- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_mad
aktív tag
A Giga féle Windforce 780ti-ről mik a vélemények? Az R9-ces oldalról sok jót nem hallottam, de olcsón be tudnék szerezni egyet.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
Tűzkígyó
tag
válasz Rabbitf_24 #11643 üzenetére
(#11644) Th1sN04ll
Itt a Classy újra! Vegyétek, vigyétek amíg kapható Gondolom egy-két darab lehet belőle a nagykerben.
[ Szerkesztve ]
Minél bölcsebb az ember, annál egyszerűbb dolgokra vágyik.
-
h1mpi
félisten
válasz Tűzkígyó #11652 üzenetére
nem is értem, hogy került ide már hónapok óta nem lehet kapni
(#11651) the_mad: nagyon jó kis kártya volt. Alapon:
12 302 GPU scoret tudott a ritka jó GPU-val megáldott sima 780-an maxon.
(#11648) TTomax: Kíváncsi voltam a VGA-k Bentley-ére
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Tűzkígyó #11652 üzenetére
Az hogy bent van a webshopban nem egyenlő azzal hogy kapni is lehet mert nem lehet! A Merlinnél ahol vásárolni szoktam kajtatták nekem, sem európai nagykerekben, sem az Amerikaiban nincs egyetlen példány sem, Kingpin meg na azt haggyuk Szóval csak a sima ref nyákos SC ACX van, nem mintha az nem lenne elég jó Illetve a kismadarak elkotyogták hogy esetleg,mondom esetleg április közepe fele lehet lesz 780TI classi Hydrocooper Az árát inkább nem írom le
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rabbitf_24 #11655 üzenetére
Csak órajel.
-
Th1sN04ll
senior tag
Mint ahogy az előttem szóló is írta csak órajel, mind a kettő ref nyákra alapoz Ami durva az a classi, és ugye a Kingpin verzió, na most azok kiestek
-
h1mpi
félisten
válasz Th1sN04ll #11654 üzenetére
Nekem is egy "használt" példányt sikerült nagy nehezen megvennem
KINGPINT csak annak érdemes venni aki nitrozni akarja. Még a Classi is sokat tud, ahhoz képest, amit léggel ki lehet hozni belőle. Itt tényleg ha nem mindegy a pénz az eVGA SC OC vagy a DCU2OC a legjobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
Hát én nem vagyok benne sem az ilyen tuningolós dolgokba, sem pedig az extrémebb dolgokba, érdekesnek érdekes lehet, de azt meghagyom azoknak akik szakértelmükkel tudják hogy mit csinálnak
Jelenleg szerintem átlag embernek elég egy ref nyákkal, de jobb hűtővel szerelt kártya, amiben van potenciál, és nem hangos, plusz a ref nyákra mindig van vizesblokk /Itt jegyezném meg hogy a classira is / -
törölt tag
válasz Rabbitf_24 #11658 üzenetére
Nagyon jó kártyák.
-
Th1sN04ll
senior tag
Egy próbát megérhet esetleg Idő közben nekem is leesett, de szerintem méretben, és kialakításban ugyan az a 2 kártya nem?
freestyée:
Meg sem fordult a fejemben AMD oldalon a referencia Ismert okokból ugye!players111:
Méretben és kialakításban nem egyformák? Értem ez esetben a linkem okafogyottá vált, kéretik figyelmen kívül hagyni Igen a gyári a legszebb már csak a logisztikai emberkével kell beszélni hogy postázzon kis hazánkba is, vagy legalább ha ide nem valami közelebbi európai városba[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz #35434496 #11669 üzenetére
Nem úgy van az EVGA-nál hogy nem nézegetik a hibás alkatrészt ha nem cserélik? na most ne hogy már 2 hónapig utazzon a cumó Expressz már de azonnal légi postával szerintem max 3 hét/ persze ha az EVGA is normálisan postázza ugye, vagy az nem játszik hogy ha van cseredarab az európainál akkor onnan küldik?/
De buta hozzáállás hát nem egy cég?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
h1mpi
félisten
Megrendeltem 27 dodo szállítással együtt. Egész jó ár Remélem nem lopja el a posta
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz #35434496 #11673 üzenetére
Az adott devizanem miatt Euro vs Dollár ugye
h1mpi:
Múlt héten még tudott volna nekem hozni a Merlin, akkor még volt, most mikor ugye kikínlódtam magam, meg az oldalborda is rámondta az áment már a telefoban azt kaptam hogy EU EVGA-nál esélytelen, de rákérdeznek USA-ra, majd az is esélytelennel végződött /Ha lett volna is Max ugye USA, és mire kézhez kapom 3-4 hét[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Tűzkígyó
tag
válasz Th1sN04ll #11654 üzenetére
Az, hogy az iPon-on megjelent újra a webshopban az azt jelenti, hogy rendelhető és hozzák is neked. Ha nem lenne az akkor nem látnál mellette árat és inaktív termékként szerepelne, az árgrafikonja pedig a mai dátummal nem szürke, hanem piros lenne. Mivel rendszeresen náluk vásárolok, tudom, hogy így van, szóval MOST igen, kapható. Erre a termékre pont be volt kapcsolva a raktárfigyelőm (még mielőtt megvettem volna a KPE-ket bent maradt), onnan tudom, hogy mától megint kapható.
-
-
Tűzkígyó
tag
válasz Rabbitf_24 #11658 üzenetére
Ha már EVGA felé hajlasz, akkor inkább ezt vedd, ne amiket linkeltél, amíg kapható: Classified
-
Rabbitf_24
addikt
Ezek sem válogatottak, tehát fel lehet húzni a 10e Ft-al drágább vga órajeleire a másikat?
köszönöm! -
Th1sN04ll
senior tag
válasz Rabbitf_24 #11688 üzenetére
Fel nincs válogatás!
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Rabbitf_24 #11690 üzenetére
Jó döntés! Igazából ahogy olvasgatom a Classinak komoly tuningnál van értelme, és hát ezt nem biztos hogy egy mezei felhasználó élből ki is használja, de aki nem az a fennmaradó összeget költheti másra
-
h1mpi
félisten
válasz Rabbitf_24 #11690 üzenetére
Itt már a Classit vettem volna. Az értékálóbb szerintem. Meg dual bios...
[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
válasz Rabbitf_24 #11694 üzenetére
Tudom, de akkor már teljesen mindegy szerintem, ha 213k nem volt sok egy vga-ért akkor a 225 sem az, persze ez az én nézőpontom.
-
Tűzkígyó
tag
válasz Rabbitf_24 #11694 üzenetére
Hát szerintem azt a 12k különbséget már ki kellett volna bírnod. 213 vagy 225, már mind1 lett volna, és Classy szerintem is értékállóbb és dual BIOS megér annyit + custom nyák. Egyébként még tudod módosítani a rendelést, csak dobj nekik egy emailt vagy hívd őket telefonon (email egyszerűbb). Ha meg tényleg akarsz megtakarítani, akkor meg az ASUS-t lett volna célszerűbb választani.
Persze tiszteltem a választásod , de ez az én véleményem és erre voltál kíváncsi
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Rabbitf_24 #11699 üzenetére
Helyes mod biosokat fel se tedd nem jók
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest