Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    válasz Vasinger! #12010 üzenetére

    Jobbulást!

    Nálunk akkor volt ilyen, amikor a műanyag papucsból elég sokat megevett az egyik macska. Pár nap után feltűnt, hogy nem fogy annyira a kaja, nincs reggelente annyi produktum az almostálcában és nagyon lefogyott. Elvittük az állatorvosunkhoz, aki még aznap este elküldött minket az állatorvosi egyetemre, hogy röntgenezzük meg. Ott kaptam én is egy jó nehéz mellényt. Kiderült, hogy beragadt egy kis darab, de nem kell műteni. Kapott infúziót és valami olajszerű valamit, amitől talán kicsúszik.
    Következő nap asszony vitte el, ahol a nővérektől megkapta a macsek a krodokodil jelzőt, annyira harapot és karmolt. Kapott is egy kényszerzubbonyt.
    Még 4-5 napig folyamatosan vittük esténként infúzióra és olajra (kb. egy órás program volt mindig). Nem keveset otthagytunk, de egyik délután megtört a macsek. Igaz addigra erősen lefogyott és kedvtelen volt. Elindult az almostálca felé. Ordítottam az asszony után és lopakodtunk utána. Bemászott és mi csak lestük és csoda történt. Kijött. Aznap betelefonáltunk az egyetemre, ahol szintén örültek és mondták, hogy akkor már nem kell vinni. Csak etessük óvatosan egy darabig.

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák