Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz #35434496 #18807 üzenetére

    Nem kamuznak (azért bünti járna), csak arra számítanak, és helyesen, hogy a userek 95%-a csak a grafikonokat lesi, nem olvassa el, vagy nem is érti, milyen beállításokkal futottak a tesztjeik. De azt tényleg nem lehet megérteni, hogy ezek az újságok a megrendelésekből élnek? Az sem tűnik fel, hogy mindig az éppen tesztelt kártya jön ki a legjobb vételnek? :F De én ezért szeretem jobban a saját teszteket.

    DonLaca@: Teljesen jó az, én próbaképpen egész délutánt áttoltam FC4-gyel. Még csak nem is nagyon melegedett.

    Asbee: Mi a csúsztatás? Ne vádolj olyasmivel, ami hazugság! :(( Pontos adatokat írok (linkeltem) egy rendes tesztből. Ne röhögtess már! Magad is kiszámolhatod. Máskor is teszteltem, vagy kerestem alapos tesztet, és ahelyett, hogy bárki maga tesztelt volna, minden ócska tesztet belinkeltek mindenhonnan. :P Ez kezdetben mulattatott, ma már inkább untat.

    Áruld már el, ha ennyire nem értem, mi a gyakorlati, azaz SZEMMEL LÁTHATÓ különbség még a 40 és az 50 FPS (ha igaz egyáltalán lenne) között is!? :F :Y A mai csúcs játékok nem futnak maximális beállításokkal min 60FPS-szel, tehát egyik kártyával sem használhatsz VSyncet. :P De tényleg, 980-nal lehet villogni, hány pontot értél el vmi benchmarkban, de ennyi az össz. haszna.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák