Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz gyapo11 #11246 üzenetére
Az is jó ötlet , de egy ilyen fordulat szám mérővel egyszerű , igaz ide kell egy merő, ami kevés embernek van !
Az enyém ilyen [link] kínai , de hibátlanul megy , de ez amit linkeltem még jobb , az enyém , már vagy 5-6 éves az csak az érintkezőkkel tud mérni , a linkelt , meg kettő az egyben , le lehet venni a mechanikus véget , és van hozzá ilyen foszforeszkálós csík , azt akármilyen forgó alkatrészre , rá ragasztják és lézer fényel le olvassa a fordulatot ! -
FBLLMAG
senior tag
Van valakinek tapasztalata a SOG Power Access Deluxe multival?
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!
-
H-Zol
senior tag
6 tétel rendelésem volt Kínából Alirol , különböző eladoktól , az első már két hétre rá itt volt és már egy hete az utolsó előtti rendelés is ide ért , a kés szett nem ért meg ide , lassan másfél hónapja , pedig az asszonynak szántam Karácsonyi ajándéknak
De itt van mostmár a megyében , ha a két ünnep közt dolgoznak akkor ide ér ha nem , akkor csak jövőre
Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek ! -
nagyúr
Általában olyantól rendelek, és olyan szállítást választok, aki 15 munkanapos megérkezést kínál.
és az Alitools Shopping Assistant minimum 84-87%-osnak értékeli:Így kicsit több pénzért, de sokkal gyorsabban, jó árút kapok.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
H-Zol
senior tag
válasz Dluinet #11254 üzenetére
Igen ez így van , ha van lehetőség én is válogatok , de itt nem volt , ez direkt a gyártótól jött .
De amúgy jó viszsaigazolások voltak az oldalra is és a termékre is és nagy forgalmú üzlet !
Lehet a Karácsony is rá tett , mert itt a múlt héttől a helyi csomagküldő szolgáltatók is akadoztak , rá szokták az emberek az online rendelése és a szolgáltatók le voltak terhelve ! -
nagyúr
Nincs nagy tapasztalatom utolsó pillanatos külföldi rendelésekben.
Az utolsó külföldi rendelésem november 27-én adtam le, az is dec 11-re megérkezett.
Decemberben itthon is el tud húzódni a kiszállítás.
Dec 4-én rendeltem Work Sharp Benchstone késélezőt az Anlihouse-tól 20 ezerét, amit december 18-án adta a futár a kezembe."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
dzsi23
addikt
-
Charlie Gordon
aktív tag
Jött egy nekem is -
BloodRay
veterán
Boldog karácsonyt minenkinek!
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
pilu85
őstag
https://ferfiakjatekboltja.hu/id/16989-Ryda-Knives-ST650-szakacskes-20-5-cm--damaszk-acel--R-0701
Erről mi a véleményetek? Komolynak tűnik.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
veterán
-
H-Zol
senior tag
válasz Donki Hóte #11262 üzenetére
Be rakni be tudom , de a véleményt rátok bízom
[link] -
peestike
őstag
válasz Donki Hóte #11262 üzenetére
Mobilon opera alatt azért nem ördögtől való a link megnyitása. A kés nem rossz szerintem.
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
sherlock82
senior tag
Boldog karácsonyt minden aktív tagnak.
Karácsonyra kellemes meglepetés ért. Kapnak egy famarkolatos Victorinox bicskát, hogy " ne azt a ronda műanyagmarkolatút" használjam.
Eddig nagyon tetszik ez a kis kés, vág mint a borotva.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
gyapo11
Topikgazda
válasz peestike #11266 üzenetére
Basszus az előző linken 15 %-os élről írnak, az ali meg >60°-ról, nem tudnak legalább egy kis műszaki képzettségű embert megbízni a marketingesek helyett?? Így a többi infónak se hiszem el a felét se. A tájékozatlan vevőnek meg ezek alapján kell választani. :(
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
H-Zol
senior tag
válasz sherlock82 #11267 üzenetére
Neked is boldog Karácsony másnapját , akkor mostmár lessz mivé világítani , és vágni , jöhet a nyár !!
Nekem ilyen műanyag markolatos victorinox kis konyhai késeim vannak 8 és 10 centi hosszúak , 1 mm penge vastagság , megy mint a borotva ! -
lugosi
MODERÁTOR
Kérdés hogy mi a 60 fok, mert a linkelt késnél élszögre 15 fokot írnak (+/- 1 fok). [Angle of the Edge: 15°±1 per side]
(A személyes véleményem hogy az aliexpress termékleírásoknál azt se szabad elhinni amit kérdeznek, de annyiban jók hogy a vásárló legalább elégedett annyiban, hogy elhiszi hogy azt kapja amire vágyott.) -
lugosi
MODERÁTOR
Láttam. Ezt írtam, hogy 62.
(Zárójelben, mivel a kés hegyének egyik vonala sem egyenes a szögmérésnél, minimum kérdéses hogy az a 62 fok pontos-e. Nézd meg hogy illeszkednek a piros egyenesek a kés élére és fokára, sehogy. Tehát valami 62 fok, csak az nem a kés hegye Odatettek két piros vonalat, ami nem is illeszkedik a kés hegyére, ami nem is illeszkedjen, lévén hogy nem egyenes, hanem íves. Tehát ha pontosak akarunk lenni, akkor a kés elé rajzolt piros ábra feltehetően 62 fok - de ez sem biztos -, minden más a képzelet szüleménye.)[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
-
sherlock82
senior tag
-
gyapo11
Topikgazda
Köszi a magyarázatokat, ma is tanultam valamit. Lenne értelme ennek a szögnek, pont a deszkába akadás szempontjából (séfkés vs santoku), viszont én nem a pengeháthoz mérném, hanem a penge középvonalához. A pengehátnak nincs köze a vágáshoz. Viszont ha a pengehát a hegynél meredeken lefelé halad, akkor hatalmas szög fog kijönni, és mégis akad a deszkán, lásd santoku, ami közelíti a 90 fokot. Sokkal hasznosabb szám lenne az a szög, amennyinél a kés kezd beleakadni a deszkába.
A piros vonalakkal valószínűleg az érintőket akarták szemléltetni, az egy jó kérdés, hogy van-e köze a valódi érintőkhöz. Függvényből lehet számolni érintőt, de hogy a kés élszalagjának függvényét megadta volna bármelyik gyártó is olyat még nem láttam.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
hcs57
őstag
Megjött a pakisztáni (ebay.com) kés.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Digitalpimp
senior tag
Szép! Addig mutogatjátok, hogy én is veszek egyet!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
hcs57
őstag
válasz Digitalpimp #11284 üzenetére
Itt van: [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
peestike
őstag
válasz pilu85 #11281 üzenetére
Ezek kb egy kaptafára készülnek, csak különböző neveken. többünknek van hasonló a topikban, nincs vele gond, én szeretem mindet. Az elmúlt 1 évben sajnos nagyon megdrágultak, ennyi hátránya van.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
addikt
Nem volt még hozzászólás Horl élező ügyben. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Ezt szereztem be idén. Vagyon, de azt hiszem egy életre elfelejthetem az életlen késeket.
Az alap szett nekem nem volt elég, nagyon sok idő vele beállítani a szöget késeknél ahol el van már szarva az él, az én késeimet kövön próbáltam élezni, de szétcsesztem az élüket rendesen. Sok élezőt próbáltam és elegem lett, ezért vettem ezt a Horl körkörös élezőt.
Szinte nem lehet elszarni vele az élezést. Az első élezés sok ideig tart vele. Ha nagyon rosszak a kések akkor érdemes egy ilyen, gyémánt durva élezőt is beszerezni, alaposan lerövidíti az első élezést.
Miután beállt a szög és után élezésre kerül sor akkor pár perc egy kés újra élezése. Fantasztikusan egyszerű, szinte elronthatatlan az élezés. Egy tisztább szárazabb érzés. Sokba került, fájdalmasan sokba, de úgy vagyok vele, hogy megérte!Bárkinek van ezzel az élezővel kérdése, nyugodtan keressen meg privátban szívesen válaszolok a kérdésekre.
Más. Megtaláltam a világ legjobb zöldség pucolóját is, Victorinox gyártmány, szög egyszerű. Imádom ezt is
Az előző hámozónk másodkézből egy használt boltból (charity) szerváltunk, valami svejci gyártmány a hetvenes évekből, volt is rajta évjárat, de nem emlékszem mi. Valami REX gyártmány. Sajna valahogy elveszett, valószínűleg véletlenül ki lett dobva a kukába. Aztán megtaláltam, hogy ma a Victorinox gyártja tök ugyanazt. Ajánlott darab ez is!
Itt egy még primitívebb változat belőle, ezzel nincs tapasztalatom de jól néz ki nagyon.Szerk: kár hogy nincs első hsz
Milyen kést, mi micsoda, mire figyeljünk, mi mit jelent stb.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
FBLLMAG
senior tag
Végre lett 1 kis tapasztalatom a SOG Power Access Deluxe multival. A Power Pint / Litre multikkal jött ki. Lapokból áll az egész, mégis összerakott érzetet ad. Konzervnyitó, sörnyitó, fűrész a VIC -ére hasonlít. A reszelője kevésbé harapós. Tőkeáttételes, mint a tőbbi SOG multi. Mérete a LM Surge, VIC TOOL, de alacsonyabb tömeg mellett. 2 hex bit befogó rendszerrel rendelkezik. És 2 késsel. 1 fogazott +1 síma. Érdemes az apróbb SOG Power Litre társaságával hordani. Remekül kiegészítik egymást. Apróbb kés (aminek alakja is más), apróbb philipsz csavarhúzó, dugóhúzó (tőkeáttéttellel), olló is rendelkezésünkre áll. A hex bit foglalat is kéznél van (zárható). A SOG Access Delux az oldalunkon fityeg pár bittel, a SOG Power Litre meg a klipsz segítségével a zsebünkben pihen. Nálam tuti kombó, napi viselet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Microsoft Excel topic
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- PlayStation 5
- További aktív témák...