Hirdetés

Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz orbano #28873 üzenetére

    Nem t'om, hogy degeneráltak-e - ezt te tudod lemérni, nem én, nekem lila gőzöm nincs arról, hogy kik között forogsz - de az általam ismert és látott rétegben (25-38 éves korosztály, általában diplomások, értelmiségiek, vegyesen humán és reál) valahogy mégis működnek a nő-nő közti barátságok és nem feltétlenül ritkábban a férfiak közöttinél.

    "a nők alapjában véve nem tudnak lojálisak lenni. nem racionális döntések alapján gondolkodnak, hanem az érzelmeik vezérlik. egy nőnél az igazságérzet általában überel mindent. és akkor oda a fene nagy lojalitás."

    A ROFLMAO-t stb. ellőtted, így én már meg sem kérdezem, ezeket a (ráadásul hamis) közhelyeket honnan sz*ptad. Azért a nagyobb fokú érzelmi intelligencia nem egyenlő az érzelem-vezéreltséggel és a "nem racionális döntések alapján gondolkodnak" meg csak kicsit soviniszta!

    Remélem, az utolsó két mondatodnál egyébként (figyelembe véve, miről is beszélünk: kicsit sarkítva arról, hogy egy nő általánosságban véve nem fogja magát rávetni a barátnője pasijára, csak mert vonzónak tartja) azért csak leesik az ellentmondás, amit sikerült elsütnöd. Segítek: az igazságérzet szerinted ilyen helyzetben übereli a lojalitást. Bár kíváncsi vagyok, hogy 1. az igazságérzet hogy jön össze az érzelem-vezérléssel, mert megléte általában racionális gondolkodást feltételez ("helyes" és "helytelen" tudatos és főleg erkölcsi és társadalmi normarendszer alapján történő szétválasztását és a "helyes" opció mellett meghozott döntéseket), 2. ide hogyan kerül, 3. miért is "übereli" a lojalitást ilyen helyzetekben?

    Fejtsd ki, Mester, mert egyébként sajnos csak összevissza pofázol, ráadásul azt sem tudod már, hogy miről - bár ha nem teszed, az sem fogja nálam kicsapni a relét. :R

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Aktív témák