Hirdetés

Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz bigdigit #49321 üzenetére

banyek, ez azért tényleg durva :(

egyébként érdekesen érzem magam: egyre több dolog érdekel, frankón vagyok otthon is, de belül érzelmileg egy kib@szott nagy kráter van bennem... este is benne volt ex az álmomban: újraálmodtam a szakításunkat más környezetben, de nem hatott meg... reggel is felébredtem és nyugodt vagyok... most is, ha rá gondolok, akkor totál semleges érzés :U ...szerintem ő is ezt az állapotot érte el... fura nagyon... kb, mint a vihar előtti szélcsend

ui: van egy 20éves, bögyös csaj, aki szombaton elkezdett írogatni fb-n és most sodródok... minden nap keres... csábítom szombatra, hogy jöjjön grillezni, filmezni, borozni ;] aztán majd kiderül mi lesz (egyetlen probléma, hogy szüleim falujában melózik a vegyesboltban és, ha esetleg csak pár kúrálás lenne, ő pedig komolyabban gondolná, akkor elterjedne gyorsan mekkora paraszt vagyok :B )

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Aktív témák