- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Csakénvagyok #18823 üzenetére
Basszus, lejárt az időlimit, még annyit az előzőhöz: Semmi kifogásom az egynemüek kapcsolata ellen, csak az a feltételem hogy mind a kettő kúrva jó csaj legyen
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Cs.Orsolya #18867 üzenetére
Kop -kop bent vannak még?
Ezek szerint mindenért a férfi a hibás, vagy visszavezethető a hibájára
PazsitZ ???. Osztán mír?
[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Cs.Orsolya #18887 üzenetére
Akkor ragadjuk ki a szövegkörnyezetéből:
tüzet kilopja a férfi...Vagy a nőben ég ki a dolog ...mert a férfi nem teszi oda a fát...
Így is, úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
válasz adalbert1 #18899 üzenetére
Menekül valahonan, jó vagy támasznak. Eszesebb kell legyél hogy megfektesd. Ropi fórumtársnak igaza van, hanyagold el egy picit, de mondjuk én nem közölném vele, csak ritkábban beszélgetnék. Néha azért te is kell hogy keresd, jelezd hogy még megvagy. Viszont időd van hozzá, őneki sürgősebb a dolog. És ha nem, akor már úgysincs mit tegyél.
(#18906) Fordfairlane: Akkor már minden veszve.
(#18890) Orsi : Jóvan na, én tévedtem.
[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
válasz adalbert1 #18945 üzenetére
Az egyszerü dugásnál mindenki töbre vágyik. Ha nem, csak dugni akar, már nagyon az elején világosá teszi.
Legbelül mindneki önző, s törődést várja el. De hogy jutsz el odáig, az vátozó. Eseteben, én úgy látom, a túl sok duma ölte meg. Mint mindenki, én is azt mondom jelezni kellet volna sokkal hamarabb. Hogy hogyan, változó? Én egyszererün egy négyszemközti találkát szeveztem volna le. Ha nem megy bele, mindegy miért teszi, hazudik, más pasija is van még, nem akar mély kapcsoltatott, fél, stb., s te nem erre vágysz, angolosan távozol. -
Csakénvagyok
őstag
válasz Lirion #18951 üzenetére
Mármint nem a megismerkedés időszakában. Azért írtam hogy hogy jutsz el odáig.
Orbano: Mert a férfiak nem önzők mi? De, azok, úgy írtam hogy mindenki
Amúgy Lirion fórumtársal értek eggyet, kivéve hogy valaki ismeretlent 5 perc alatt le lehet smárolni. Szerintem nem.
venember83: De, hordják. Csak nézd amikor kicsípi egy kislány magát (+20 évesen), rendszerint az estélyit kedvelik. Ne beszéljünk az utszán +6-10 fokba szélben, valószinüleg sokkal kényelmesebb egy nadrág. (Nem téved a térkép?)
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Lirion #18990 üzenetére
Nálam egy csók szakitási indok. Tehát nagyügy. Semmi féltékenység, nyugodtan el lehet menni bulizni, társasági összejöveteleken táncolni, beszélgetni, csak világosan jelezni kell hogy foglalt. Monogám tipus vagyok, mint szerintem az emberek nagyrésze. Megcsalás nem fér bele, s a csók annak számít.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Lirion #18996 üzenetére
Mégegyszer. Ha már addig eljut a dolog hogy mások után illegeti magát, engedi megcsókolni, még ha nem is ő a kezdeményező, már régen rossz, valami már elromlot, s nem biztos hogy érdemes fojtatni. Értelmes felnőt emberekről beszélünk, nem holni csitrikről, akiket könyedén kibeszélnek a bugyijukból. Aki nem képes megérteni/megbeszélni a problémát, nincs világos kiforott véleménye egy kapcsolátról, nem tiszta hogy mit adhat ő és hogy mit várnak el azért amit ő kap a másiktól, más karjaiban keresi a boldogulást, még ha csak egyszeri félrelépésről is van szó, az elmehet, nincs rá szükség.
Mondom, szó sincs merev álláspontról, mégúgyse féltékenységről. Sokmindent szabad, csak felelőségteljesen. A tetteknek következményei vannak, ugyanakkor nem szabad eljutni a titkolózásig. Van aki ezt megérti, megvan a kölcsönös bizalom, nincs értelme semmiféle felelőségre vonásnak, sem féltékenységi rohamoknak.
Nem hiszem el hogy valaki nem bírja magát megtartóztatni, hogy feltétlenül szüksége van egy második valakire is, hogy csak kalandozásra vágyik. Nem vakságról, kizárólagosságról van szó, de az érzelmek szorosan össze vannak kapcsolva a testiséggel.
naam: Hívd el, ne filóz azon hogy mit gondol. Ha eljön, első kapu bevéve, ha nem még futhatsz egy-két kört, de már kevés esélyel
[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
válasz orbano #19004 üzenetére
Pedig én általánosan hívom el őket valahová. Persze a mozi az nagyon intim, elsőrandi szagu. S igyekszem mindig másövé vinni, mást csinálni (még ha leplezett is, de ez első randi), ne legyen az hogy persze őt is ide hoztad (szeretek bővebb baráti körön belül csajozni, ezért ismerik egymást), s természetesen mindenféle beszélgetéseken túl vagyunk, eddigre azért már sejtem a választ.
naam Egyébként nem akarok elsietni semmit. Azért igyekez. Ha nem tudod mien helyre vigyed, hídv el olyan helyre ahol nem csak te meg ő vagytok, valamien társaság, mittomén vidámpark, játékterem, stb. , te tudod mi van felétek, mi tetszik neked (olyan helyre ne menj ahol te unnád magad) és mi jöhet be neki. Így még úgy tünhet hogy csak két barát nem el szórakozni, ha mégse venné a lapot.
[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
A lány, aki átformálta az életem. Csöpögő vagy naív?
-
Csakénvagyok
őstag
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Lirion #19123 üzenetére
Ez már sok. Szerintem meg hanta is. 4 buli 1000-1500 ft . Vagy bulija annyi. Mind1, mert közel sincs úgy hogy minden bulin új csajt rántasz elő. Szerintem túl nagy az egód, vegy vissza egy picit, mert már senki sem hiszi el neked. Azt még elhiszem hogy jól csajozol, de hogy minden bejön? . Ne bazd má' a pihent agyam.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz glutamin #19131 üzenetére
A pénzkiadós része is csak akkor kivitelezhető ha kevesebb alkoolos italt (vagy egyáltalán nem) iszik az ember. Mittudomén, beéri egy kávé+üditő, vagy legyen egy ásványvíz (s most nem házibulikról beszélünk, de az is nehezen hozható össze ennyiből). Az viszont hogy 4 buliról 8 új ismerős szerezni, az sok. Azt elhiszem hogy van csaj (s talán nem is annyira kevés) aki fél óra múlva a farkodat markolássza, nem egy példát láttam már, de hogy ezt akkor is megteszi ha nyilvánosan egy másik csaj tette meg előtte, minimim jól be kell legyen baszva. S ekkor már megint az anyagiak, ha te nem fizecc neki, majd más, s annak fogja markolászni a farkát. S ha fizecc, rendesen túlszárnyalod a bulira szánt költségvatést.
Nah mind1, nem filozofálni akarok a dolgon, de szeritem egy így egyben kivitelezhetetlen. Nem fogok sosem 4-5 euróbol duplán becsajozni, s főleg nem tudom ezt huzamosabb ideig művelni.szerk: S méghogy a csajok meghívjanak. Ritka. Velem talán kétszer fordult elő hogy ismeretlen csaj meghívott egy italra, s abból is egy azért mert tüzet kért, s észrevette hogy én meg nem gyújtok rá. Kérdi miért, mondom nincs, s pénzem is elfogyott (még csóró egyetemista koromban). Tehát, nem azt mondom hogy nem fordulhat elő hogy egy csaj meghívjon, de az esetek döntő töbségében nem így van. S az egész így egyben, az már egyenesen hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
válasz fordfairlane #19143 üzenetére
Örülök hogy valamiben eggyetértünk.
NoLF Most nem tudom hogy nálad hol van az othol, de ez nálunk is (Románia, nem csak Erdély) is így van. Ráadásul beszélgettem felvidéki meg vajdasági csajokkal is, náluk sincs másképp, sőt az olaszrszágban és sapnyolországban vendékmunkáskodó haverok is ezt álítják. Még meg kell kérdjem egy haver hogy irakban (ő volt afganisztánban is) hogy is van ez a muzulmánoknál , de szerintem mindenütt a világon a férjfi fizet. Leszámítva talán azt a pár nyugati jólkereső szinglit (de őket sem teljesmértékben).
concret_hp Persze hogy hagyod. Ha már fogtál egy fehér hollót csak nem zavarod el
[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
adatlap , mármint mire gondolsz, nekem semmi feltünő sem volt az adatlapodon, vagy esetleg utalás arra hogy honnan vagy. Még a telefonszám előhívója sincs kint.
Nem tudom hog angliában hogy van, nem is veszem alapul a Szex és Nyew Yorkot, de mégsincs úgy.[ Szerkesztve ]
-
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Boxiné #19339 üzenetére
Változó. Az eggyikel néha-néha elbeszélgetünk, de nem igazán közeli a viszony (mármint lelkileg, mert testileg ő az eggyetlen aki exként is megvolt ), a másikal meg hetente töbször msn, s mindent megbeszélünk (kapásból nem is tudnék mondani hogy mit nem beszélnék/beszéltem meg vele).
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Boxiné #19358 üzenetére
Pedig nem
Férfi-nő barátság: Már hogyne lenne. Itt egy újabb élő példa. A legközelebbi barátaim között is van nő. Lehet rokoni, lehet ex, lehet olyan személy akihez én vonzódtam de nem lett semmi belőle, a fordítotjáról is tudok, de azért létezik olyan lány is akivel sosem akartam/akart eggyüt lenni, mégis ha összefutunk egy kávézóban jókat el tudonk dumálni. És igen, lelkizni is szoktunk, mert hát kivel lelkizen az ember, ha nem a barátjával. Eggyesek úgy lásztik nem értik a barátság fogalmát.
szerk: Azért ez a mai ideigeles avatar ne zavarjon össze, nem vagyok nő
szerk2: Idtek
[ Szerkesztve ]
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Nordik #19437 üzenetére
Magánválemény, de én nem szeretem ha valaki össze akar boronálni. Nem tudom hogy ez a helyzet e nálad, vagyis a csaj barátnője ügyködött e ezen.
A második rész pedig hogy később összefuszt, s eggyütt buli. De mi lesz ha mégsem jönn be a csaj, vagy te neki?
Inkább válazd szét a dolgokat. Vagy buli, vagy randi, esetleg találkozol a bulin vele.
Aktív témák
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest