Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • konyok

    tag

    Üdv mindenkinek!

    Egy érdekes problémám van. legalábbis nekem érdekes mert lehet az itt lévő guruk már láttak ilyet.
    Szóval adott egy MSI K9N SLI platinum deszka, egy AMD Athlon 64X2 5000+ proci és 1x2GB + 2X1GB RAM. Egyéb sallangok... Legújabb BIOS!

    A problémák a következőek.

    1, Ha bekapcsolom a gépet, felpörögnek a ventik maxra és a továbbiakban nem történik semmi. Valahogy "kiakad". Reset gombra nem reagál, csak a bekapcs gomb hosszú nyomására áll le. Ezután ha bekapcsolom a ventik ismét maxra pörögnek, majd 3-4mp után elhalkulnak és bootol a gép, vagy elérhető a Bios. Gondolom ennek így kéne működnie elsőre is, de nem teszi. Persze van amikor mindez elsőre működik és nem "akad ki".

    2, Ha már felállt az op rendszer és újra akarom indítani a gépet akkor szépen bezár mindent majd elsötétül a kép és semmi. A gép működik de a reboot elmarad. Ugyan ez a helyzet ha a Bios-ból kilépve (F10 mentés) indítanám a gépet. Semmi. Venti pörög, gép megy, de rebbot nyista. Ekkor ki kell kapcsolnom, majd be és akkor minden megy, és vissza tudok lépni a biosba vagy bootolni az op rendszert.

    Amiket csináltam: Totál takarítás, pormentesítés, proci újra hőpasztázása (a proci nem melegebb 48-49 foknál), Ramokat kiszed, betesz, csere bere, táp csere. MEM teszt, CPU teszt 100% hibátlan!
    Mindezek ellenére és minden változtatásra az 1-es probléma néha (5-ből 3x) jelentkezik, a 2. probléma állandóan fent áll!!!

    Tud esetleg valaki erre valami megoldást? Esetleg ötlet? Mit szedjek még szét? :F

    Előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák