Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz cyberkind #78161 üzenetére

meg anno shift2ben sikerult egy 6:20 koruli idot menni Veyron workssel (jatekon belul a palyakesz varians, kb slickek meg a supersport dinamikaja) automata valtoval, meg meg GTR evoban az erosebbik open wheelerben sikerult egy hasonlo ido manualis valtoval is. utobbi mondjuk kb egy szteroidozott gokart volt full neutralis bealitasokkal amit kb gondolattal lehetett vezetni, a veyron meg egy varacskos desznyo ami power steeringgel almodik.

anno a shift2 topikjaban volt, aki a mclaren f1el is tudott 6:30 koruli kort menni, na az nekem talan egyszer sikerult clean lapre 6:45-50 korul.

annyi a trukk, hogy picit nehezebb fejbol tudni, mint a rovidebb palyakat. ja meg eleg nehez ra jo beallitast talalni, reszben aerodinamika, reszben hogy ne erjen le karusselben de maradjon stabil 300 folott. anno a murcielagoval mentem eleg sokat, ott nezegettem masok beallitasait is. ami a legjobb volt az kb ugy nezett ki, hogy 80km/h alatt kb az ima tartotta az uton, de 250 folott viszont betonstabil maradt.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák