Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz efem #4456 üzenetére

    Leírtam már a problémát. Nem aktiválódik a 2008, ennyi. A hibakódra már nem emlékszem, de millió helyen utánanéztem, semmi okosat nem tudtak... Az összes egyéb tényező kizárható, port megnyitva, stb., ráadásul az azonnal utána, ugyan arra a szerverre telepített 2003 simán aktiválódott, szépen, tehát valószínűsíthetően nem nálunk van/volt a gond. Utánaolvasásom során tapasztaltam, amit leírtam, hogy a Microsoft minden évben(!) elnézés hegyeket kellett kérjen a 2008 mennyiségi licenszek egyszerű elfogyása miatt. Ezt nem én találtam, ki, nézz utána gúgliban!

    Szerintem ez nem megfelelő minőségű (és mennyiségű ;) ) szolgáltatás, de jellemezhetném úgy is, hogy egy vicc. Adok neked egy kocsit (kvázi ajándékba), de nem kaphatsz rá rendszámot.

    Innentől kezdve tökmindegy, hogy megy-e a KMS szerver, meg milyen gyönyörűen van konfigurálva, ha mikrofosék csesznek elegendő licenszet biztosítani azokhoz a mennyiségi kulcsokhoz, amiket ők maguk adtak ki. Kezdetektől ezen duhogtam, nem is értem, hogyan került ide a KMS szerver megvédése "ellenemben". Semmi kétségem afelől, hogy ilyen volumenű munkákat magasan kvalifikált kollégák végeznek, jól néznénk ki, ha nem így lenne.

Új hozzászólás Aktív témák