Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nuada herceg

    őstag

    Le akarom írni a mostani kör utáni tapasztalataimat, érzéseimet. :D
    Barátom rám ír, megyünk e egy reggeli kört? Mondtam neki, hogy a fenébe ne?! :DDD
    Rangsorol. Társasági jár-unk 2k körül mozog. Nem profi, de azért nem is a noob szint.
    Jött velünk egy Pudge. 1430-as battle pass szinttel! :Y Fel is rakott egy "kis" tétet, meg olyat is, amiért kapunk fejenként 750 pontot, ha nyer a csapat. Akkor már vérszemet kaptunk, hogy tudhat valamit, raktunk mi is 500-at fejenként. Egész jó nyeremény lett volna.
    Na erre, egyik csapattárs, kiválasztja dragon knight-ot, és berakja magát az erdőbe. Ezért nem mentem erdőzni, mondom legyen. Aztán írja, hogy nem tud erdőzni dragonnal. Aztán jött az észosztás, mindenki hülye volt. Meg hogy Ő elmegy AFK-ba. Olyat feedelt. Az erdőben a creepek megölték párszor, de utána a csatamezőn is. Persze mi voltunk a noobok. Meg bla bla. Aztán egyszer sikerült megmentenünk, erre már írja is az ellenfélnek, hogy noob sniper, meg hasonlók. :D Elmondhatatlanul ideges lettem. Egyébként Ő meg 82-es szintű, 240-es battle pass szinttel.... Szóval nem értem. Honnan jönnek az ilyenek?
    Persze buktunk, de merem állítani, hogy ha egy normális játékost kapunk helyette, akkor megnyerjük. Pudge jól tolta.... Szóval azt szeretném mondani, hogy sok ilyen meccset kívánok nektek is!!! :((( :DD
    Ez a rangsorolt... Egy ideje már sima pub meccset megyek, csak a napokban kilépkedtek onnan.

    Értem a csíziót.

Új hozzászólás Aktív témák