- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
-
Louro
őstag
válasz frame>24 #28020 üzenetére
Eskü sajnállak én is, mert ha csak egy nő lenne, még azt mondom oké, de téged tömeg bombáz Ha még lenne jegygyűrűd, a férfifaló tuti már kulcsrazárta volna egyszer az ajtót Duuuuurva helyzet, az már biztos
Bár lennék a helyedben, mert a férfifalót kiküldeném jó messzire valamiért, aztán a bociszemű mellé leülnék segíteni és kiváncsi lennék a reakcióira.
Ha jól értem, csak felügyelsz, szóval nem tanáruk vagy, na meg elmúltak 18 évesek, szóval egy próbát megér.
De ha kell segítünk a 4 lányt leredukálni 1-re....csak írd meg a másik 3 nevét és így csak az marad, aki neked a legjobban bejönMess with the best / Die like the rest
-
zoltanz
nagyúr
Tudom én is voltam hasonló helyzetben, borzasztó "kín" .
Én könnyen szerelembe esős típus vagyok, akár egy éjszaka elég, ezért azt javaslom ha csak gerincre akarod vágni valamelyiket akkor úgy csináld, hogy váljanak el útjaitok gyorsan helyeztesd el a csajt, vagy te költözz el utánna. (sajna ilyen világban élünk ezt el kell fogadni, ha nem akarsz begolyózni, vagy elsilányosodni)
Mert tudod, ezek a fiatalok még élni akarnak úgysem cövekelnének le nálad, sajna, csak fájdalom lenne belőle.Ui: Egy férfinak mindig tudnia kell választani határozottan dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
jézusom!
nem irigyellek, nekem már az is idegbaj, és sok a jóbol ha egy nővel megy a flörtölés munkahelyen, de ha még több is akad, és van köztük olyan ki még jó játéknak is nézi a dolgot és csakazért is csinálja a fesztivált....menj el betegszabira
van itt vki távkapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest