- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, egy fejhallgatót keresek ajándékba a következő paraméterekkel:
- Otthoni használatra
- Zenehallgatás, filmezés, játék (Változatos zene, nincs konkrét stílus)
- Fejhallgatóra szánt maximális összeg: 10,000 Ft
- Mindenképpen vezetékes
- Circumaural
- Mikrofon nélküliValami hasonló ha belefér ebbe az árrésbe:
Tulajdonságok:
Frekvenciatartomány:15 - 21000 Hz
Impedancia: 32 Ohm @ 1 kHz
Teljesítmény: 200 mW
Hangszórók: 40 mmElőre is köszönöm a segítséget
-
knoxhu
senior tag
válasz Dorien #20105 üzenetére
Kedves Dorien, köszönöm a segítséget sajnos a Superlux 681 EVO típust, ami szimpatikusabb a kettő közül, nem nagyon lehete nálunk kapni.
Ha érkeznének más tippek azt is megköszönnöm.Kis segítségre lenne szükségem, egy fejhallgatót keresek ajándékba a következő paraméterekkel:
- Otthoni használatra
- Zenehallgatás, filmezés, játék (Változatos zene, nincs konkrét stílus)
- Fejhallgatóra szánt maximális összeg: 10,000 Ft
- Mindenképpen vezetékes
- Circumaural
- Mikrofon nélküli
Valami hasonló ha belefér ebbe az árrésbe:
Tulajdonságok:
Frekvenciatartomány:15 - 21000 Hz
Impedancia: 32 Ohm @ 1 kHz
Teljesítmény: 200 mW
Hangszórók: 40 mm[ Szerkesztve ]
-
knoxhu
senior tag
válasz #71562240 #20123 üzenetére
Utólagos elnézésedet szeretném kéreni hogy elsiklottam az összegyűjtött lista felett! Valószinűleg azért kérek segítséget, mert értek a témához, nem? Ha nem lennék majdnem teljsen amatőr hozzá akkor megpróbálnám magamtól összeszedni, de mivel ajándékba lesz nem szeretnék nagy bakot lőni.
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok, fejhallgató vásárlásához lenne szükségem segítségre, az alábbi kérdésekre tudtam választ adni. Külföldről való rendelés sem probléma.
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon, csendes környezetben.Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Majdnem 100%-ban zenehallgatásra, viszont stílust sajnos nem tudok meghatározni.Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20.000 FtCircumaural vagy supraaural?
circumaural. Talán ehhez a ponthoz lenne a legmegfelelőbb megjegyeznem egy fontos szempontot. Olyan fejhallgatót keresek aminek a párnája szövet borítású.Zárt vagy nyitott?
Sajnos ebben a kérdésben tanácstalan vagyok.Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofon nélküli. -
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Razer Orca-t használok, ami vagy már 10 forrasztáson esett át, a bemeneti kábel és a fejhallgató találkozásánál elég hamar megadja magát... igaz már leszolgált 3 évet. Tudom, hogy ez nem egy csúcskategória, sőt anno még lehet túlárazott is volt, viszont kényelem szempontjából számomra tökéletes. Ez a az elsődleges szempont, mert sokat van a fejemen.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Otthon, csöndes környezetben.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Zenehallgatás, filmezés, játék (változatos zenei stílussal, így ezen nem tudok pontosítani)
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 20 ezer forint
4.) Új vagy használt? Csak új.
5.) Circumaural vagy supraaural? Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? Nyitott.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? A jelenleginél jobb minőségre nincs szükségem.
8.) Honnan vásárolnál? Itthoni boltok inkább.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Erre sajnos nem tudok érdemlegesen válaszolni. -
knoxhu
senior tag
Írtam korábban, hogy a Hi2050 volt a fejemen és sajnos ilyen méretben tényleg nem volt a legkényelmesebb, de ez nem a fejhallgató hibája hanem az én fejméretemé. Az A1000 pántos kialakítása kapcsán néztem most róla videót és ez még inkább meggyőzött arról hogy nekem nem kell. (A hangzásáról viszont nagyon jókat írtak)
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli + vezetékes "hibrid" fejhallgató keresés kapcsán is lehet itt segítséget kérni? Sajnos a vezeték nélküli kijelölt téma nem tűnik túl aktívnak.
-
knoxhu
senior tag
válasz contaxg #93932 üzenetére
Köszönöm, akartam részletezni, igazából első körben az érdekel, hogy itt elfér-e a kérdés
Nagyrészt pont vezeték nélkül használnám, ATH-M50XBT-t néztem ki de már nem igen lehet kapni, így jött az ATH-M50XBT2. Azonban a második kiadásról elég vegyes visszajelzéseket olvastam, pl. hogy gyenge a basszus, nincs jól kalibrálva stb. (amit amúgy szoftveresen valamennyire lehet orvosolni, akár telefonon is)Ezzel szemben inkább az ATH-SR50BT-t ajánlanátok vagy mást esetleg?
-
knoxhu
senior tag
válasz contaxg #93936 üzenetére
Amazonon volt talán a legrészletesebb visszajelzés, mondhatom akár, hogy több mint részletes. YT review még igen kevés van és ott is csak olyanok akik promóciós terméket kaptak, náluk persze minden fasza, kicsit vegyes érzéseim vannak az őszinteségükkel.
Illetve talán még ez volt egy korrektnek mondható összehasonlítás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs