- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
-
csikost
csendes tag
kösz a választ. Laptoppal továbbra is "hatósugaron kívül", most a betöltés alatt is. (1280x800, 60 Hz) Holnap visszateszem a régi monitort a pc-re, és megnézem a beállításokat. Egyébként ma este kétszer elindult pc-n, linux op rendszerrel, akkor 900x600 60 Hz beállítással, de újraindításkor megint előjött a szokott probléma.
-
albatross
csendes tag
Sajna kiderült, hogy a videókártya ventillátor ment gajra.Most átdugtam az alaplapira így megy(bár tuti, hogy valami vírust is bekaptam mert döglődik a windows, winlogon problémákat írogat, de ezt majd kifejtem egy másik fórumban ha nem sikerül megoldanom)!
Mindenesetre, kösz a választ!
-
stormy8906
tag
Az a baj.hogy a menüben nem találok tuner beállítást,nem tudom,hogy lehet feloldani. Digi kábel tv van nálunk mezei antennakábellel. Bementem hozzájuk, azt mondták ha DVB-T van benne akkor csak szobaantennával szabad hozzáférésűt lehet nézni ha van DVB-C is akkor mennie kell. lehet,hogy szükség van digi smart kártyára is?
-
LyonnaisFan1
őstag
én is erre gondolok.
öreg jószág ez,de sose volt vele semmi gond.
a CRT-k mindig megbízható gépek voltak,de lehet hogy a 6-7 év a vég.
majd elkérem tesómtól majd az LCD monitort és ha azon minden jó akkor a monitorral lesz a baj.
addig használom,csak picit korlátozotabban
azért köszi,bízom benne hogy megoldódik az ügy!
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest