- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz westlake #7230 üzenetére
Nézd meg, hogy a felsorolt paraméterek minden egyes pontjának megfelel-e a géped:
Netflix in Ultra HD on Windows
Netflix in Ultra HD nVidiaAz ilyen-olyan forrásból beszerzett 4K-s tartalmak lejátszhatósága ebből a szempontból teljesen irreleváns, a Netflix esetében ez nem csak teljesítménybeli kérdés.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz westlake #7230 üzenetére
Pl....
A tv/monitornak alkalmasnak kell lennie 4k (hdr, dolby vision) képesnek, értelemszerűen, ha a hdr és vagy a DV ebből hiányzik, akkor max 4k lesz, ha a többi hardver megfelelő. Nem tudom már melyik, de ha jól emlékszem, minimum 6700K proci kell a 6-os sorozatból, illetve a 7-es sorozatból már i3 is engedélyezett és innentől mindegyik. Plusz a VGA, de felettem a kolléga be is rakta az infókat, ahogy látom.
Én nem nyálazom át, mert tv-én, illetve shield pro-n nézem és mind a kettő tudja a hdr-t és a DV-t is.
Az biztos, hogy a netflix algoritmusa nagyon toppon van, mind gyorsaságban, mind abból a szempontból, hogy azonnal letilt - ahogy te esetedben is-, ha a fent felsorolt hardverek közül egy is hibádzik, max FHD lesz csak.
Ezeket csekkold le és akkor jó lesz. -
Joshi
titán
válasz westlake #9938 üzenetére
Én is azt mondom, hogy egy Full HD tévén fölösleges 4K tartalmat nézni, mert ott a felbontásból adódó előnyök nagyon minimális mértékben jönnek elő (downgrade). Persze ha már egy kis előny is számít, akkor esetleg. Viszont egy Full HD készülék csak SDR (Rec.709) színterű, tehát a 4K HDR (Rec.2020) színterének előnye sajnos felejtős. Most a HDR-t hagyjuk, mert az film függő ficsör.
Illetve ahogy mások írták, valószínű azért nem tudod 4K-ban lementeni a tartalmat, mert a másolásvédelem (DRM) nem engedi.
-
Joshi
titán
válasz westlake #9940 üzenetére
Így már ok, de belőled is a sokadik hsz után sikerült kihúzni, hogy valójában nem Full HD kijelzőn akarod nézni. Arról most nem is beszélve, hogy jössz a felbontással, de igazság szerint egy egérmozin beszélgetünk a felbontásról. Persze szíved jogod eldönteni hogy neked mi a jó és a rossz.
De a lényegen ez nem változtat, mivel letöltés ezek szerint csak 1080p-ben lehetséges. Egyébként ennek az Offline letöltésnek utána néztél a Netflix hivatalos oldalán?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest