Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Letiltás - hogy is van ez?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Hali!
Ha halk VGA-t szeretnék, akkor érdemes mondjuk egy Direct Cu-t lecserélni valamelyik Accelero-ra?
Vagy melyik mostanság a leghalkabb gyári VGA hűtő?
Gondolkodok lassan egy 7870-en, vagy egy Tahiti-LE-n, de fontos lenne a csendesség, ezért kérdezem, hogy melyik márkát válasszam, ha a csendesség a fontos. Vagy egyből ruházzak be egy VGA hűtőre? -
szente
addikt
Hali!
Honnan tudnék szerezni 4 pines VGA venti csatlakozót? Van valakinek ötlete?
-
szente
addikt
Nem passzív hűtőg szeretnék. Nem vagyok benne biztos, hogy a 200-250W-ot zabáló Tahitis 7870-el megbirkozna az az Arctic egy 12-es ventivel.
A gyári hűtőről lesz leszedve a takaró lemez, hogy csak a csupasz borda maradjon. Ahhoz már csinálattam egy másik takaró lemezt, amire 2db 92mm-es ventit lehet csavarozni. -
szente
addikt
válasz Vigneau #7426 üzenetére
Pcgearnél találtam Coolink Swif 2 92P-t,de gyanús hogy nem fogják tudni szállítani, mert jb az egész országban csak náluk rendelhető. Ha nem lesz, akkor marad az Arctic. Noctuára és hasonló kategóriára most nincs kredit.
Ha Arctic, akkor szerintetek mi lenne az ideális nekem?
-
-
-
szente
addikt
Srácok szerintetek idle 60C° károsítja hosszútávon a kártyát? Próbálom belőni a hűtésemet, hogy még meg legyen a még néma, de nem túl meleg egyensúly. Itt még 27%-on járatná a gyári ventit a kártya.
-
szente
addikt
Na megjött a régebben linkelt eBay-es VGA venti átalakító. Működik rendesen, ide is ért, szóval akinek szüksége van rá nyugodtan rendelje meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest