- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz Vistaboy #11516 üzenetére
Mondjuk az már fejlődés, hogy külön feltüntetik a szinkronos filmeket és sorozatokat
Erről tudsz mutatni képernyőfotót, hogy néz ki? Ennek a hiánya zavar engem is a legjobban, nálam még nem jelent meg. A feliratot is jelzi? A szinkron engem annyira nem is érdekel, csak lássam melyikhez van magyar felirat.
HR24.hu
-
Noukoum
veterán
válasz Vistaboy #11516 üzenetére
Tehát ha jól értem nem is vagy évek óta előfizető, de hangosan, sértődötten, felháborodva mondod hogy reklám esetén azonnal lemondod. Ennek mi a fene értelme van, majd ja jön a reklám lemondod így működik a világ. Nem a netflix tesz neked szívességet hogy apró pénzért használhatod a kínálatát.
Most abba bele se menjünk hogy a reklámos csomag nem fogja a mostani csomagokat megváltoztatni. Annak célja az hogy minél több ember legyen előfizető. Nem, nem fog a te 11 eurós csomagodhoz nyúlni... 11 euró bakker egy hónapra. Családdal egy mozi 30-40 euró alsó hangon. 1-szer, nem a hónapban akármikor..
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- MIUI / HyperOS topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest