- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
sziasztok!
nagyon magam alatt vagyok. az tetézi a helyzetet, hogy több milliós kár ért (ellopták az autóm), de igazából lényegtelen, majd veszek másikat. az viszont jól jellemzi, hogy milyen állapotban vagyok, gondoltam elmegyek egy kurvához, hogy feldobja egy kicsit a hangulatom. el is kezdtük ahogy rendje és módja, de 5 perc után felöltöztem és hazajöttem, mielőtt elsírtam volna magam.
egyedül szar az élet. nagy szerelmes típus vagyok. rengeteg emberrel érintkezem a mindennapjaim során, nagy részük nő. de mindig olyanokba zúgok bele, akiknél nincs esélyem különböző okokból. vagy foglaltak, vagy szimplán nem vagyok az esetük. humorérzékem jó, nem nézek ki rosszul, pénzem van. hiába hozhatnék haza sok csajt, csak azért, hogy legyen, nem akarok kapcsolatot.
társra lenne szükségem, igazából az lenne a legjobb, ha válogatnék a sok közül, hogy ki felel meg, de nem tudok. van egy kettő, aki nagyon leköti a figyelmem, egyszerűen nem tudom elfogadni azt, hogy nem az enyém. éjjel álmodtam. vele. átölelt, az enyém volt. nem szoktam emlékezni az álmaimra, ennek mégis minden mozzanatára emlékszem. szörnyű.
és hiába megyek el bulizni, hiába fogyasztok el töménytelen mennyiségű piát, a vége mindig ugyanaz. vagy egyedül megyek haza, vagy nem azzal, akivel tényleg szeretnék.
Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest