- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvastam,és más is találkozott már a mindjárt bemutatásra kerülő problémával,csupán míg ő Giga lappal,én MSI-vel.
Szóval régről volt egy Kingmax KLED48F-B8KS6 1066Mhz-es 1Gb-os modulom,ami mellé rendeltem másik 3db-ot.Ezek Kingmax KLED48F-B8 típusúak.
Már furcsállottam,hogy a BIOS molyolás után nehezen indul a gép,vagy egyáltalán nem.Aida mutatja,hogy a 3 db modul teljesen ok,overclock profillal is rendelkezik,míg a már meglévő 800Mhz-en megy,és nem kíván az általam beállított értékeken működni.
Egyik "páciens" a Giga lapjánál átállított a Techpower ajánlásával néhány dolgot,amivel elérte a működést 1066Mhz-en.Viszont nekem az MSI-nél nincsenek olyan beállítasim,így még próbálni sem tudom.
Proci: Q9450
Alaplap: MSI P35-NeoFR2Előre is köszi a segítséget.
-
Zso Ro
senior tag
válasz 04ahgy #34494 üzenetére
Szia,
Visszaolvasva nem ertem,hogy miert nem irtam bele a 3db uj modul tipusat.Szoval azok Kingmax KLED48F-B8 tipusuak.Mind a negy modul 1066Mhz-es,egy oldalas.Az idozitesek csokkentesevel akartam kihozni a gyorsabb mukodest a gepbol,de miutan lattam,hogy csak 800Mhz-en jarnak,annak akartam a vegere jarni.
Felreertettel,nem a memoria beallitasokat nem talalom a BIOS-ban,hanem azokat a beallitasokat,amelyeket egy masik kollega eszkozolt a Giga alaplapjanak BIOS-aban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest