- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Norton IS mellé felkerült az Anvi ADblocker. Teszi a dolgát, de néha meglepő ablakocska jelenik meg:
De van amikor a Norton nis.exe-re panaszkodik. Ezek fals pozitívok, és tegyem a kivétellistába, vagy a Norton nézett el vmit?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Zotya84
őstag
Szinte biztos, hogy fals. Viszont érthető, hogy miért DDoS-nak értékeli. Hisz az a szolgáltatás működés szempontjából nagyon hasonlít a DDoS támadásra...
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Köszi a válaszokat! Nincs warez a gépemen, uganakkor kitudja miket (nem) raknak fel a különböző, pár napig ingyenes promóciós programok.
Amúgy jól kiegészíti az IS-t. Nem is értem miért csak a Kaspersky épít be reklámszűrőt a tűzfalába.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
bubogabor
tag
Hi bubogabor,
Thank you for providing helpful feedback during the Norton Security and Norton Security with Backup Public Beta test. We are happy to give you a Norton Security with Backup 10-user key that is valid for one year.
Product Key – JHTTV9FRHJ3MKJ9JK3xxxxxx
beta teszter voltam kaptam ajandekba egy eves kodot a 2015 os nortonhozWindows 10 Enterprise Kaspersky Internet Security 2019 & Malwarebytes' Anti-Malware
-
Zotya84
őstag
válasz #41133696 #2560 üzenetére
Na, én az ilyenek miatt tervezem megtartani a jelenlegi mizéria ellenére is. Ebben a leghatékonyabb a tapasztalataim szerint.
bubogabor: A mázlista, én nem tudtam bétatesztelni, mert folyamatosan tiltotta a letöltést régióra hivatkozva, mind Digi, mind T-s nettel...
[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok!
Ismerős valakinek a Norton vs. uTorrent probléma?
Kb. egy éve az a gond velük ha megnyitnám a uTorrentet (3.1.2)
akkor csak jó egy perc után indul el és utána is szinte használhatatlanul
lassú. Ha hozzáadom a sonar és auto-protect kizárásokhoz a torrent
mappáját máris megszűnik a probléma és minden működik rendesen.
Az lenne a kérdésem, hogy megoldható ez a probléma másképpen
vagy hagyjam így a fenébe?Még egy megjegyzés: kizárólag tiszta telepítésnél jön elő ez a bug,
ha már volt a rendszeren korábban egy védelem és annak
eltávolítása után ment fel a Norton, akkor nem jelentkezik az összeakadás.Köszönöm a segítséget!
-
arcitec
addikt
Azt lehet tudni, hogy az új NS mikor lesz nálunk is kapható, eléggé húzódik a dolog még mindig csak a NIS 2014 van a hazai weboldalon ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Zotya84
őstag
Igen ismert probléma. Felzabáltatja a µT-vel a NIS a RAMot. Nálam emlékeim szerint a nyári? 3.4.1 béta oldotta meg, és már van belőle végleges.
Egyébként µT hiba okozz(T)a.
"-- 2014-05-22: Version 3.4.1 Beta (build 31405)
- Fixed: Resolve antivirus compatibility issues"Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Zotya84
őstag
válasz arcitec #2567 üzenetére
Már kapható. Az első NS rendelést már okt. 9-e után szállította az első disztribútor.
Egyébként nem tudom miről beszélsz, már jó ideje a magyar oldalon is a NS és a NSBU vásárolható meg, igaz rohadt drágán.
60, meg 70€/év. Miközben friss rendelés esetén 16800Ft-ért megy dobozosan...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zotya84 #2569 üzenetére
Hát mert szomorúak lennének a nyugati államokban élők, ha nem egységes lenne az ár $-ban és €-ban az Amerikában illetve az EU-ban. Azt lenyelik, itt Európában, hogy 60 $ = 60 €, de ha a magyar, román, stb gazdasági Kánaánnak nem számító országokban 30-40 € lenne azt már nem. Illetve csak akkor, ha ők is vásárolhatnának így, de az meg már a Symantecnek nem lenne buli. Maximum ugye úgy tudják megoldani, hogy az offline boltban olcsóbb, mert nem valószínű, hogy az angol a hazai webáruházak honlapjait böngészné.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Zotya84 #2569 üzenetére
Ha haha, most már igen tuti kb 1 hete néztem ...
Egyébként tényleg drága szeptemberben vettem meg a NIST ( mert lejárt ), hogy úgy is upgradelve lesz az űj verzióra, de nem érdekes jó az is és egyébként is csak max a NAV tulajoknak számíthat a + tűzfal.
A 2014 NIS kb 6-7e ft volt 3x drágábban nem veszem meg ...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
Ahogy látom platform független lett, na de ilyen áron egy user pc és android is , vagy külön külön meg kell venni, mert pl az androidosat is megvettem kb 3-4e ft volt most meg külön külön 16e na nem lépem meg egybe sem , külön külön meg pláne NEM
[ Szerkesztve ]
-
Zotya84
őstag
arcitec:
a) No, ugyan jó voltam mindig is szövegértésben, de a 2574-et fejtsd ki légy szíves - bár a c) pont olvasása után, nem biztos, hogy kelleni fog...
b) A BT 7 kliensek ha jól emlékszem szintén a µT kliens alapjait tartalmazzák - bár ebben az egyben nem vagyok biztos.
c) A 2014-es NIS sosem került olyan kevésbe, csak ha valahol brutálisan akciózták/promózták (elsősorban az MM termékek). Most nem kerül 3* annyiba, ha azt is észreveszed, hogy annyiért már 5 készüléken használhatod egy helyett. Akkor melyik is az olcsóbb? Én pl. 2008 óta 5 gépest használok, okkal. És az UPG verziónál is olcsóbban fogom megúszni kb. 10eFt-tal. (Az NS 5, az NSBU 10 készülékes platformfüggetlen licencet tartalmaz - ha minden igaz.)
d) Volt olyan év, amikor olcsóbb volt megújítanom, mint a dobozost beszereznem.GoodSpeed:
Pont leszarom a szomorú nyugatiakat. Egyébként meg ismerek olyan online FTP játékot, ahol a magyar IP-ről bónuszt vásárlók 30-60%-kal olcsóbban kapják meg a bónuszaikat, mint a tőlünk nyugatabbra élők. Tehát pont egy biztonságtechnikával foglalkozó cég meg tudná oldani, ha akarná.
Az angolok meg persze, hogy nem fogják a mi webáruházainkat böngészni, hisz náluk eleve olcsóbbak a materiális javak.
-
arcitec
addikt
válasz Zotya84 #2576 üzenetére
Hát lehet jól elbeszélünk egymás mellett. Persze az új verzióval kapcsolatban nem vagyok képben.
de a NIS 2014 -et vettem most 09.hóban kb úgy 7eft upgrade 1 gép , de nekem NEM kell 5 gépre akkor mennyi az annyi? A mobil meg volt 3-4eft. Azért nem volt korrekt a Symantec az új verziók hírverésével és a felháborodóknak igazuk van mert én is olyan publikációt olvastam, hogy még a NAV is upgradelhető lesz.
A platform függetlenségről szinte egy kukk sem esett. Erre megvettem a kvázi elavult szoftvereket az új megjelenése előtt. Mondja már valaki , hogy ez korrekt volt a Symantec részéről.1 éves előfizetés:
Termék-előfizetésed magában foglalja e termék 5 külön eszközön történő használatának jogát a termék-előfizetési időszak során = 60 euro .
(Bár ezt a tegező üzemmódot sem értem?????)Ezt most olvastam, való igaz úgy már elgondolkodtató, de 1 pc + 1 telefonra már nem biztos hogy megéri ha ugyanezeket 10 eft-on belül eleddig megkaptam. Évek óta 4-6 eft-on vásároltam a NIS-t
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zotya84 #2576 üzenetére
Egyébként évekkel ezelőtt volt olyan cég, amely figyelembe vette a hazai vásárlóerőt. A McAfee kedvezményesebben adta idehaza emlékeim szerint a termékeit.
Ami a Norton-t illetve ez a termék átnevezés, szerintem csak arra volt jó, hogy bevezessék az új kulcsos rendszert, mert egyébként csak annyit kellett volna csinálnia, hogy a NAV-ot kivezetik és marad a NIS meg az N360 Nem ?
-
Zotya84
őstag
válasz arcitec #2578 üzenetére
Lehet. Szóval, a lényeg. Igen, sajnos elég későn vettél meg egy régi típusú licencet, de hát ha akkor jár le, hát akkor...
Igen, ha csak két gépre azon az áron továbbra is be tudod szerezni a régi típusú licencet, akkor érdemes lehet bespájzolni belőle - vagy nem, mert a fene se tudja, hogy a régi kulcsokat előbb-utóbb kivezetik-é.
Az hogy a platformfüggetlenségről nem olvastál, szerintem a vásárló és az eladó részéről is lehet figyelmetlenség/inkorrektség. Hisz a) ők nem szóltak már régebben, hogy ezt meg akarják/fogják lépni, amit; b) szerintem a béta megjelenésekor ezt már tudni lehetett, és ugyan utánaolvasással, de kideríthető lett volna.
A tegező szövegek engem rohadtul nem zavar, mivelhogy a magyar oldalon is az angol fordítását használják, azok meg nem szoktak magázódni...
Most meg érdemes lehet családban összeállni, ahogy én is teszem, és összedobni az árát az ötösnek - a régi áron így gépenként nekem is kb 4800Ft-ba került egy évi NIS...
Qasam (2577): Igazán nincs mit.
GoodSpeed: Egyébként igen, azt kellett volna tenniük szerintem is. Csak a licencbővülést még mindig lehet, hogy így lehetett a legegyszerűbben menedzselhető módon levezényelni. Pedig szép is lett volna, hogy amikor meg akarom újítani, akkor megkérdezi, hogy mostantól melyik licenc érdekel, mert hogy ezek meg ezek vannak mostantól. De hát azzal foglalkozni kellett volna kicsit többet, mint egy új kulcsgenerátort írni - ami véleményem szerint sokat nem is változott, csak valami apróságban...
-
CJ4567
nagyúr
-
törölt tag
Napi gyöngyszem: ilyen üzenetet még nem kaptam, így megörökítettem:
Abban a 360 TS-ben én sem bíznék
Kaspersky-re nem gondoltál még ? Az Agnitum-os topicban kicsit körbejártuk a témát, hogy milyen védelmek vannak, amik megbízhatóak, és teljesen kompatibilisek is az OFP-vel, és alkalmasak a 2014-es Symantec termékek hatékony pótlására.
-
törölt tag
Hát nem is tervezem. Max OSS Lifetime Upgrade. De valszeg a 3 éves OFP Lifetime marad, mert OSS-t nem szoktak már Lifetime-ban szórni. Egyébként Chip magazin olvasó vagyok Van benne KAV Meg reménykedés, hogy a WD-ből hátha kiadnak egy 5.0-t amiben már a frissítés is zökkenőmentes
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Azt tudja valaki, hogy ha az új verzió megvásároltatik - NS 2015 - , akkor arra a 2016-os verzió upgradelhető?Értem ezt ha a megjelenéskor még több hónapig aktív a régi. de az újat autó fel lehet rakni rá ( mint annó )?????
Egyébként itt máris olcsóbb 5 eszközre
[link][ Szerkesztve ]
-
Zotya84
őstag
válasz egykori #2595 üzenetére
Mégis mit vársz egy ilyen lépés után, milyen legyen a hangulat?
Most már azt hiszem, hogy nem várom meg a magyar képviselőjüktől a hozzá intézett kérdéseimre a választ, mert több, mint egy hónap telt el a levél küldése óta. Ha eddig nem sikerült válaszolni, az számomra azt jelenti, hogy még Mo egyik legnagyobb disztribútorát is semmibe veszik, akik révén biztosan eljutottak a kérdéseim a termékről, licencről hozzájuk.
Ma írtam is nekik, hogy köszi, ha annyira se méltatnak, hogy "Bú.", akkor nekem ne promotálják a terméket, hogy így jó, úgy jó - mert nincs értelme. (Mármint a disztribútornak.)
(Az meg, hogy az én privát véleményem mi lesz, március végéig eldöntöm - akkor esedékes ugyanis az újítás.)
#PapauZ: Az aláírásodban levő linkre azt dobja a gép, hogy "Page not found..."
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz Zotya84 #2596 üzenetére
Nem tudtam pontosan követni a fejleményeket, de így visszatekintve, teljesen érthető a kialakult közhangulat.
A magyar képviselet szerintem teljesen jelképes, protokolláris, az egyéni ügyfelek nem sokat tudnak kezdeni velük. Ha nem tud annyira kommunikálni valaki angolul, hogy megértesse magát, akkor nem sokat tud tenni, csak várja a fejlemények alakulását.
-
Zotya84
őstag
válasz egykori #2597 üzenetére
Az lehet, de a németországi telephellyel rendelkező disztribútor értett egyet a kérdéseimmel, és továbbította feléjük. Szóval... Egy Európában szinte mindenhol jelen levő disztribútor kérdéseire szarnak nagy ívben, nem az enyémre. (Nálam még mindig megtalálható a levél CC-je.)
-
Zotya84
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest