Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kenyarov

    újonc

    Sziasztok!

    Akadt egy kisebb/nagyobb problémám. Úgy másfél évvel ezelőtt vettem egy Packard Bell EasyNote TK85 modellt. Nos, a legnagyobb gondom jelenleg a túlmelegedés játékok közben, amit a jó istenért se tudtam eddigiekben kiküszöbölni... (Meg akad egy kisebb monitor hiba féleség is, de az igazából saját hibából lett és elenyésző, egyáltalán nem zavaró.)

    Van egy íves alátétem, rajta a hűtő ventilátor (Cooler Master NotePal X-Lite R9-NBC-XLIT-GP) (ami úgy érzem rossz vétel volt, mivel a laptopot jobbra kell igazítanom a ventilátor közepére, hogy a kritikusan melegedő részt érje egyáltalán a hűtés (ami megjegyzem nem sokat ér) ). Így lényegében -elméletben- egész jól meg van teremtve a lehetőség a szellőzésre és nem túl hatásosan működik mivel ha fejre állok akkor is 80 fokra felmelegedik, majd szépen lefő... Már energiatakarékos üzemmódba is átváltottam, amivel nyertem némi időt, de az sem működik, ráadásul a gép teljesítménye is érezhetően csökkent emiatt...

    Természetesen tesztelgettem grafikai beállításokat is a játékoknál és mindig a legalacsonyabb beállításokkal tudtam jutni valamire. (Miközben maxon is gyönyörűen jött a játék, nem röcögött stb.)

    További információk:

    Windows: 8.1
    CPU: Intel Core i3-370M
    Videokártya: Nvidia GeForce GT 540M, 1 GB VRAM

    Everest érzékelő információk alapjáraton:

    1. CPU/1. mag 43 °C
    1. CPU/2. mag 42 °C
    PCH 61°C (Nem vagyok egy túlságosan jártas ilyesmi dolgokban szóval némelyik dologról fogalmam sincs micsoda. Mint pl ez: PCH?)
    GMCH 36°C

    Everest érzékelő információk játék közben:

    1. CPU/1. mag 82 °C
    1. CPU/2. mag 82 °C
    PCH 83 °C
    GMCH 40 °C

    Két hónapja volt kitakarítva, jégzselézve stb... Azelőtt is volt takarítva úgy 3-4 hónaponként.

    Szóval... Mit tudtok javasolni ez ügyben?

Új hozzászólás Aktív témák