Aktív témák
-
nagyúr
válasz Stalker-2572 #33250 üzenetére
csak érzelmek nélkül kérdezem : Te lány vagy?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz venember83 #33252 üzenetére
Nem azért, hanem önmagában a kérdés, hogy lehet érzelmek nélkül szexelni... egy férfinak ez kérdés?
-
qantum
senior tag
-
qantum
senior tag
lehet nem swingerrel kellene kezdeni !
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
qantum
senior tag
válasz Stalker-2572 #33255 üzenetére
rosszul állsz a témához ?!
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
Tim82
félisten
(nem volt még igazán viszonzott szerelem az életemben / sok nő becsapott, kihasznált)
Majd felnősz, aztán rájössz, hogy ez nem egészen így volt, de sértődöttségből lehet ilyen szépeket mondani. Addig is MNK.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
csaba54
tag
a lányok fordítva mondják
...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
nagyúr
mindig olyan jó ebbe a topicba beleolvasni...
-
törölt tag
Ezt mondhatnánk úgy is, hogy hagytad magad becsapni, és hagytad magad kihasználni.
(#33262) fokukac:
Lezso6 miatt.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Most már engem is érdekel mit alkot lezso
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz #56474624 #33265 üzenetére
Csípőből, erőlködés nélkül, mi?
De lehet már az ágyban vannak, és olyan jó lezso hogy a saját nevét ordibálja
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
Szereztetek már telefonszámot moziban? Film közben? Nagyon csinos, idegen lánytól? Elég ösztönző dolog
pohár - # 33264: Ekkora nyomás alatt nincs az a férfiember, aki képes lenne bármit is alkotni - ( mekkora gonosz banda vagytok ti, atyaég )
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #33267 üzenetére
Azigen, tudsz valamit öregem
Ki tudja milyen nyomás van lezson, be ne szívja a fekete lyukGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
-
hoffman_
nagyúr
Ki tudja, lehet az kéne neki. A fekete lyuk is rózsaszínű belül
Amúgy nem most volt, csak sosem hencegtem még vele.
mod:
Én minimum két hetente moziba járok, erre cseszem el a pénzem... De hiába, imádom - és nem mulasztok film alatt soha, még WCre se megyek ki. Nem is értem, hogy fért bele az a pár pillanat[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pohár
félisten
-
-
törölt tag
válasz lezso6 #33278 üzenetére
Szerintem a kemény sulinak ehhez semmi köze. Én is erős gimibe jártam (eötvös szomszédja, a papnövelde utcában), csak én 4 évig. Nem sok embert láttam ott, akinek szétcseszték az önbecsülését.
Mégha azt mondanád, hogy bme villanykaron baszták szét az önbecsülésed, azt el is hinném, ott még talán képesek is rá.
Szerintem a közösségnek végképp nincs hozzá köze, ennyi erővel bárki mondhatná ezt, mégsem mindenki "pszichopata". Erős gimi nem egyenlő azzal, hogy oda nem járnak/jártak normális emberek, hogy onnan nem lehet barátokat szerezni. Abszolút nem. Az ember azt hinné, hogy csupa streber megy oda (fel is tettem a kérdést magamnak mielőtt elkezdődött az első év, hogy mit keresek én itt ), de ilyenből alig volt. És azok sem unalmas figurák (legalábbis nem mind ). Nem. Nem lehet mindig a körülményekkel takarózni. És ha valaki nem tud adott körülmények mellett úgy élni, hogy jól érezze magát, sikeresnek érezze magát, az hibáztathatja a rossz közösséget, mondhatja, hogy rossz korba, rossz helyre született, elcseszték a nevelését, gonoszak az emberek... Mindegy. Lehet ezeken változtatni? Mégis vannak emberek, akik folyton ezzel jönnek elő, miért? Mert nincs elég erejük hozzá, hogy önmagukat nemesítsék. Valójában ez ennyire egyszerű. Szar közösség, persze. Kitalálhatnál valami frappánsabbat is.Egy-két fokkal nyitottabb lennél a világra, már teljesen másképp élted volna meg a gimis éveket is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lezso6 #33281 üzenetére
Az ember azért 15 éves korára alaphelyzetből változik "valamelyest". Sőt valaki már hamarabb (kamaszkor kezdete). Nem hiszem, hogy ami az előtt volt, azt feltétlen referenciának kéne tekinteni.
Meg ugye akármilyen emberi kapcsolat kettőn áll. Nem alkalmazkodó, ezt ismerem. Mert aki picit is alkalmazkodó, barátkozó, az nyalis. Ismerem a szöveget, apámtól. Nem is folytatom, már most tudom, hogy kár a gőzért itt is. Mindig a körülményekkel van a baj, mindig. De biztos megéri...De persze tökmindegy, ez nem változtat semmin, nem lesz semmivel se könnyebb. Lehet ezzel takarózni, attól még nem oldódik meg semmi. Nem bújok el mögötte, hogy jaj de sz@r nekem, oszt nem csinálok semmit. Akkor még itt se lennék, mint most.
Ha ezt komolyan is gondolnád.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lezso6 #33283 üzenetére
olyanról még nem hallottam, hogy valaki magától hirtelen úgy dönt, hogy bezárkózik.
Nem kell azt elhatározni, jön magától. Kamaszkorban érzékenyebb az ember amúgy is.
Erre szoktam azt mondani, hogy ennyi erővel senki sem tehet semmiről, mivé válik, hisz mindenki a gyerekkor (szocializáció, élmények, stb.), a nevelés, illetve az öröklött gének teljes kiszolgáltatottja. Végülis szinte készen kapunk valamit, amik mi vagyunk. De: nekünk kell élni tudni vele. Ne gondolj nagy dolgokra. Apró dolgok, amin sokminden múlhat.
Egyetemet meg nem lehet egy zárt osztályközösséghez hasonlítani. Már a jellege miatt sem, másrészt mert általában még a legizomagyúbb bunkók is elképesztő mód megszelídülnek, beérnek ennyi idős korra. Szóval nem biztos, hogy az UFÓ-ságon van a hangsúly.
-
törölt tag
Amúgy gimiben nekem sem úgy indult az első év, ahogy kellett volna. Gyakorlatilag egyetlen ember keserítette meg igencsak az életem (bár állítólag csak én reagáltam túlérzékenyen, "nem vettem a poént"). Fura, hogy aztán épp azzal lett az egyik legjobb haveri/baráti viszonyom, ami mai napig tart. És nem gondolok keserűséggel a gimis évekre, fel sem merült bennem, hogy elmenjek másik gimibe. Ha akkor eljöttem volna, átmentem volna máshová, ahol bezárkózom, lehet másképp nyilatkoznék ma, hogy oda milyen emberek jártak.
-
ToBeY
nagyúr
Nem annyira nő ügy amit akarok írni,de kapcsolódik hozzá.
Szóval van egy haverom akivel tízen sok éve vagyunk haverok, elég sokat lógtunk együtt anno.Tavaly Szeptemberben talált egy barátnőt,és azóta engem le se sz@r...
Én próbáltam finoman mondani neki,hogy ez nekem elég rosszúl esik mert régen elég sokszor mentünk mindenhová.Próbáltam megoldásokat találni hogy 1-2hetenete legalaább 1-2x fussunk össze,de süket fülekre találtam.
A " jóbaráti/haveri" viszony,átalakúlt ilyen érdek kapcsolattá,ha ő akar valamit felhív,ha én akarok szintén. -
orbano
félisten
válasz lezso6 #33283 üzenetére
ez az, még magyarázd is meg magadnak. ez ezért van. amaz meg azért, hát így nem is kell érte tennem semmit, mert hát a saját életem áldozata vagyok... szegény én. kifogáskeresés és dolgok megmagyarázása jeles. most már csak élni kéne megtanulnod gyorsan
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
hát, ez ilyen. ha a barátodnak tekinted, akkor légy vele türelemmel, majd magához tér. lehet kell neki 1-2 év, vagy akármennyi, majd rájön. ha van nőd (ha nincs szerezz gyorsan) hívd el őt meg az asszonyát közös programra, ha nagyon tenni akarsz valamit.
A vér nem válik VAZZE!™
-
tibi666
senior tag
válasz Stalker-2572 #33292 üzenetére
minden nő kedves
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #33292 üzenetére
azt az olyan frusztrált, a nőket nem értő emberek mondogatják, mint amilyen - ahogy nézem - Te is vagy
illetve azok is mondogatják, akik már eléggé ismerik a nőket, de ők kicsit más mögöttes jelentéstartalommal, ami a nőkre nézve is pozitív.Tim: ne ugrasd szegényt mert még a végén elhiszi...
Stalker: a K betű helyére keress egy olyan szót, ami ****-ra végződik.
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
dodie
tag
Jó a topik! Nem tagadom, én is röhögök Lezso hülyeségein, DE! Én is egy közös bulit javaslok a lánnyal. Nekem se ment sokáig a csajozás, de mikor ittam, sokkal jobban ellazultam. Aztán volt egy fázis, amikor csak azt hittem, hogy ismerkedni csak piásan tudok. A lányok persze segítettek a gátlások levetkőzésében. Te még csak most bontogatod a szárnyaid, én drukkolok! Csak döntsd már el végre, hogy mi a f.szt akarsz !
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #33297 üzenetére
az a baj, hogy némely ember olyan, hogy a hozzá való nő vagy nem létezik, vagy még az illetőnek sem kéne (ezt amúgy komolyan is gondolom)
A vér nem válik VAZZE!™
Aktív témák
- PlayStation 5
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest