Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz TTomax #18688 üzenetére

    Ha 40%-ot tudsz húzni a 980-on, meg is éri az árát. Éppen elég teszt bizonyítja, hogy 10-12%-kal erősebb a 970-nél. Én is tudnék olyan tesztet csinálni, ami nagyobb különbséget hozna ki a 2 kártya között. :P De mint többször írtam, aki NEM full grafikával tesztel ilyen kártyákat, annak a véleményére és a "méréseire" sem adok.

    Asbee: Milyen "relative performance"? Hagyj már a hülyeséggel, semmilyen beállítást nem tudni a semmire nem jó grafikonodból. Egyébként meg 94% a 980, 82% a 970 még ezen is (relatív 14%, amiből nyilvánvaló, hogy nem maxon futottak a tesztek ;) ),, szóval nem is tudom, mit akarsz bizonyítani. Nem is GPUBoss-t linkeltem az előbb, hanem valóban fullos C3-at.

    KAMELOT: És akkor mi van, ha a 980-at is tudod húzni? Olcsóbb lesz? :P :B És gyakorlatban mit látsz a +50.000Ft-os +10-13% teljesítményből? Lószart sem. :R

    dergander: Hát, legalább valaki érti, miről beszéltem. Nekem olyan +13-16% van a 970-emben, és az új driver óta semmiféle szaggatást nem láttam, DL és még TX4-es FC4 is 3200-3400MB RAM-használattal fut, pedig 2 driverrel ezelőtt FC4-et TX2-vel is el lehetett felejteni.

    Scholes9: Sehol nem láttam 20% különbséget. :U Éppen azért linkeltem egyébként olyan tesztet, amelyben low beállítások is vannak, hogy aki nem vak, láthassa a különbség változását grafikai összetettség függvényében.

    proci985: Eddig azt olvastam, hogy surroundban 980 sem ér sokat, ami tesztet láttam, ott is low beállításokkal kellett futtatni mindent. Úgy meg 970 is ok. Nem full HD-zek, 2560x1080-ban tolom. Surroundba legfeljebb majd az új Titan lesz jó, mindegyik monitorra jut 4GB RAM.

    glspeter1: Sok boltban felmegy a kinézett áru ára, főleg, ha mondjuk bejelölöd figyelésre. Én is belefutottam az említett cégnél, akkor is az volt a magyarázat, hogy nő a kereslet, pedig éppen akkor derült ki a RAM-hiba, amiről minden mezei user azt hitte, hogy használhatatlan a kari, és nem rendeltek.

    blu79: Nem szabad elfelejteni, hogy a "stratégiai partnerek" kedvéért folyamatosan rohasztják a Ft-ot, és minden Ft-nyi Ft gyengülés legalább 5x annyi áremelésre jó az üzletekben.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák