Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz MPowerPH #98911 üzenetére
Jövőhéten jönnek a procik.
Nov5.
Idén én már nem hiszem hogy veszek vasat, jövőre mikor kicsit letilsztulnak az árak...
150 feldobom az RTX2080Ti ph-ra, azt kalap kabát. Blokk meg ajándék.
6800XT vagy 6900XT lesz nekem, természetesen vizezve...
De én is kiváncsi vagyok, mit mondanak az első felhasználók, a tesztekre stb...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
válasz MPowerPH #98940 üzenetére
Ez a gazdáság most úgy pörög, hogy pár milliárdos kiesés van a túristák hiánya miatt, a többiről nem beszélve. Ha nem érdeke egyik félnek se, akkor minek is volt a szavazás meg a többi? Lehet, hogy logikusan nézve nem érdeke, de a britek csak szabadupni akarnak így vagy úgy.
-
Devid_81
félisten
válasz MPowerPH #99144 üzenetére
En pont a driverektol felek, emiatt nekem szoba sem johet az elso fel evig.
Viszont ha tenyleg ennyire jo akkor nagyob csabito lesz.
Nekem montitort is kell majd csereljek, de nem erdekes annyira, mert a fako szinu regi LCD utan egy jobb IPS/VA szerintem maga a megvaltas lesz egyebkent is...
-
keIdor
titán
válasz MPowerPH #99144 üzenetére
Én kivégzésre nem számítok, 3080 vs 6800XT, 3090 vs 6900XT várható, valahol fej-fej mellett lesznek, valahol az egyik lesz gyorsabb 5%-al, valahol a másik.
A 3090 játékra egyáltalán nem éri meg... azzal nem is foglalkozom, a másik három az érdekes.
Hacsak nem kap a 3090 árcsökkentést. (nem fog)[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz MPowerPH #99167 üzenetére
Nem mindenhol, max csak a jövőben mindenhol ha így halad. Arra írtam, hogy nem számít semmi, mert úgy néz ki pénz van szarásig a kormánynak, szóval semmi se számít, semmilyen gazdasági kár. Már hivatalos a 2. national lockdown, elvileg jövő héttől indul, minimum decemberig, a fontos boltokon, és az iskolákon kívül, minden bezár. Vagyis akkor hivatalos, ha a Daily Mail-t nevezhetem annak.
Beszédes a cím. -
cyberkind
félisten
válasz MPowerPH #99169 üzenetére
Számomra szörnyű, teljesen el van rontva az egész, és nem számít tényleg semmi se, csak a kórházak állítólagos túlterheltségének a csökkentése, azokat amiket meg írsz, én is látom, és nem is értem, hogy mernek így költeni ebben az időben. A hozzátok ment dolgot miként érted, cég?
-
nagyúr
válasz MPowerPH #99219 üzenetére
Teszteket azért megvárnám.
Nekem ugye a Z390 adott, 105K-ért tudnék bele 9900K-t.
Ha jó ára lenne a lapnak és procinak akkor egy B550 + 5800/5900 érdekelt volna, de nem úgy hogy mondjuk eladva a jelenlegi cuccot még rádobjak 100K-t mert ha gyorsabb ha nem annyit nekem nem ér az AMD.
Akkor mind1, ha a jelenlegi 9700-et eladom, és veszek max 20k pótlással egy 9900K-t, vagy ülök a seggemen a DDR5-ig[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Devid_81
félisten
válasz MPowerPH #102264 üzenetére
Itt lehet venni AMD kartyat, nVidiat megjelenes ota nem...
Illetve de, neha meg Amazonra is felkerul 1-1 brutalis aron.
Ebay meg tele van, azokat az arat inkabb hagyjuk.Es az altalanos arakat elnezve nem is ertem mit vergodnek az emberek az nVidia kartyakkal, mert a 3080 kerul annyiba lassan mint a 6900XT.
Tenyleg ilyen marha nagy a markahuseg?
Vagy abban az 5 jatekban amivel lassan senki nem jatszik a Ray Tracing sebesseg?Meg talan megertem azt akinek G-Sync monitorja van...de egy jo AMD vga deal eseten ugy b@cnam ki a G-Sync monitorom csak ugy repulne es jonne a helyere egy olcso es jo freesnyc-es
De nem vagyunk egyformak ez van...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz MPowerPH #102267 üzenetére
VGA driver szinten teljesen stabil a helyzet, legalabbis ahogy en latom.
viszont en egysegsugaru user vagyok, elso nap jellemzoen max evente egy AAAs jatekkal jatszok es kb 6 eve szinte folyamatosan vizen vagyok.
nem kell tole tartani.
altalaban idonkent van amikor ujragondoljak a feluletet, amikor attertek tileokra ott konkretan mondjuk eleg sokaig anyaztam, hogy ez biztosan nem volt rendesen UX tesztelve.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest