- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
senior tag
Ndruu nagymesternek köszönhetően sikerült megoldani a problémát, a segítséget ezúton is köszönöm!
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
<NewL>
addikt
There's an app for that
-
REDeath
őstag
100 megás .mov
Nemismeri valaki véletlenül a videón hallható cha-cha számot? szövegre próbáltam rákeresni , bár nemhinném hogy angol, de nemjártam sikerrel
előre is thxKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Aladdin
aktív tag
-
rien
senior tag
Keresnék egy magyar előadót.
A szám címe valószínűleg Bonnie és Clyde. Tavaly hallottam egyszer valamelyik rádióban.
Nem a Kerozin, nem a United és nem Oláh Ibolya.
A Kerozinoshoz hasonlít legjobban, csak a tempó jóval lassabb.
Konkrétan semmire se emlékszem, azt sem tudom nő vagy férfi énekelte, de szomorú volt az biztos. Vagy esetleg létezik a Kerzoinnak ilyen lassított, szomorkásabb verziója?----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
pyrannha
senior tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy ennek ki az előadója és mi a szám címe?
Előre is köszönöm!
ui.: Bocs a rossz minőségért, de csak így tudtam felvenni...
PSN ID: VDFPO
-
hitman,
őstag
Üdv!
Egy gyors segítséget kérnék mert nem nehéz a megfejtés csak én nem tudom.
A klipet láttam amiben szép helyeket meg szép vízesést mutogatnak utána meg a csávót aki hátizsákkal túrázgat meg megy valami buszon.
Nem régi szám lehet mert sokat hallani mostanában.
Nem emlékszem pontosan az előadóra valami Josh Martz vagy valami hasonló.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
dragonfx
veterán
Ma ment roxyn...6 előt nemsokkal. férfi hang mondogatja benen arefrénbe energy energy..ha jól hallottam.
meg lostify ilyesmit is mond halkabban.és ilyne dobos közepe van a számnak."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Hardboy
tag
Egy Petőfi Rádiós muzsika érdekelne: [link]
Előre is köszönöm a megfejtőknek...
AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2
-
ádyz
addikt
Helló!
A Verdák c. filmben van az a rész, amikor a kamionnal megy Californiába a versenyautó.
Arra a számra volnék kívnácsi.
Pontosan 15:35-től kezdődik a szám.Thank's!
-
sHafiii
tag
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
kem
addikt
Sziasztok!
Ez mi lehet ami szól a produkció alatt?
Iszonyatosan jól szólt a cirkusz Mackie hangcuccán, jó lenne itthon is meghallgatni.szerk: na meglett végül is egy részlet alapján
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
zsoltee10
addikt
oké, olyan feladvány jön, ami különösen nehéz lesz.
Ki nézi a House-t? Az első évad 14. részének végén van egy zene, ami zongora szólóval kezdődik. Na ez kell nekem.
Próbálok valami felvétel töredéket keresni, de pont a cím nélkül nehéz.szerk: megvaaaaaan. a www.doktorhouse.hu-n fenn vannak az egyes epizódokban leadott zenék.
[ Szerkesztve ]
-
Poiro7
senior tag
Régen az úttörőtáborok idején volt egy reggeli tornákhoz használt zeneszám.
Ami megmaradt belőle az úgy hangzik 1,2,3,4 mély lélegzetet végy...torzsfordítás, karlendítés.... -
Psytróger
tag
Hahó!
Az új Ford Fiesta reklámjában (sok-sok LCD Tv képéből bújik elő a verda) szóló zenét be tudja azonosítani valaki? Nekem nagyon ismerős a zene, de nem tudom honnan...>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
rien
senior tag
Hát szerintem nem véletlen, hogy nincs részlet mert ez a Kerozin szövege. Lehet a Kozmix is előadta nem tudom, de furcsa lenne. Azért ráálltam a keresésre hátha... de én egy albumon se találtam ilyet a Kozmixtól, szerintem összekeverhették az együttes neveket.
De köszönöm meg várom még a tippeket----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Psytróger
tag
És beugrott.... Erre emlékeztet...
Sorry a duplázásért, épp lecsúsztam a modding-timeról>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
zenefan
aktív tag
válasz Winner_hun #4693 üzenetére
S ezt miből vágtad ki?
2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
DroneZ^
őstag
Valaki nemtudja ennek a dalnak a címét? (Nem nekem kell )
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
sHafiii
tag
-
CYBERIA
senior tag
Mostanában ment, vagy még most is megy a reklám, nem tudom melyik csatornán, mert nem láttam, csak áthallatszódott. Valami kábítószer ellenes reklámról van szó, a zenéje meg valami afro-amerikai stílusú, igazából sokkal többet nem tudok segíteni.
Kérdőjel...APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
bmx powa
tag
Helló!
olyan kéne nekem hogy metál szám, tóparton állnak és ott zúznak. lehet hogy tengerpart, nem emlékszem. azt tudom hogy nem a "The rasmus - first day of my life"....kb olyan Seether vagy Three Days Grace stílusú
előre is köszi!
szerk.: hoppá, pont most találtam meg
[ Szerkesztve ]
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
troland26
őstag
sziasztok
A roxy-n szokott menni egy szám Lady Gaga - Just Dance ...arra lennék kíváncsi , hogy melyik verziót játsza az említett adó..mert avgy 10-et meg hallgattam , de egyik sem az .
-
zenefan
aktív tag
válasz troland26 #4699 üzenetére
Próbálj meg felvenni egy kis részletet belőle és linkeld, az segíthet a gyors beazonosításban... olyannak is aki nem ül sokat mellette.
Vagy esetleg írd meg (off-ként), hogy mely 10 verzió volt nem az amit keresel.2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs