, és megvették ennyiért, mert amúgy tényleg viszonylag olcsóbbak mint a többi kisker ár
sajna ha most kártya kell, akkor ezek még mindig jó áron voltak minden más piaci szereplőhöz képest
f3rdzs0
-
-
f3rdzs0
senior tag
válasz amstorm #5483 üzenetére
most már ténylegesen átlépte azt a határt ahol megéri a nagyobb kártyát venni. 20%-al drágábban 254 ezerért kapható 3070 Phoenix, ami 20%-al jobban is teljesít és jobb rajta a hűtés.
amíg nagyobb volt a különbség, még azért védhetőek voltak az emelkedett árak is, de ez már nem az a kategória
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Pist@bácsi #5508 üzenetére
én csak emlékezetből kerekítgetek össze vissza :D de akkor a 10-15% különbség reálisnak néz ki, köszi.
igen enyémek a gyengébb 3060 Ti eredmények itt a topicban a 10200at nem nagyon ugorja meg a kártyám, bár a 900mV régiót ahol a benchmarkok üzemelnek még nem nagyon OCztem.
most kicsit meguntam az állitgatást, és adtam neki +233 core clockot 975mV alatt. meglátjuk mennyire stabil (a pontoknál ahol teszteltem ott általában +230 körül volt stabil szóval remélhetőleg a többire is érvényes lesz ez )
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz z123456z #5710 üzenetére
az hogy jó vagy nem jó eldöntheti mindenki magának
fogalmazzunk úgy, hogy ez a kártya normális működése. a zöld az a PWR, vagyis power limit. szimplán annyi hogy a kártya a TDP limitet elérte (210W a Ghost esetén) és pl. 1V helyett 900mV-n (és az ahhoz tartozó órajelen) üzemel tovább.
szóval effektíve alacsonyabb teljesítményen megy (ami az esetek 99%_ban még mindig magasabb órajel mint a reklámozott)rossznak én ezt semmiképp nem nevezném, még undervoltolás esetén sem. a benchmark kimaxolja a TDP-t, szóval a lehető legrosszabb helyzetet generálja. undervoltolás esetén jó kiindulási alap minimalizálni a zöld részt, de én semmiképp nem akarnám hogy ne legyen zöld benchmark alatt, mert akkor nem marad mozgástere a kártyának játékokban pl
szerk: nyugodtan javítson ki a témában tapasztaltabb kolléga, még én is elég alap szinten űzöm az ipart
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
elég sok mindentől kell elvonatkoztatni hogy ezek jó árak legyenek
50-150 ezres kategória jövője szerintem most meghalt az USA MSRP emelésével. mert jelen helyzetben miért ne alkalmaznák ugyanazokat az árakat a szokásos dollár=euró matekkal európára is
szóval a 3060-ra várók szerintem csalódni fognak. magyar árazásban meg tuti hogy egy kategóriának az áraival feljebb lesz minden és a 3060 jön be 180 ezer köré (jó esetben)
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
igen, félő hogy a 200 lesz az új ára a 3060 Ti-nak.
amúgy visszanéztem, megjelenés napján nem tudtam Gainward Ghost-ot venni 160 ezerért, úgyhogy nem is vettem semmit, pedig 187-ért tudtam volna Phoenixet, de azt sokalltam. végül egy Ghost-om lett 180-ért
szóval jelenleg azok jártak jól akik "drágán" megvették a megjelenés napján a kártyákat
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
én addig vacilláltam hogy kell-e (nem), hogy végül már nem is volt rendelhető pár perce.
ha valaki ténylegesen kézhez kapja, írjon ide véleményt, mert amúgy nagyon jónak néz ki (elméletileg ez is a Palit része, szóval annyira nem kéne hogy gagyi legyen a Phoenix alapján)
szerk
#5941 aradebil2
ja hogy ez ilyen batár nagy? méret alapján nem fért volna bele a Meshify C Minibe nekem se[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Tsebacsi #6158 üzenetére
az alulfeszelés is OC ám
amúgy megéri mind a kettő. én kb 10%-ot nyertem vele +200 coreclock mellett Gainward Ghost 3060Ti-on teljesítményben, amit tudott tartani 950mV-on is+200 mellett a gyári benchmark teljesítményt el tudom érni 800mV-on is (bár ez inkább köszönhető a TDP limitemnek, meg az átlagnál rosszabb szilikonnak )
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz ballazol #6279 üzenetére
melyik kártya, milyen hűtéssel? szerintem attól függ, hogy mennyire zavar hogy hangos, szóval ahogy a kolléga írta, neked kell eldönteni hogy mit akarsz
3060 Ti-n az a tapasztalatom, hogy 2055-ön hiába stabil a kártya, 2040-ről képes 2055-2070-ig is felboostolni adott feszültségen, ami már nem stabil. érdemes kifagyás után ránézni, hogy melyik órajelen operált a fagyás pillanatában.
szóval esetleg próbáld meg 2025-re állítani, annak már stabilnak kéne lennie a leírásod alapján.
plusz érdemes a görbe hátát is hozzáigazítani, mert nem feltétlen maxolja ki minden játékf3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz ballazol #6300 üzenetére
mmint én a görbe háta alatt az undervolt alatti pontra gondoltam, hogy ne ilyen hirtelen növekedjen maxra így pl olyan játékok is kapnak OC-t, amik nem maxolják a kártyádat.
ha 975mV bír +180 coreclockot, akkor valszeg minden alatta levő pont is bír annyit, vagy nagyjából annyitkártya BIOS függő hogy hogy váltogatja az órajelet. pl nekem 2025-re nem megy le terhelés alatt a 2040-es beállítás se, de felfele szívesen mozog.
ha jól láttam itt a többi kolléga szerint az iChill egy halk kártya, szerintem engem még 1V felett se kifejezetten zavarna a hangja
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz ballazol #6338 üzenetére
hát ha 1440p/60 FPS-en tolod, akkor személy szerint a te kártyádon 1V alá nem is mennék, ha egyáltalán meghúznék bármilyen undervolt határt. ha jól sejtem a powerlimit bőven 1V felett van még benchmarkokban is, szóval így is veszítesz teljesítményből pár százalékot
ha egyáltalán nem zavar hogy visít a kártya, akkor én max annyit undervoltolnék, hogy ne melegítse feleslegesen magát pár másodpercig/percig magasabb feszültségen, hogy aztán alacsonyabb fesz/teljesítményen stabilizálódjon.
ez az egész elég szubjektív, szóval ne csak az én véleményemre adj vannak itt tapasztaltabb kollégák is, akik megaszondják a tutit
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz gyuszaa #6544 üzenetére
én is 165ért adtam el végül, mert egy nap alatt 175ért nem vitték el, és fene se akart sokat alkudozni. főleg hogy 170ért vettem alzától anno és nem volt célom a nyerészkedés
ugyanez a káryta most 190 volt alzán pár napjagondolom már ők is megbánták hogy sokáig akciózták őket, hogy ne maradjon készlet
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
először én is megijedtem. mondom nem vártam sokat, de azért 15 FPS egy 3060 Ti-tól kicsit kevés
DX12-t kilőve stabil 75 max grafikán (valszeg a render resolutiont még majd tolom feljebb élsimítás gyanánt)amúgy múltkor említettem, hogy szaggat a WD Legion, és igazatok volt, nem a kártya a kevés hanem a R5 3600. azért van ahol elfogy a kártya is, de nagyon durván eszi a procit a játék, főleg a memória időzítésre érzékeny. tegnap felraktam egy Bios frissítést, ami kitörölt minden beállítást (PBO, Auto OC és memória) és a minimum FPS bezuhant 40 köré.
mondom mi a jó isten, ennyire még sima XMP mellett se volt gáz, ott inkább 50-55 köré esett le mindig 1440p-ben Digital Foundry beállításai mellettegy kis DRAM Calculator után, most már megvan a stabil 60FPS (kivéve este a Temze partján esőben, nem meglepő módon eléggé nehezen viseli azt a játék )
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
AC Valhalla csak városokban szenvedné be magát 55 alá, ha az adaptive qualityt nem állítottam volna be 60 FPS-re. így viszont minden a legmagasabb beállításon megy és nem lassul 60 alá (és nem láttam érdemi különbséget se eddig, szóval nem hiszem hogy nagyon visszavenné magát a játék amikor beüt az adaptive quality, csak pont annyira, hogy stabil maradjon)
Legionsnél szerintem a RT kicsit jobban megfogja a gépet
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz DeathAdder #7208 üzenetére
ez mondjuk erősen attól függ hogy mekkora monitorról mekkorára váltasz (mi a PPI), meg hogy milyen közel vagy hozzá.
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz DeathAdder #7217 üzenetére
hát azért a refresh rate az tényleg jobban érezhető mint a felbontás.
igazából én nagyon picky vagyok ebből a szempontból, ha tehetném 4k+ lenne a monitorom, de ugye az nagyon drága lenne
szerintem a felbontás kicsit túl van hypeolva, és ez látszik ha a telefonokat nézzük. effektíve a legtöbb embernek elég a telefonokon a 720p (meg a pentile amoled 1080p, ami effektíve ugyanaz), pedig ott egész nap kis betűket nézegetnek, amiken kifejezetten kijön ha nem elég a felbontás.
ettől függetlenül, ha látod és zavar a pixelgap alacsony PPI kijelzőkön, akkor a 4k-ra váltás tényleg csodálatos élmény
más:
Gainward oldalán már kint van a 3060 Ghost designja, és egész jól néz ki. kiszedték a 3060 Ti LEDjét és az elejére raktak kicsit magasabbnak tűnő shroudot lukakkal[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
"mindenki ilyen gavallér a pénzemmel, hiszen kibicnek semmi sem drága, mit számít már 15-20-30K?!"
de az a 15-30K a te esetedben nagyon max +10% amiért kapsz egy legalább 10%-al jobb kártyát, ami hosszútávon sokkal jobban fogja tartani az értékét (kevésbé van túlárazva). ebben az árban, ilyen túlárazás mellett azért nem kéne hogy gondot okozzon az extra összeg egy kevésbé lehúzós vásárlásért.ettől függetlenül, biztos hogy rohadt sokan vesznek ilyen drágán kártyákat, csak nem vállalják fel, szóval ezért vagy te csesztetve és nem mások
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz nyul105 #8114 üzenetére
szerintem ez az egész helyzet, sok enthusiastnak amúgy tök jól jött. effektíve ingyen próbálgathatták a kártyákat, hogy melyik tetszik melyik nem, ha sikerül szerezni egyet (még régebbi kártyák esetén is).
erősen off, de braggelhetek hogy van GPU-m : végre rávettem magam hétvégén és bedobtam a gépbe egy régi telómat resource monitornak. meglepően jól sikerült. eredeti terveim közt az volt, hogy újra bekötöm a gépház tetejében lévő RGB-jeimet, de a 3060 Ti Ghost + RAM szerintem pont elég világos a gépháznak
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz aradebil2 #8725 üzenetére
szerintem amúgy viszonylag kreatív ötlet, hogy vásárlói gépeket kamerán raknak össze. nem sok ilyen youtube csatorna van, plusz ugye a legnagyobbak (LTT) ugyanazokat az alkatrészeket szerelgetik más módokon össze.
a probléma inkább azzal van, hogy látszólag nem teljesen értenek a gépekhez de megmondják a tutit és mindenhez is jobban értenek. szóval nem hazudnak, csak szimplán ők se tudják mit csinálnak
f3rdzs0
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
- Gigabyte Radeon RX 6700 XT GAMING OC 12GB használt videokártya számlával és garanciával
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- GAINWARD RTX 3070 8GB GDDR6 PHOENIX GS Eladó! 105.000.-
- Zotac RTX 4080 16GB GDDR6 Gaming AMP Extreme AIRO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest