Aktív témák
-
lorcsi
veterán
de sok itt a cukrosbácsi
eladó: vadi új soundcore motion+
-
proof88
addikt
szerencsére a barátnőm 17 éves volt amikor összejöttem vele (én akkor 18 voltam), úgyhogy tudom milyen a friss pipihús, örülök mert most már nem leszek pedó mármint, hebofil vagy miaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peethy
őstag
válasz darál0w #49309 üzenetére
Főleg hogy 14 és 18 között nem annyi a különbség, mint 20 és 24 között. Pont ilyen életszakaszban nem értem, hogy mit akar egy felnőtt, viszonylag stabil személyiséggel rendelkező egyén tervezni egy állandó változásban lévő személlyel. Mert így stabil kapcsolatot nem igazán lehet építeni, a rövid kapcsolatoktól meg nyilván óvni kívánná a lányát.
-
Stalker-2572
veterán
All Black...
-
Peethy
őstag
válasz Stalker-2572 #49315 üzenetére
Na, legyen egy kis pozitív is
Egyébként ez a reklám kegyetlenül profi munka. Szeretem az ilyen minimalista dolgokat. -
Rica
senior tag
válasz athomi #49297 üzenetére
Mondom a frankot, mert latom a dolgot mind a ket oldalrol. 18-25 kozott volt par 16 koruli csajom, de mar mind be volt jaratva rendesen. Aki nem szereti a friss hust, hazudik vagy meg nem volt neki. 28 voltam, mikor eljegyeztem az ex nejem, aki 16 volt akkor. (Na neki kellett volna inkabb 26-nak es jol bejaratottnak lenni, mert akkor nem kurvul meg 32 evesen valszeg.) Ma mar altalanos 7-8-ban versenyt szopizza a csajok fele az osztalytarsaikat. Itt az a nem mindegy, hogy egykoru kis csokakkal jatszanak. A masik oldal: van harom lanyom, a legnagyobb 16. Most egy 17 eves baratja van, de ha 20 egy nehany eves lenne, akkor sem szolnek bele, csak ha szandekosan tenne benne testi es/vagy lelki kart. Akkor valszeg letepnem az arcat.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
bigdigit
addikt
egyet értek veled.
az én nőm 21 évesen állt össze egy 45 éves pasival akinek szült is és el is vette majd feldobta a pacskert.előtte semmi élete nem volt.ekkor jöttem én és 6 év után jött rá ki kellene próbálnia 38 évesen milyen ha másik bré jár benne.addig csűrte csavarta a dolgokat közöttünk míg kirakott....rá 5 napra már térdelt is be egy másik pasinak úgy,hogy a pasi hozzá sem ért.mint egy igazi ribi...
elmondása szerint ezután a pasi kb 1 percig járt benne de csak lazán félre húzott bugyi mellett bevágva.aztán kihúzta élvezés nélkül...ennyi volt az első szex.a második 1 hónapra rá történt.a szitu hasonló volt azzal a különbséggel a végén szólt a pasi ideje lenne lecidáznia a végén.persze a nőm ekkor sem kapott semmit és ne élvezett.
szóval bekurvult rendesen.2 hónap múlva meg jött nekem rájött engem szeret és mással a szex sem jó és amíg ezt nem tette volna meg sose jön rá...
én barom meg vele vagyok megint fél éve de egyre szarabb...azért megjegyzem ebben a 2 hónapban én sem ültem tétlenül otthon.de a tudat,hogy egy másik fa@ miatt rakott ki nálam szinte ugyan annyi mintha megcsalt volna.
-
mephi666
nagyúr
válasz bigdigit #49321 üzenetére
banyek, ez azért tényleg durva
egyébként érdekesen érzem magam: egyre több dolog érdekel, frankón vagyok otthon is, de belül érzelmileg egy kib@szott nagy kráter van bennem... este is benne volt ex az álmomban: újraálmodtam a szakításunkat más környezetben, de nem hatott meg... reggel is felébredtem és nyugodt vagyok... most is, ha rá gondolok, akkor totál semleges érzés ...szerintem ő is ezt az állapotot érte el... fura nagyon... kb, mint a vihar előtti szélcsend
ui: van egy 20éves, bögyös csaj, aki szombaton elkezdett írogatni fb-n és most sodródok... minden nap keres... csábítom szombatra, hogy jöjjön grillezni, filmezni, borozni aztán majd kiderül mi lesz (egyetlen probléma, hogy szüleim falujában melózik a vegyesboltban és, ha esetleg csak pár kúrálás lenne, ő pedig komolyabban gondolná, akkor elterjedne gyorsan mekkora paraszt vagyok )
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bigdigit
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz bigdigit #49324 üzenetére
na, az a dolog, amit rühellek egy nőben, ha így fellengzősködik szerencsére jó helyzetben vagyok így, hogy "enyém" a lakás és meg tudok csinálni minden házimunkát, de nem hiszem hogy bármilyen nőnek is eltűrném, ha ilyeneket vágna a fejemhez... volt egy exem, aki olyanokat mondott nekem alaptalanul, hogy más szerintem már egy bitangnagy sallerral jutalmazta volna, de ehelyett inkább lementem sétálni és szellőztetni a fejem... ott megfogadtam, hogy az volt az első és utolsó alkalom is, hogy valaki ilyet mond: legközelebb kiteszem azonnal az ajtón és menjen isten hírével... nálam egy kapcsolatban alapvető az egymás iránti tisztelem, megbecsülés és bizalom... oké, hogy néha mond az ember csúnyább dolgokat, de van egy határ, amit nem szabad átlépni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bigdigit
addikt
válasz mephi666 #49325 üzenetére
na igen bizalom!
nálam ugye pont ezt játszotta el anno.nem képes felfogni némi időre lenne szükség valahogy vissza rakja azokat a pilléreket amiket tövig lerombolt.
mivel neki van 2 gyereke+jobb anyagi helyzete én költöztem hozzá.bevallom nekem is több szempontból jobban megéri nála lakni.
de most így úgy néz ki a helyzet mint a korábbi 6 év alatt amit be is vallott már.ő szinte eltartott cserébe néha megrakjam mikor épp úgy érezte szüksége van rá.
mikor vissza hívott azt mondta most kapcsolatot akar erre megint ez a szöveg.
azt hiszem most tényleg kussolok és szép csendben megpróbálok körül nézni a húspiacon.
míg külön voltunk 2 hónap alatt azért 8 pipit sikerült becserkésznem.bár közülük 2-3 volt olyan akivel jobban is belemerültem volna.de hát szegény ember vízzel főz. -
SzalaiG
addikt
Ezt most hallottam:
- Kétféle csaj van az EX és a NEXT... -
Stalker-2572
veterán
válasz mephi666 #49322 üzenetére
a esetleg csak pár kúrálás lenne, ő pedig komolyabban gondolná, akkor elterjedne gyorsan mekkora paraszt vagyok
hasonló gondokkal küzdök csaj szivesen találkozgat velem, de vele valahogy nehéz flörtölni is nem támad vissza, de látszik h élvezi a dolgokat. Mást már simán elkaptam volna, de itt meg közbejátszk egy csomó közös ismerős, meg a lány őszintesége.
Asszem az egyetlen megoldás az lesz, hogy addig húzom amíg ő le nem teper lol
All Black...
-
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Stalker-2572 #49330 üzenetére
legalább fél óráig csókolgasd a nyakát, ha arra nem izgul fel, akkor leszbi
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #49333 üzenetére
ne halgass egy macskara.
-
Stalker-2572
veterán
válasz Mr.Csizmás #49333 üzenetére
Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?! Fesztiválon is inkább ezt kellett volna célbavenni. Zseniális
All Black...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Stalker-2572 #49335 üzenetére
ez most viccelődés? fail voltam, mi?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Stalker-2572 #49330 üzenetére
úgy néz ki, meglesz a szombati programom: grillezés/filmezés/borozás... meg ami lesz jujjujj... kicsit molett a csaj, de irgalmatlan nagy mellekkel
-
-
INMOTEP
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Stalker-2572 #49343 üzenetére
azok zörögnek
-
Stalker-2572
veterán
-
MZsoltee
veterán
Gyerekek elb@asztam...
Két évig folyamatosan. És vége lett sajnos. Leírom más ne legyen ilyen barom, már ha más tud ilyen ökörséget csinálni.
Történt, hogy szakítottam E.-vel 2008 tavaszán. Majd 1 évig kalandoztam. E.vel pár hónap után ismételten felvettük a kapcsolatot. Részemről barátként. E.nek voltak barátjai és örültem, hogy boldog. 2009 nyarának közepén eljött az én időm, találkoztam A-val. Gyönyörű okos és érzékeny lány. Nagyon gyorsan épült és mélyült a kapcsolatunk. Boldog voltam mint még soha. De elkövettem azt a hibát, hogy tartottam a kapcsolatot E.vel. Ennek két oka volt egyrészt benne volt a baráti társaságban, másrészt barátomnak tartottam. Magamban lezártam a dolgot, többet nem tekintettem nőnek, csak egy embernek, de ő nem. Fúrta a kapcsolatunkat és bántotta a páromat, én meg hagytam, hülye voltam. Lassan épült le a kapcsolat köztem és E között. De ez nem volt elég, idén tavasszal A. majdnem kidobott, egy hisztérikus éjszakán sms-ben megkértem E.t többet ne keressen. De keresett, egyszer visszaírtam FB-n és panaszkodtam A.ról és a helyzetünkről (távkapcsolat kialakulóban). A. ezt találta meg egy hónapja, és tegnap kidobott, vége. Nem tud bennem megbízni...A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
mephi666
nagyúr
válasz Stalker-2572 #49342 üzenetére
találtam közben másik célpontot... nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne megfektetni a molett csajszit, mert a visszhangja hatalmas lehetne meg nem is az én stílusom... most a gyógyulási folyamat vége felé járok... aztán 0-ról lenne jó újraépíteni valakivel, komolyan az egészet... már nem is bánkódok: mindennek megvan az értelme az életben (majd kiderül idővel, hogy ennek az egésznek mi volt)
-
negyedes
addikt
válasz Stalker-2572 #49347 üzenetére
En is bele estem annak idejen a "vege van, de legyunk baratok"-ba. regi hiba.
oh de ha mar ennel a temanal vagyunk: tegnap vettem eszre h a baratnom beszelget neha neha az exevel. mondtam neki, hogy ezen surgosen valtoztasson vagy viszlat.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest