Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kwzatz #2399 üzenetére

    Fő az optimizmus... sajnos sokéves gamer pc-s tapasztalatom alapján nincs ennyi ideje 1080-nak (meg a 70-nek se). Ahogy a 980 esetén úgy ezek esetén is a Ti megjelenése után nem sokáig lesz kb elég. Aztán szépen megugranak az igények és nem lesz hirtelen elég. Ha szerencsénk van akkor az ősszel-télen megjelenő új címek még nem a Ti kategóriás gépekre lesznek fejlesztve.

    És igen, lehet kikapcsolgatni ezt azt... de akkor meg már miért ne kapcsolnánk ki még többet nem?
    És akkor még gyengébb kártya is elég még sokáig. Mert ilyen alapon egy ultra helyett valami high nem elég?
    Azt meg lehet még a 960 vagy 970 is sokáig vinni fogja.

    De itt most nem erről van szó... hanem arról hogy akkor tényleg túlzás ez vagy sem.
    És nem túlzás, hisz már kapcsolgatni meg optimalizálni kell... -> nem elég és nem túlzás, ha én Ultrán szeretek játszani pl. :)

    Mondjuk én pl BF játékos vagyok és 120+ fölött érzem jól magam a játékban, akkor klappol minden, ahhoz meg 980-al is vissza kell venni HIGH szintre mindent... a Ti talán elég lenne, de szerintem a BF1 már azon sem lesz jó... lehet hogy hozza majd a 60-80/90 fpst... de ha nekem 120 fölött kell akkor a Ti már tuti kevés lenne... sőt még lehet a 1080 is.

    (#2400) - = Zk = -

    Elhiszem, ettől független senki sem garantálja hogy mindig működni fog és lesz támogatva... sőt ugye tudjuk is hogy nem minden játék támogatja. Innentől kezdve meg közel azonos pénzért inkább a 1080. Persze kis ráfizetéssel, de annyit megér, hogy mindig ott lenne a sebesség, nem csak ha van hozzá támogatás épp. :)

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák