- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
pastarics
tag
válasz Coyote2000 #1349 üzenetére
Coyote2000! dehát miért cuppansz a 8910i-re? egyszerűen nem értem. nem akarlak felelősségre vonni, ne haragudj, hiszen a te dolgod, hogy milyen telefonod van, csak meg szeretném érteni a motivációd, hiszen az tudásilag kevésbé korszerű, mint a 6230i.
-
Coyote2000
őstag
válasz pastarics #1351 üzenetére
Teljesen ertheto es jogos a ''kerdore vonas''.
Tulajdonkeppen a valaszom annyi, hogy magam sem tudom. Szeretem a kulonlegessegeket. Pl. 8210esem tobb mint 1 evig megvolt, most 8850est is nyuzok. Ugyanakkor a nagy tudas nem annyira vonz, T610esem es T630asom egyutt nem huztak 10 honapig.
6230i szamomra alomtelefonnak tunt a tudasa miatt, de valamiert megsem szerettem meg annyira. Fotozasra fenykepezogepet hasznalok, mp3 hallgatasra valami jobbfajta lejatszot szeretnek venni. Akkor meg minek 6230i? Egyedul a szervezofunkcioit hasznalom ki.
8910i viszont nagyon kulonleges kis telcsi. De ha megsem tetszik majd (mert mar megszoktam a 6230i egyszeru es esszeru mukodeset), akkor inkabb eladom.
Probalj hasznalni 1-2 hetig egy 8xxx-es kategoriaju Nokiat, talan akkor megerted, mi az az erzes, amit utana mindig elvarsz egy telefontol...
Nevezhettek sznobnak, szerintem egyszeruen csak fuggo lettem
De mondom, nem vegleges a dontesem. -
Digital
addikt
válasz Coyote2000 #1352 üzenetére
Én is így voltam a 6230i-vel! Tetszett meg minden,de nem volt az a nagy szerelem ! Most a 6680-al sokkal jobban elvagyok,igaz szeretem a symbianos telókat!
A 8***/9*** széria egy életérzés,aki nem próbálta az nem is tudja milyen Valahogyan kiemel a tömegből"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
pastarics
tag
válasz Digital #1353 üzenetére
értem, és teljesen elfogadom a magyarázatotokat, mert nekem is ez már vagy a 17. telóm, és tudom, vannak nálam sokkal addiktabb egyének is. a szerelem pedig szerelem egy modell iránt, nincs is helye a magyarázatnak. a symbian egyébként tényleg más hangulat lehetőségek szélesebb tárháza. de ez a 6230i most olyan kis kompakt teló. 8xxx-as telóm még nem volt, de megfontolandó a megismerése.
-
Coyote2000
őstag
válasz Digital #1353 üzenetére
asszem te vagod a temat, te is beteg vagy, mint en
Egy oplogo, csengohang vagy elolap nem tesz egyedive, de egy olyan telefon, amibol az orszagban kb. 300 db van, az igen
De ha nem, akkor is ugy erzem, hogy igen, es ez eleg. Egyetlen SMS irasa is elmeny egy ilyen telefonon! Ajanlom mindenkinek, hogy probalja ki. De ezt az exkluzivitast es eleganciat mar akkor is erzed, ha csak a kezedbe veszed a telcsit. A boritas nem recsego muanyag, hanem stabil, hideg titanium, a kijelzot is igazi uveg vedi, a flip meg nem muanyag sinen csuszik, hanem golyoscsapagyon gordul... fincsi,mi?
[Szerkesztve] -
pastarics
tag
válasz Coyote2000 #1355 üzenetére
néztem a neten 36-37 rugóért lehet ilyen telóhoz jutni gondolom használtan. az anyaga biztosan tuti, de magam már úgy megszoktam a tucat 6230i-t. kíváncsian várom, hogy te miképpen döntesz. életérzés vagy 6230i.
-
Coyote2000
őstag
-
pastarics
tag
én nézegettem - persze képen - az életérzés-telefont, és az ergonómiai tulajdonságai gondolkoztattak el. majd, ha megvásárolod arra is kíváncsi lennék, hogy milyen a használata a tapintás és a görgős csúszakán túl.
-
Coyote2000
őstag
Ja az mondjuk igaz, hogy annak idején a 8210emet 8310re cseréltem, mert az tűnt tökéletesnek. Adtam érte 50 rugót, mert újan, függetlenül vettem, és legalább egy évet terveztem. De úgy adtam el 4 hónap múlva, csak úgy porzott!
Rossz kezelhetőség, sok szoftvergond (nem hiba, mert azt javitani lehet, hanem maguk az ötletek voltak rosszak - erről tudnék irni még ezt-azt). Ráadásul xar gombok és nyikorgó, papirvékony borítás. Pedig ránézésre az is nagyon szép.
Meg nőiesre sikerült, hiába reklámozták menő fazonokkal
Hasonló tapasztalat esetén azonnal eladom a 8910i-t, bár ez már egyáltalán nem tűnik nőiesnek. Az árából meg feltuningolom a 6230i-t vagy én is 6680-at szerzek be... -
pastarics
tag
válasz Coyote2000 #1361 üzenetére
na látod, a 6680-ra váltást megértem, hiszen az valóban egy nagytudású gép. s ha a 6230i értékét+a 8910i-re szánt pénzt összeadod meg is van az ára talán. arra magam is cserélném a 6230i-t, de aztán meg visszafogom a lovakat, mert a nokia ontja kifelé az újabb fejlesztéseket, nem is látszik a vége ennek a technikai pörgésnek. az ember megvesz valamit és már piacon a sokkal tuningoltabb cucc. egyszer a saját kardjába dől ez az egész. nekem most retró fílingem van, vagyis v60-as motorolát keresek,. de persze nem akarom eladni a 6230i-t. tudom, sok hiba volt azzal is, meg már messze-messze túlhaladta az idő, de anno nagyon tetszett, s most, hogy elég olcsó - márha hozzá tudnék jutni valahol egy jobb darabhoz - jó lenne beszerezni egyet.
-
Coyote2000
őstag
válasz pastarics #1362 üzenetére
ja, asszem igazabol 6681 kellene, mert UMTS mobil egyelore nem erdekel.
Na latod, a retro filingrol beszelek, az is errol szol: a regota ahitott telefonok ara megfizethetove valik, es akkor lecsapunk rajuk... Mondanom se kell, hogy 2-3 ev mulva 8800-at fogok venni, amikor mar 40ert dobjak utanam... A sok gizda csavo meg csak vegye meg 200 rugoert. 8910i annak idejen 265.000 (!!!) volt, 8850 meg 150.000 ot evvel ezelott. Rohej, nem? De.
Ha te is mar evek ota kostolgatod a V60at, es tudsz szerezni egyet, biztosan nagyon fogod szeretni...
[Szerkesztve] -
fodin
tag
válasz Coyote2000 #1355 üzenetére
Nem akarom az örömödet rontani, de szedtél már szét (vagy láttál) 8910-et? A hideg titánium csak egy vékony réteg a műanyag házon, a fogaskerekek műanyagok...Ettől függetlenül nekem is nagyon bejön, vettem is egy véres torkút, de még nem találtam hozzá új házat.
-
Jégkokó
veterán
Az mitől lehet, hogy a telefonom, néha ki irja azt, hogy ellenőrizzem a multimédia beállításokat?Mert jól vannak beállítva és nem értem, hogy mit hupákol ez miatt
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #1366 üzenetére
Hát ugy állandóan, vagyis amikor éppen nincsen a telefona kezembe.Ezért nem értem,, mert más furcsa dolgot nem produkál
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
MODERÁTOR
-
pastarics
tag
válasz Coyote2000 #1363 üzenetére
na, mi újság, megvetted? tapasztalatok, összehasonlítás (életérzés, tudás, szükségességek, stb.?), hogy döntesz?
-
Digital
addikt
válasz Coyote2000 #1370 üzenetére
Szerintem is valami ilyesmi lehet a gond! Anno nekem is küldött ilyeneket,de egy restart megoldotta a problémát!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Jégkokó
veterán
válasz Coyote2000 #1370 üzenetére
Nem a GPRS teljesen jól van beállítva, már többször volt alkalmam kipróbálni, de szerintem az MMS is működik, igez még nem kaptam senkitől se de valószinű hogy megy .Ezért nbem értem ezt a kiirást rajta
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #1373 üzenetére
És ez ingyenes ha küldök magamnakegy mms t?Mert sms t már küldtem magamnak, kissé vicces volt
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként másnak is ilyen gagyi a gyári mmc kártya, amit adtak hozzá?Mert az enyémen semmi jelölés nem volt, hogy Nokia lenne vagy valami
-
Coyote2000
őstag
Igazad van, a golyóscsapágy-csúszást összekevertem a 8800 mechanikájával. Azt is gondoltam, hogy a titan csak egy külső felület, úgy, mint a 8850esen a fémház (kivéve a hátlapját, mert abban tényleg nincs műanyag).
De ez nem utal ''igénytelen'' szerkezetre, épp ellenkezőleg, millió előnye van a műanyagnak a titánnal szemben: nem vezeti az áramot, könnyű, némileg tompitja az ütéseket, nem tágul úgy mint a fém, nem korrodálódik, stb. Egyedül a rugalmasságának nincs értelme, hiszen ha leejtem a telcsit, akkor úgyis a titán fog lekoppanni...
Ezen a héten kapom meg, már nagyon várom - de a 6230i-met is sajnálom majd eladni, úgyhogy kemény dilemma lesz! -
glider
csendes tag
Sziasztok!
ég mindig ugyanaz a problémám lenne, hogy eMSN-t telepítettem a 6230i-re és nem akar csatlakozni a szerverhez. Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy nem is próbál. Olyan, mintha egy tűzfal tartaná vissza. Nem tudja vki megmondani, hogy lehet beállítani azt, hogy xy porton engedje ki a teló az MSN-t? -
Jégkokó
veterán
Szerintem nem fog működni a telón az az msn progi, mivel még a beépített csevegő funkciót se használja egyetlen szolgáltató se.De idővel rá fognak jönni, hogy ez még akár jól is elsülhet szerintem
-
Crazy01
csendes tag
Szevasztok!
Lenne nekem is egy kérdésem-kérésem. A telcsit használom ébresztőnek is, de nem szeretném, hogy rezegjen is közben. Ki lehet azt valahogy kapcsolni ???
Természetesen a hívás és üzenet érkezésnél kell a rezgés!!!
Van megoldás?
Üdv: Crazy -
Coyote2000
őstag
válasz Crazy01 #1381 üzenetére
Erre sajnos nincs megoldás, de én is szenvedek vele, mert a rezgésre szükségem van, hogy észrevegyem a hivást, viszont borzalmas felriadni rá reggelente.
Esetleg csinálj egy éjszakai halk profilt rezgő nélkül, és esténként aktiváld, mondjuk ha reggelig időzited, akkor nem is kell majd visszaállitanod.
A problémát vesd fel az Egyéb Mobil / *** ötletek mobilokra *** topikban. Én nyitottam, és pont ilyen ötleteket várok! (most a linket lusta voltam bekopizni) -
fodin
tag
válasz Coyote2000 #1382 üzenetére
Ezt a rezgés kérdést én is az időzített profillal oldom meg.
Ezért volt jó a Symbianos telóm, volt rá profilkezelő progi, este 10-kor átváltott rezgés nélküli módra, reggel pedig vissza... -
MODERÁTOR
-
Coyote2000
őstag
válasz Viktor0610 #1384 üzenetére
ez nem is olyan vicces: meg sohasem probaltam Sharpot, de allitolag nagyon jo telefonok, kijelzo es multimedias szolgalatatasok tekinteteben egyarant. Minosegileg sem gagyik, csak egy a gond: Vodafone.
-
Digital
addikt
válasz Coyote2000 #1385 üzenetére
Öcsémnek TM100-as sharp-ja volt,kijelző rulz,anyagok rulz,de olyan butácska volt szegény..
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
pastarics
tag
válasz Coyote2000 #1385 üzenetére
magam is kacérkodom a sharppal, mert v60-as mocit sehol se kapni. valószínűleg jó készülékek, mert mindenhol ezt lehet olvasni.
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
Számomra se a sagem se a sharp nem csinált még jó telefont
-
Coyote2000
őstag
válasz Viktor0610 #1389 üzenetére
ja igen, akkor a GX szériára gondoltam. A pontos típusjelzésekkel nem vagyok tisztában. Mindenesetre GX30 sem éri meg az árát. Amelyik meg nem GX-szel kezdődik, nem érdemes kipróbálni sem...
-
erdoke
titán
Miért lötyög és nyiszorog a burkolata?
A 6310i nem csinált ilyet. Azt hiszem, az utolsó jó telefon ez volt, előtte meg a 6110.
Miért nem csinálnak normális telefont a sok multimédiázó xar helyett?A legjobb aláírás a héten
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
Mondta valaki, hogy neked multimédiás telefont kell hogy vegyél?Mert szerintem senki nem mondta, maradj akkor a 6310i nél.Megjegyzem nekem semmi bajom nincsen a telóm burkolatával.
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #1393 üzenetére
Na de vesz az ember egy uj előlapot, és nem szedi le róla minden nap 10x akkor semmi baja nem lesz.Az utolsó telefonom aminek nyikorgott az elő és hátlapja az a 3510i volt
-
MODERÁTOR
-
Digital
addikt
válasz Viktor0610 #1396 üzenetére
Három ismerösömnek van 6230i-je,de egyiknek sem lötyög a burkolata!
-
Dtomi
őstag
1hete vettem 1 6230at nyikorgott lötyögött stb nosza a fekete sokkal elegánsabb jobban néz ki!!! 3nap és nyikorog mozog!! szokásos nokia hiba nem ér hozzá az aksihoz a hátlap papírzsepi mint a 3210be?? minden nokiámmal ugyan ez volt pedig már volt egy pár!!!szerintem ezek már azt hiszik, hogy egy telefon ettől nokia!
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
orkester
őstag
Nekem sem lötyög egyáltalán.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Coyote2000
őstag
Ne legyetek már bénák, olvassátok el a 728-as hsz-omat.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Hyundai, Kia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobil flották
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest