-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poll Tamás
tag
Sziasztok!
egy lány (msn-en) bogarat ültettem a fülembe és idegesít, hogy nem tudom.
Angol zenei RAP előadó, melyik ez?
In .... .....t
Kiegészítés, állítólag (lány szerint) a pontok betűket jelölnek talán segít, de én nem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
Poll Tamás
tag
Üdv!
Nézem a youtubos videókat, és rátaláltam erre. Épp ez a zene ment gépírásórán.
Csak a címét nem tudom.
Még régebben láttam ezt a videót, és 19 másodperctől hallható ilyen számomra kellemes pattogó zene.
Ez valami, hangeffekt, vagy egy konkrét szám lehet?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
Poll Tamás
tag
Üdv!
Buszon gyakran hallom ezt a számot, de nem tudom mi a címe. Még egy dalszöveget sem tudtam elcsípni belőle. Nem tudok, ilyen dalszöveget mondani, de mindig van benne ilyen, ismétlődő harmonika szerű rész.
Kicsit olyan mint a "we will rock you", csak ez helyet harmonika szerű hanghatást dobnak be.
Biztos valami népszerű szám, láttam hallottam egy lánynál, hogy a telóján is ez ment kihangosítva, szóval szerintem nem lehet olyan régi szám.UI:. Nem vagyok biztos benne, hogy harmonika, de szerintem ez, de annyira emlékszem, hogy elvan nyújtva benne ez a hang.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest