- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni. Főleg jazz és klasszikus zenékhez keresem a megfelelő kiegyensúlyozott hangzású fejhallgatót, kizárólag otthoni célra, 40000 Ft-ig akár használt is szóba jöhet. Nemrég nőttek meg az igényeim a minőségibb zenehallgatás irányába, amióta kicsi több időm van foglalkozni vele. Egyelőre a már félredobott Raspberry PI 2b-t bővítettem HIFI DiGi + kártyával és Volumio-t telepítettem rá, erről hallgatok flac fájlokat, erősítőm egy Denon AVR 1306. Valamilyen circumaural, nyitott típus lenne talán jó, eddig a Sennheiser HD598 volt a legszimpatikusabb, de ha van más javaslatotok, azt köszönettel fogadom.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Hétfőn megérkezett Bodz által javasolt Philips SHP9500 $115.67 volt mindenestől, 9 nap alatt kaptam kézhez a megrendeléstől számítva. Először kicsit csalódott voltam, mert elég nyersnek és kopogósnak találtam az alsó frekvenciákon, a hangok iránya sem volt igazán behatárolható, de elvégeztem egy 24 órás bejáratást és meglepően jó eredményt kaptam. Megérkezett a szép meleg bársonyos de visszafogott basszus hang, amit kissé hiányoltam az elején és megjelent a kellő térérzet is. Nem tudok objektív összehasonlítással szolgálni, mert csak egy Superlux HD681 EVO lehet az összevetésem alapja, amivel szintén nagyon elégedett vagyok. Talán annyi, hogy az SHP9500 esetében nyitottabb a hangszínpad és minden tartományban tisztábban szólalnak meg a hangok, ez talán a nyitott kialakításának is köszönhető de 3x annyiba is került, mint a HD681. Egyszóval tetszik nagyon az SHP9500, több órán keresztül is nagyon kényelmes, nem nyomja a nagy füleimet sem. Nagy élmény vele az zenehallgatás, főként az akusztikus, klasszikus és a jazz ahol igazán szépen teljesít, de ehhez is kerestem fejhallgatót, amit úgy érzem megtaláltam. Köszönöm az ajánlást még egyszer.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest