Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz HSM #14593 üzenetére

    Részben az én hibám,de ki kérem a véleményem.
    Elég rég óta gépezem folyamatosan felsőkategóriás kártyám volt tudtam kezelni nincs amit nem tudnák megcsinálni persze hiányosságok vannak.Ha figyeltél volna mielőtt oltogatsz olvashattad volna,hogy csábított Valeyban az átlag 75MHz ami nekem 69.2MHz volt ezért akartam még tuningolni.Amúgy meg nem voltam birka,mert okosan le mentettem a GPU-Z vel a régi eredeti bioszt,csak ott rontottam el cmd után nvflasholás után nem kapcsoltam ki a gépet,és nem áramtalanítottam.Így a megmaradt szemét ki ürült a memóriából,és rendesen működött a kártya szóval ebbe a hibába bele eshet akárki nem csak én.
    Amúgy meg a puding próbája az evés.Tanulni kell elég sokat értek a gépekhez,és rengeteget segítek szóval van mit tanulni,de számtech szervizes leszek programozást kell tanulnom szóval most alapok meg vannak jönnek a komolyabbak tunigolás stb.Sokan elrontanak ilyenkor alkatrészeket,de ebből tanul az User.
    Meg kérdezhetsz hány számtech guru vágott haza alaplapot ramot,vagy VGA kártyát szóval nem kéne oltogatni.
    A másik arról megint csak nem tehetek,hogy egy olyan biosz van a gépemen ami a Giga oldalán sincsen,és arról sem,hogy a beta Nvidia driver miatt 900 akárhány MHz marad a kártya,és nem veszi le 300 körülire.
    Nevezzük figyelmetlenségnek,és balszerencsének szóval mi előtt osztanád az észt gondolkozz el ezen.Tanulok hibázom a kedvemet nem fogja elvenni senki sem,mert éppen rossz napja van.Nem értem ma egész szép idő volt frontosoknak ma jó napjuknak kellett volna lennie :D
    Ezt nem terád célzom,de értsd meg valahol el kell kezdeni részben hibás vagyok,de nem tehetek róla,hogy egy olyan kártyát kaptam ami nem is tudom micsoda,és milyen vramok vannak rajta biztos samsung,de az csak 180Mhz+ enged a nemlétező biosz 400MHz enged,és semmi gond megnéztem a feszeket egy az egyben megegyeznek a gyárival csak a serial számok változatosak.
    Üdv szép estét: Károly. :R

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák