Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• huszi.gyb

senior tag

válasz DigitXT #1793 üzenetére

Én még most is bőr kabátban tolom (majd veszek protektoringet, de most még nem... :DDD )

A vezetési stíluson tényleg sok múlik, ma bementem két, kb 40-nel menő kocsi közé, kanyarodó útnál. Egyszer csak kezdtek összezárni, satufékeztem, hülye voltam, nem lett gond. Utána jófej volt az autós, lehúzódott elengedett (egy másik 125/50 4T után mentem, tartottam a lépést :DDD )

Ma ráment majd' az egész napom arra, hogy legyen A2 jogosítványom (több óra, mint amennyit motoron ültem miatta :Y )

Délelőtt elmentem vizsgaigazolásért, de nem volt nálam bizonyítvány (diák nem jó). Miután kivártam a sorom elküldtek, ugyanis nem elég, hogy már 2x igazoltam (B, A1), hátha azóta plágium miatt visszavonták a 8 általánosom. ;]
    Irány BME, jogviszony igazolás, majd vissza. Persze várakozások tömkelege. Innen egy kis szünet, ettem egy finom rétest, ittam kávét, és go okmány iroda. Ott közölték, hogy nem kell időpont, de akkor rengeteget kell várnom (minimum 40 perc). Jövő héten 16 órára tudnak időpontot adni, előbb nincs. Én meg most nem dolgozom, kivártam a sorom. Kérik az orvosi igazolásom. Persze nem volt, csak az érvényes jogosítványom. De találtam egy orvosit nálam (véletlenül került hozzám, nem az enyém volt, beadtam, akkor még nem értettem mi van). Valaki másét hoztam el véletlenül, de az ügyintézőnek nem tűnt fel, hogy Éva lettem :DDD

Majd amikor mondja, hogy hol a szemüvegem, csak azzal vezethetek, kiderült. Újabb bénázás, hogy akkor nincs orvosi papírom (hiába mondtam, hogy ÉRVÉNYES a jogosítványom). Hívtak másik ügyintézőt, aki nekem adott igazat, megcsináltuk a papírt. Alapjába véve kedvesek voltak, de megint rájöttem, hogy senki nem ért a dolgokhoz. A papír tulajdonosának telefonszáma 15 perc alatt megvolt, és még a mai napon vissza is adtam neki. Ehhez képest az új műanyag kártya elkészítése 30 nap :DDD

Magyarország, így szeretlek. :))

[ Szerkesztve ]

www.dongosofor.hu

Új hozzászólás Aktív témák