Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Veron #17513 üzenetére

    Hunt kapcsán:0 itt nem csak arról a nőről van szó. Két további esetben is erőszakoskodással, durvasággal vádolják. Ő is beismerte - amikor már ráhúzták a vizes lepedőt. Meg szánja-bánja és persze elment dühkezelési tréningre. Dorsey azt mondta, hogy most tiszta lappal indul, de még egy ilyen és vége. Magyarra fordítva: ha még egy ilyen kitudódik. ;] Pénz beszél, kutya ugat. :U Persze nagy kérdés, hogy mekkora eltiltást kap. 6 meccs a minimum, de ha a többiben is elmarasztálják, akkor akár egy szezon is lehet.

    Vick is mocskos dolgot művelt, mégis kapott egy esélyt, mert el lehetett adni a mezeit és lényegében lecsengett az ügye. Senki nem bojkottálta azért az Eagles meccseit, mert ő ott volt. Ugyanez Hunt. Most kicsit megy a hümmögés, de igazából minden Browns szurkoló örül neki, a többi meg valahol veri a fejét a falba, hogy miért nem hozzájuk került.
    Kaepernick jelenléte viszont szükségtelen hisztit váltana ki, az az ügy még nem csengett le, ergo folyamatos magyarázkodást igényelne, zavaró tényező lenne az öltözőben, pont mint annó Tim Tebow.
    És ezzel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy 2009-ben általános irányító ínség volt, ahol jól jött az egykori csodagyerek. Most sokkal kevésbé van az, Kap 3 éve nem játszott, és akkor se játszott kiemelkedően. Hajlamosak vagyunk Rodgers szinten gondolni rá, és tényleg jobb, mint sok mostani opció, de nem elit, nem kiemelkedő, egyszerűen nem ér annyit, mint a fenti problémák.

    AAFet majd megnézem én is, de egyelőre nem akarom beleásni magam, meglátjuk, mi lesz a CBA tárgyalások alatt/után.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák