Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz Sidorovich #29161 üzenetére

    Én is így vagyok vele. Nagy felbontású monitor miatt kellene az 1080 teljesítmény, a 970 már kevés hozzá. Amúgy Freesync-es, de a Vega az egy nagy vicc jelenleg.

    1080-at fogok venni, 160-170körül ha találok, és most kell nekem, nem fél év múlva.

    A véleményem a témában, hogy egyrészt fél év sok idő ezen a területen, fél év után is lehetne mondani, hogy még fél évet érdemes lenne várni, mert jön a Vega refresh, vagy új, köztes Volta modellek, stb.

    Másrészt meg szerintem nehéz megjósolni, hogy mi fog történni az árakkal fél év múlva, a bányász láz bármelyik irányba szélsőségesen kitolhatja a dolgot. Lehet hogy kipukkan a lufi és elárasztják a használt piacot a VGA-k, de az is lehet hogy csak tovább emelkednek az árfolyamok, emiatt a bányás piac meg még több kártyát szippant fel, és akkor még akár a használt árak is emelkedhetnek a mostanihoz képest. Bármi lehet.

    Harmadrészt pedig a 160-170k (jobb hűtésű változatok) az nem 200, és az 1080 Ti, meg a 230 körül induló árával (és akkor még nem a jobb hűtésekről beszélünk) min. 60e Ft -al drágább. Így szerintem egyáltalán nem igaz az az állítás, hogy kicsivel többért sokkal jobban megéri a Ti, mert nem kicsivel többért, és nem éri meg jobban.

Új hozzászólás Aktív témák