Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    válasz senki68 #38286 üzenetére

    nem azért akarok gyereket, hogy támogatást vegyek fel... az meg, hogy a kormány pont azoknak ad akinek amúgy lenne pénze (lásd szja visszatérítés gyerekeseknek projekt választási pénzzel) azzal nem tudok mit kezdeni.

    Szomszéd 3 gyerekkel kap támogatást mindenre is pedig cirka 2 m ft nettó fizetésük van. Még az autót is lecserélte ugyanolyanra csak fiatalabbra választás előtt, mert ad az állam 2,5m-t így neki a 3 évvel fiatalabb autó nem került semmibe... Biztos jól helyre és jól működik a család támogatás... Közben ismerősök nem tudnak ingatlant venni 2 gyerekkel mert a csok miatt annyira megdrágult az ingatlan, hogy nem elég a fizu a hitelre...

    Amúgy 6 éve próbálkozunk nem jön össze a gyerek :(. Amit látok és magamon tapasztaltam a nagy családtámogatásban az az, hogy kormányunk szétkúrta a hazai lombik programot azzal, hogy ingyenessé tette, mert azóta minden lombik intézet mint a sertés megtemékenyítő úgy működik. Előtte 33% volt az eredményesség idehaza (ami szintén szar eredmény). Most 25% a hivatalos. (megjegyzem ebben egyszer mi is benne voltunk egy pozitív teszttel... pedig az embrió nem jutott el a 1. hétig...) Közben külföldön meg 80%-os hatékonyságok vannak... Ja és a nagy ingyenesség nekünk az első lombik covid alatt cirka 1m-ba került mert vitaminokat és utó vizsgálatokat nem támogatták . És az állami EÜ bezárt teljesen fél évre a covid miatt, így mindent csak magánban tudtunk megcsinálni.

Új hozzászólás Aktív témák