- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ma tekertem egyet (ha már autómentes nap van ). A Liszt Ferenc téren ért az F1 rajt, hát leültem egy padra és előkaptam a tabot.. Fullon volt az egész környék, tele az összes terasz, rengetegen mobiloztak. Ennek ellenére, 1080p -ben, egy röccenés nélkül végig tudtam nézni a futamot.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Somatom
veterán
válasz zsida.kornel #69401 üzenetére
Öööö... Miért muszáj telóban lennie?
-
Somatom
veterán
válasz zsida.kornel #69403 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ez a felállás:
"E tarifacsomag HANG- ÉS ÜZENETKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁSAIT tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas"
Szvsz amíg a routerrel nem akarsz telefonálni, vagy SMS -t küldeni, addig nincs gond. Nincs netre vonatkozó korlátozás.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz simpley #69456 üzenetére
Nekem nem egyértelmű. Miért számít, hogy ki a tulaj? Mármint abban a viszonylatban, hogy egy cseh
maffiózóvállalkozó többségi tulajdonában levő cég 25% -os tulajdonrészéről van szó. Gondolod, hogy ez hoz majd bármilyen változást a számunkra?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Major Lion #69481 üzenetére
Hogy konkrétan azt tiltják-e, azt nem tudom, de technikailag természetesen megtehetik.
-
Somatom
veterán
válasz Major Lion #69484 üzenetére
Tippelek. Sztem az ÜFSZ arra gondolt, hogy a csomagodban nem tiltott a VPN. Ez igaz is. Sztem az ÜFSZ -nek dunsztja sincs arról, hogy a Telenor milyen IP -k elérését blokkolja.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz szaboi6512 #69581 üzenetére
Ezt én sem értem. Eddig egy helyen adtam meg a kártyám adatait, a Wallet -ben. Most még egy helyre kéne? Nem hinném.
-
Somatom
veterán
Nem tudom, hogy léteznek-e még időarányos csomagok. Régebben a Deezer 1 és 2GB volt ilyen. A teljes havidíja drága volt, viszont, ha rendelt az ember kétszer ilyen 1 hetes, akciós netet, akkor utána már csak a felébe került a Deezeres csomag, fordulós lemondással. Ezzel el lehetett trükközgetni. Főleg úgy, hogy a feltöltéshez is járt net.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ha néznének ilyen adatokat az ajánlattevős hívások előtt, akkor nem ajánlanának olyan csomagokat, amik az ügyfél használati szokásai alapján kedvezőtlenebbek, mint a jelenlegi csomagja.
A Te esetedben sztem inkább az a szitu, hogy az adataid nem a gépükben vannak, hanem az avataroddal együtt a falon, a darts-táblára szitázva.
-
-
Somatom
veterán
Kaptam egy SMS -t, hogy jogosult vagyok vmi RTL Most+ -ra. Mi a túró ez? Gugliztam, de nem lett világos, hogy milyen műsor van ezen a Most+ -on.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #69836 üzenetére
Pontosan ezt olvastam.
"Mit nyújt számodra az RTL Most+?
Hosszabb ideig élvezheted kedvenc műsoraidat"
Mi az, hogy hosszabb ideig? Mitől hosszabb? Kedvenc műsor az RTL -en?"Exkluzív, csak az RTL Most+ szolgáltatás keretében elérhető tartalmakat találhatsz"
Ez sem mond semmit. Mihez képest exkluzív?"Az élő TV-műsorokat is nézheted"
De jó! Micsoda újdonság! Akkor eddig mit nézhettem az előfizetésemmel?"Akár HD minőségben is nézheted a tartalmakat"
Ez aztán az infó! Bitráta? Merthogy a HD felbontás önmagában nem garancia a jó képminőségre."A Chromecast támogatásnak köszönhetően TV-készülékeden is élvezheted a videókat"
A MyTV eddig is castolható volt.Szóval, mi ez az RTL Most+? Vmi videótár szolgáltatás, mint a Netflix, vagy a HBOGO?
Mi lesz az az exkluzív tartalom? A legújabb mozifilmek szinkronizálva, vagy az Éjjel-Nappal Budapest rendezői változata? Nagyon nem mindegy.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Vandie #69901 üzenetére
Meg, egyebekkel. Mivel nincs más TV -jük, így a mobilos TV nem teremt házon belüli konkurenciát. Ezért megy HDMI -n, castolható, nem nyavajog a root miatt, megy Kodiban, stb., stb. A hálózat valóban kicsit izé, de ennek is vannak előnyei. Pl. én még nem hallottam olyat, hogy Telenorost figyelmeztettek volna "méltányos" roaming használat megsértése miatt. Sztem egyszerűen nem alkalmas a hálózat a "renitensek" automatikus kiszűrésére. Stb., stb.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Van vmi általános hiba a Wallet -tel, vagy csak engem szivat? Szépen betöltődik, mutatja a befizetendő számlámat. A fizetésre bökök, a következő activity azt írja, hogy folyamatban. A notibaron az adatmozgás figyelőm rövid idő után beáll nullára és ennyi, itt megreked a folyamat.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Már hogyne lenne alternatíva. Bármennyire is szidják Gyurcsányt, az utóbbi évek leghasznosabb tanácsa tőle származik (még akkor is, ha ez a tanács nem a népnek szólt):
"El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"
Szvsz. aki függetleníteni akarja magát a kormányunktól, annak van reálisabb alternatíva, mint remeteként barlangba húzódni.
-
Somatom
veterán
válasz zsida.kornel #70057 üzenetére
Nem ezért van. A hatóság olyan követelményeket támaszt a garantált sávszélesség értelmezésében, ami mobiltechnológiával nem teljesíthető. Ezért nulla a garantált az összes szolgáltatónál. A hatóságunk a mi védelmünk érdekében adott a szarnak egy pofont. De, szerinte így már rendben van a dolog. Az nem számít, hogy mi ezzel nem vagyunk előrébb, mint ha egyáltalán nem lenne hatóság, ami az érdekünket védje és amit mi tartunk el.
-
Somatom
veterán
válasz zsida.kornel #70061 üzenetére
Nekem otthon routerben van a korlátlan netes Telenor SIM és tudod mennyivel dzsavel a net? Halvány gőzöm sincs. A MyTV megy rajta, a többi meg nem sürgős. Ezért nem is vizsgálgatom a sebességet.
-
Somatom
veterán
válasz snooze #70112 üzenetére
Sztem ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy mióta vagy MyTV előfizető. Két csomaghoz jár. A Plus -hoz és a Max -hoz. Nem is látok olyat, hogy "családi". Gondolom azért, mert ez egy már nem értékesített csomag, amit Te életben tartasz. Sztem nincs abban semmi fura, hogy ehhez nem jár ajándék, kedvezmény, vagy bármi ilyesmi. Te azzal jársz jól, hogy még használhatod.
-
Somatom
veterán
válasz azbest #70119 üzenetére
Újfajta? Mikortól is datálódik az az "új"? Nem új csomagot promóznak a kóddal. Három csomag van, abból az egyik ingyenes, kettő pedig fizetős. A két fizetőshöz adják a kódot. Sztem ez teljesen rendben van. Egyik szolgáltató sem ad kedvezményt lejárt értékesítésű csomaghoz.
Ki lehet próbálni másik szolgáltatót. Én úgy fizetek a Plusért, hogy mellette ingyen van TV-GO -m. De, abból a fosból még ingyen sem kérek.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz csernak75 #70121 üzenetére
Tudom, hogy honnan indult ez a MyTV -s családi csomag story. Emlékszem a kommentekre, amikor a Telenor kivette az elkölthetőséget. Talán én is így csinálnám, ahogy ti. De, az biztos, hogy nem reklamálnék azért, mert arra a csomagra nem kapok RTL Most+ kódot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
Elkezdett haldokolni a routerem. Gondoltam, benevezek egy B525S -re. Egyes oldalak szerint 10/100 -asok a LAN portjai, máshol meg Gb -eseknek írják. Melyik a valós?
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz azbest #70409 üzenetére
Köszi! Itt is 1:1 -re állunk.
Ha veszek, akkor független lesz. Webshop -ban megrendelem, kifizetem, ennyi. Nem szeretnék szolgáltatós hókuszpókuszt. Szívem szerint már a mostani helyett is ilyet vettem volna, de akkor még nem tudta a fix belső IP kiosztást. Az meg kellett a NAS miatt. Ahogy megvettem az MR200 -at, pár hónapra rá a B525 is megkapta ezt a ficsőrt egy firmware frissítéssel.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz pauliboy23 #70415 üzenetére
A 100 Wan nekem bőven elég. Főleg egy SIM -es routernél. Most visszaolvastam, hátha én fogalmaztam pontatlanul, de kifejezetten LAN -t írtam. Ez nyilván belső hálós átvitelnél számít. Az MR200 -amat sem értem. Van rajta egy ac -s Wifi, aminek az elméletije (750) majdnem a duplája annak, mint amit a modeme és a LAN portjai összesen át tudnak ereszteni. Vicc. Ezért szeretnék Gb -es LAN portokat. Van Gigás switchem, de az a LAN - Wifi irányon nem segít.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest