- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Dhampir #98253 üzenetére
Shure-ok közt nem vagyok otthon, de inkább a 440-es szokott ajánlott lenni. Az talán az árkategória legkiegyenlítettebb fejhallgatója, de nem a lejobb anyagokból lett összerakva. Azok a típusok, amelyiknél a szám után egy "A" betű van nagyon újak, nem nagyon ismerjük még. (De kíváncsiak vagyunk rá, szóval ha kísérlezető kedvű vagy, várjuk a 240A-ról a pár szavas leírást )
Kiegyenlítettebb karakterek közül szerintem nem rossz választás a Cooler Master MH751 vagy a 752-es modell, vagy kicsit olcsóbban az, amiről koppintották, a Takstar Pro82.
Kicsit melegebb, a Pioneerhez hangban jobban közel talán egy Cloud II. vagy egy Cloud Alpha passzolna, időként ki lehet fogni 20ezerhez közelebbi áron. Vagy mondjuk egy AT AVC-500-as.Ha ennél kisebb a keret (és/vagy más véleményére is kíváncsi vagy) akkor lásd összefoglaló. Pár hete/hónapja aktualizáltuk.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Shatter98 #98292 üzenetére
Marshall Major valamelyik vezetékes változata vagy használtban a Sony MDR-10RC (amennyiben kell a plusz bass), nyitottból meg a Gold Planar GL400-as. Utóbbival nincs nagy tapasztalat, Z szerint nagyjából egy Philips SHP9500-as szerű kigyenlített hangzása van. (Utóbbra csak így emlékszem, most nincs energiám újra végig nézni.)
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz bitrograde #98309 üzenetére
Azt a hártyás műbőr fajtát én akkor se raknám fel semmire, ha fizetnének érte. De a velúros is kb. a 3-5$-os fajtának tűnik. A véleményem nem ellened irányult, de SZVSZ a legalja ez a fajta (a hárnyás) megoldás. Mindentől függetlenül még szólhat szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
Ki is lehet öblíteni kézzel mosdóban. Én már csak azért is megcsinálnám - mert ahogy említetted - ez a fajta megoldás, ahol a felfekvő rész bőr/műbőr, és az oldalsó textil, nagyon ritka. Legfeljebb menne a tartalékba.
Én az X2HR párnáit kb. 4-6 havona ki szoktam mosni mosógépben. Csak azon még ruha tisztító hengerrel is át kell menni, mert annyira szöszmágnes, hogy nem jön ki belőle. De utána, like new, meg pihepuha.Csak ötlet, persze tőlem azt csinálsz vele, amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz DamnedOne #98319 üzenetére
Plüssös zárban túl, nagy választék nincs, de érdemes a Beyerdynamic fejhallgatói közt tájékozódni, pl. valamelyik DT 770 variánsnak néznék utána. De Beyerekben én vakon vagyok. Szerencsére a többiek között sokan meg nem.
-
Gzula[HUN]
őstag
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz DamnedOne #98334 üzenetére
Nálam se az AT TAD-500-as, de a Fidelio X2HR nem hallatszik ki normál hangerőn (hangosan azok is), de pl. a Pioneer A1000-esem meg igen. Annyira mondjuk egyik se, mint egy nyitott Hifiman. De viszont mindháromnál, ennek van előnye, nem csak hátránya. Pl. ha egyedül laksz, akkor hallod, ha valaki csönget, vagy tudsz úgy TV-t nézni, hogy egy csecsemőt nem zavarsz, de ha el kezd sírni, akkor meg azt is meghallod.
Cloud Alpha után azért én kipróbálnám az utódot, mert az elég mélyre van hangolva, és nem biztos, hogy az utód minőségibb hangzását előrelépésnek élnéd meg.
Ha valamennyire mégis kipróbálnál egy nyitottat, akkor a már említett X2HR-t is érdemes volna szemügyre venned (a Beyereken kívül), mivel vezetéke cserélhet, és pl. nem kellene plusz mikrofon, hanem elég volna mondjuk egy V-Moda Boompro hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Aureal #98364 üzenetére
Pár éve még EZT nézegetted. No, ugyanolyan koppintás, mint a HD681B, csak most fél/harmad áron megkaphatod Superlux néven. Jobbat ajánlat ár/értékben nem lesz. Samson, vagy valami ilyesmi néven is megtalálod Alin.
#98370Dorien: "Esetleg Superlux HD681 EVO, ha jobban tetszik: [link]
Ehhez kétféle (műbőr és plüss) párnát kapsz. A plüssel kevesebb a mély.
Ha nincs nagy fejed, akkor ezt is ajánlom erősen."Ritka, de tök ugyanannyi mind a kettőben a mély, a textillel sincs kevesebb. Ha van is különbség, nagyon elhanyagolható. Tudom, mert bár az EVO-t eladtam (ott se vettem észre), de mindkét gyári párnáját megtartottam a Pioneer SE A1000-esre, és ott is ez a helyzet. Hátsó felén végig műbőr totálban, lyukak sincsenek rajta, vsz. ezért. Ha valamiben, a Pio-mban kellett volna a mélyeken emleni. Így is a legjobb párna (vagy 5 párral próbáltam minddel szarabb, még a gyári is), amit sikerült rá találni, de mindegy melyikkel EVO párnával használom.
EVO tényleg nem való nagy fejre
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz HornedReaper #98375 üzenetére
2,5-3 éve a párna volt a különbség, meg az 50-est jobb minőségű dobozban küldték. Azóta talán annyit változtattak rajtuk, hogy idő közben Hi-Res plecsnit kaptak, meg a csukló feletti műanyag panelt nem 2, hanem 4 csavar tartja már. Tesztek alapján a Pro-30-as tök ugyanaz (quasy egy reskin), mint az 50-es, de azt nem hallottam, nem tudom se megerősíteni, se cáfolni.
Így, hogy felment a valuták árfolyama, nem biztos, hogy az eredeti párnával sokkal olcsóbban kijössz, de szerintem érdemes rá költeni. Viszont EZ szerintem tök ugyanolyan, csak más néven olcsóbban (garanciát nem vállalok rá, látszatra mondom), illetve tudom még javasolni EZT a fajta párnát (95mm-es kell belőle). Egy picit lesz tőle világosabb a hangzás, de a magasai csilingelőbbek tőle. Nyárra különösen ajánlott részemről.
Sima textil párnát NEM szabad rárakni. Nyávogós magasak lesznek csak 0 méllyel.
Szerk.: Eszembe jutott, hogy a Pro-10-es már a "4 csavaros" volt nálam, és ott egy nagyon vékony textil réteg is volt a kagyló külső oldalán a driver előtt, de hangban nem vettem észre különbséget, csak ha párnát cseréletem. Akkor gyakorlatilag ugyanaz a hang volt.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz SunMount3r #98378 üzenetére
Tényleg nem.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz SunMount3r #98382 üzenetére
Az SHP-600 (mondjuk rajtam pont ISK HF2010-es "verzió" volt) se nagy fejre lett tervezve, de ott az utolsó előtti fokozatnál már jó volt nekem, utsón meg bőven kényelmes. Cimborámnak még nagyobb feje van (nekem kb. 60cm-es a homlokomnál körbe), ő is hasonlóan van, de nem szorít, nem kényelmetlen.
Az EVO szorított is, mint egy lájtosabb satu.Superlux HD668 B-t nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
+1 Bacylus véleményére. Inkább egy V karakterű fejes jobban menne vsz. az ízlésedhez. Ha hű akarsz maradni a márkához, akkor esetleg Sony MDR-1am2, esetleg egy AT M50X.
Vagy (ha találsz valahol még) Denon D1200.
Ha szűkebb a keret, akkor esetleg HyperX Cloud Alpha S, pár helyen most elég jó áron van.Tulku véleményére is +1
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Ba cy lus #98426 üzenetére
Én légyegében pont emiatt a hobbi miatt tanultam meg forrasztani. A tanulás meg a forrasztás erősen idézőjelben, mert azért sokan sírnának a "forrasztásaim" kinézetén és minőségén. Időnként azért sikerül
Jó minőségű dugót meg később (pl. elrágja a törpenyúl a kábelt , stb.) akár másik vezetékre is fel tudod használni.
Ez pl. saját "fejlesztés" a Technics EAH-820-hoz . Még régi időből maradt meg valahonnan. Nagyon passzentos, van (később szereztem hasonlót fél tucattal, de mind lötyög). Eredetileg műanyag a "hálós" része, de azt meg egy filléres fajta dugóról van, aminek "dugó" része amúgy egy x@r. De így egy "kattanósan", de nem szorulósan fajta dugó lett.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Aureal #98432 üzenetére
Ó, én nem álszerénykedtem, amikor arról írtam, hogy " tanulás meg a forrasztás erősen idézőjelben", ismerem a korlátaim.
Részemről a hobbival jár, hogy időnként egy nem tökéletesen hozzám passzoló fejhallgatóból megpróbálom kihozni a maximumot. Jellemzően ez kimerül max egy cserélhető vezetékessé átalítás + párnacserélvel, de ha véletlenül sikerül valami értékelhető eredmény, akkor nagyon boldog vagyok. Persze, pár nap után veszem elő a többi szokásos, általam használt fejest.
Ugyanez megvan veteránosoknál, amikor vesznek 2 láda Pannóniát, és lesz belőle valami egyszer, vagy pl. Lego összerakásnál is gyakorlatilag az esetek 90%-ában. -
Gzula[HUN]
őstag
válasz -NoVa- #98435 üzenetére
Magát a jelenséget már tapasztaltam "pepitában", amikor tisztább hangzás reményében eltávolítottam adott fejesről ezt a vékony textil réteget, de csak világosabb lett. Maga a desing ötlet amúgy kivételes, köszönöm. A Pro-50-esemen a párna így 3 év után már el kezdett foszlani, de a középső részét lehet megmentem valamire.
"Hőskoromban" a Pioneer M290-eseimen (2 volt, a 2.-at Bodztól vettem még) kellett ezt a vékony textilt cserélni, akkor talán úgy oldottam meg, hogy az autó üléshuzat garnitúrából fel nem használt fejtámla huzatokból vágtam ki méretre, és ragasztottam fel a kagyló belső oldalára. Azon is külön volt a párna és a belső textil borítás.Amúgy a fejesed párna linkje jól jönne btravennek, hátha le tudná cserélni a mosogatószivacs modját
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Exodius #98441 üzenetére
Nekem a nem XL-es, a 10cm-es "sima" átmérőjű van az AT TAD-500-ason. (Technikailag tekintsünk el attól, hogy most a párna éppen varrónőnél van.) Az X2HR párnája 10,5cm-es, pont a sima velour és az XL mérete közé esik, de a BW-osnál feszesebben van a szivacson a textil, nem lönyög rajta picit se. A szivacs gyakorlatilag tök ugyanaz a feeling, keményebb, nem összeesős fajta. Textil szintén ugyanaz a szöszmágnes. Lényeg a lényeg, az X2HR párna nagyjából ugyanolyan, mint a BW párna, csak jobb minőségérzetre (meg műanyag kereten van előbbin).
Nekem a TAD szintén fun-abb hangzással a BW párnával, mint a gyárival, de a mélyek csak akkor vannak nagyjából egy szinten az X2HR-el, ha a TAD-hoz az Ifi Zen V2-n a Truebasst is bekapcsolom (X2HR-nél nincs szükségem a Truebassra). Közepek picit előrébb vannak a TAD-ban, nem tisztábbak, de jobban előtérben érzem. Magasak viszont gyakorlatilag az összes nyitott/fél nyitott fejesemben tisztábbak (TAD-500, Pioneer SE-A1000, Technics EAH-820, OneOdio Monitor 80). Pont 500X-et nem próbáltam, de nem feltételezem, hogy csúnyábak lennének a magasai, mint az X2HR-nek.
Szóval szerintem dögösebb mélyeket kapnál de sutább magasakkal. A mély nem agyba nyomulóan sok, pl. egy M40X-ben is több van, de "nincs belőle hiány".Ha AMF-én gondolkodsz, szerintem ne tedd, hanem csapj le rá. Ennyiért simán megéri, és el is megy akkor is, ha nem tetszik. Pár hete még 3 X2HR volt fent az aprón (a másik kettő 40ezerért volt fent), és már csak ez az egy maradt.
Pont tegnap számolgattam, hogy az enyémben alsó hangon nagyjából nettó 2500 óra (!) van, és semmi baja. Tegnap este szedtem le a párnát, ment mosásba. Du. kompresszorral nyomom ki a fejpántból az elhalt fejbőr darabkáimat, és olyan lesz, mint a 350ezer km-t futott VW Passat kerekedőnél kiglancolva 170ezerre visszatekerve. Nem mondod meg, hogy mennyi van benne.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz SunMount3r #98451 üzenetére
Egyik körte másik alma.
A 2017. október 22-i kérdésedre válaszolva a Cloud II. is van legalább olyan jó, mint az elődei. Ha másik mikrofonos fejes is érdekel, az ügyben ITT tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
Minden megoldható, csak plusz pénz kérdése.
Az open box HE400SE viszont most 99$. Még szerencse, hogy $ árfolyam nem is olyan rossz. Oh wait!
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Lovecraftian #98477 üzenetére
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Lovecraftian #98481 üzenetére
Alsó kategóriában figyelhető meg inkább az árváltozás. Először jött a tavalyi ÁFA mizéria, most meg a valuta elszabadulása. Annó az ISK HF2010-et 10ezer-"párszáz" forintért rendeltem Aliról, most 18ezer felett állna meg, és akkor a posta még nem rakott rá semmit. Superuxok ára is másfélszerese lett a tavaly július előttihez képest. OneOdioké azért "tűrhető", mert itthon is rendelhető, és elég sűrűn akciózzák, de Aliról nem potens rendelni. Kérdés meddig tart ki a raktárkészlet.
Az egyetlen dolog, aminek nem (számottevően) szállt el az ára, az az Ifi Zen Dac V2. Azért vettem meg, nehogy beszopjam. Fél év alatt, jó ha 1-2ezerrel drágult. Miközben pl. a Loxjie D30-nek alsó hangon 10ezerrel ment fel az ára ez idő alatt.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Lovecraftian #98492 üzenetére
Első körben kb. 58ezer Ft-ért tudtam volna megvenni, de akkor kb. 2-3 hétig az egész országban nem volt egy darab sem. Nagykerben se volt. Akkor rendeltem német Amazonról, nagyjából 61-62ezer Ft értékű Euroért. Relatíve lassan érkezett, kb. 2 hétre, akkor már volt megint Mo-on is, olyan 63ezer Ft körül. Nagyjából ezt a szintet tartja február vége - március eleje óta.
Korábban ITT foglaltam össze tapasztalataim. (Én jobban szeretem a picit melegebb hangzást.) Nagyjából ugyanaz a szitu azóta is.Ami ellene szól (és korábban kimaradt), hogy érzetre szerintem a nagyjából fele annyiba kerülő Loxjie D10-es (is?) jobban össze van rakva. (Résekből "kiszivárgó" fény, lötyögősebbnek ható dugalj)
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz chrisnagy13 #98500 üzenetére
A Cloud (2) műbőr párnája egy x@r. (A textil viszont jó. Érzésere lehetne benne több pamut, de a hangzása nekem jó.) Az Alpha párnája nem az a lapulós kőolajszármazék, mint a korábbi kiadásnak. Az Alpha S meg cserélhető vezetékes is.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz fericske #98507 üzenetére
Jól felcsigáztál azzal az Alphaval. Cloud II-essel meg voltam elégedve, visszajelzések alapján is jónak tűnt (jobb minőségű párna, cserélhető vezeték), de így már... Csak akkor valamit el kellene adni. Mondjuk akkor én már az Alpha S-t választanám, ott is cserélhető is a vezeték, adnak hozzá 2 pár párnát, meg valami DAC-ot is.
#98502Geza955: Megfelelő erősítés nélkül a Hifiman-eket én elfelejteném. Kérdés, hogy az alapvetően (igaz, nem szélsőségesen, de akkor is) V hangzású fejes (az SHP-600) után, ha középre hangolt cuccot vennél mi lenne a reakció. Lehet csalódnál. Egy X2HR-ben nagyjából ugyanannyi a mély, csak a közepei tisztábbak. Könnyen hajtható (bár nem árt neki erősítés), és a világ pénzét se kell kiadni érte. Erősítőből is elég hozzá egy Loxjie D10, azzal passzol is.
Ha mégis ragaszkodsz inkább az eredeti elképzelésedhez akkor inkább egy HD58X-el (vigyázat, megy még rá ÁFA meg vámkezelési díj), vagy HD560S-el tennék próbát.
Erősítésben én is a DX3pro / Fiio K5 pro (ess?) / Ifi Zen V2 triumvirátusból, esetleg bkercso cuccaiból válogatnék ízlés szerint.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz #93040384 #98514 üzenetére
Az első kiadású Tempotec Sonata HD-ből van nálam egy. Alaplapitól egy hangyányit jobb, de én már nem venném meg mégegyszer. Ibasso cuccok állítólag nem rosszak ár/érték arányban, de nehez hajtható cucchoz az is kevés lesz szerintem.
-
Gzula[HUN]
őstag
TDK ST170 upgrade
Gondoltam a szabadságom utolsó óráit nemcsak csupa "haszontalan" dologgal töltöm, hanem valami "értelmeset" is csinálok. Jó ideje piszkálta a csőröm, hogy megcsináljam a TDK-t is cserélhető vezetékessé, és ma de. elérkezett a megfelelő idő rá. Meglepő módon elsőre sikerült a forrasztás kontakt hiba nélkül, és az oldalt se sikerült elrontanom. A végén még raktam a belső felére egy kis pillanatragasztót, annál több meleg ragasztót, de arról inkább nem készítettem illusztrációt .
A végeredmény:
A folyamat néhány pillanatképe:
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
Jól sejtem, hogy az 1A-t örökölte? X2HR-t kipróbálta már?
Magam nevében nyilatkozom, de 82 évesen nekem nem az lenne a legnagyobb problémám, hogy 560S, 58X, 600, 650 vagy akármelyik Hifiman. Kicsit úgy érzem, hogy jelen esetben is "minden szentnek maga felé hajlik a keze".
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz #39796224 #98558 üzenetére
SHP-600 után +1 részemről is az X2HR mellé. Használt Fideliótól szerintem ne ijedj meg, egyik legtartósabb fejes, amihez volt részem. Fülpárna kimosása (mosózsákban) ajánlott mondjuk.
#98561Archttila: Hasonló nálam is a rendszer, annyi, hogy ifi powerem nincs. Nálam a legjobb(nak tűnő) vezeték, amivel próbálva volt az X2HR, a Sony MDR-1A vezetéke. Szerintem minőségibb fajta cucc, ráadásul rövid is. Próbáltam legalább egy fél tucat féle Ugreen, OneOdio, meg amit itthon összebarkácsoltam kábellel, de én nem hallottam különbséget a gyáritól, ami még quasy új, gyakorlatilag csak kipróbáltam. Mind réz egyébként.
Ami miatt egyébként én lehet elgondolkodtatlak a kácsás vezetéktől, az az, hogy pl. EZT a fajta dugót én Aliról ENNYIÉRT. Nem beszéllek le, de lehet máshonnan olcsóbban összeszedes az alkatrészeket.
Ugreenes kábelekről is lebeszéllek, amíg működnek, nagyon kényelmesek, egyes fajtái elég fun-ok is (nem gubancolódik, jól néz ki, stb.), de másfél évet a zöme nem bírt nálam. Volt amelyik pár hónapot bírt. Egyedül az alap, gumi borítású hosszabbító kábellel nincs problémám.
Bár én nem rendeltem INNEN, de állítólag azt állítanak össze, amit akarsz. És elég nagy a választék. Csak 1 ötlet.
Nem akarok a zsebedben turkálni, és persze egy jobb vezeték nem fog rosszat tenni egy X2HR-el, de azért 14-15ezer Ft-ot én nem költenék rá. Hangsúlyozom, hogy ezt X2HR vonatkozásában tartom. Egy ennél magasabb kategóriában lévő cucchoz elgondolkodnék én is vezeték cserén.
Ha mégis ezt a 14-15ezeret "kellene" költenem vezetékre, akkor elehet inkább egy Audioquest Towerre költenék. Azt nem tudom, hogy jobb lenne-e, de 2m-es kábel nekem is kényelmesebb a gyári 3-nál.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Gzula[HUN] #98564 üzenetére
Találtam videót idő közben az AudioQuest Tower-ről, igaz, csak 60centis. Hát nem tudom, hogy el tudnék-e viselni ekkora bumszlit, mint ezek a dugók.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz #39796224 #98567 üzenetére
Sajnos a valuta árfolyam megugrása miatt elég nehéz, próbálom a lehetőségeket összeszedni:
- Amazonon időnként le szokták az X2HR-t akciózni ilyen 95-99€-ra, bár erre még rámegy az áfa külömbözet és a szállítási költség, szóval az is kb. ennyiben állna meg. Rajtad múlik, kivárod-e.
- Nem hallottam még, de az SHP9600-as hangja állítólag jobban az X2 / X2HR vonaléra hasonlít, mint elődje, a 9500-as. Előbbi inkább V hangzás, utóbbi kiegyenlített.
- Árban elvileg még beleférhet az OneOdio Monitor 80-as, ami nem teljesen kiegyenlített, de inkább kiegyenlített karakter, mint V, viszont szerintem nem ér 100$-t, akkor inkább már tényleg egy használt X2HR. Hangjába nehezebb belekötni (árához képest), de azért ha mellette van egy Fidelio, akkor látszik rajta, hogy kínai.
- A V karaktere miatt esetleg még szóba jöhet a Beyerdynamic DT 990 pro, de Beyer vonalon én nagyon vak vagyok.Sennheiser vonalon szóba kerülhet az 559, illetve az 599 vagy 599SE. Előbbiről Doriennek az a véleménye, hogy a legX@rabb fejes, ami volt rajta, utóbbiakkal meg vsz. ugyanaz lenne, mint az 500X-el, "mélyszegénynek" éreznéd. Az 560S meg az 58X pedig bőven keret felett van.
Én szétkapnám azt az Omnitronicot, kifújnám a hajszálat a driverről, amitől recseg, párnáját kimosnám mosózsákban, (esetleg átalakítanám cserélhető vezetékesre) és megvárnék egy Amazonos akciót erre.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz #39796224 #98569 üzenetére
Esetleg próbáld ki azt az AVC-500-ast az Omnitronic párnájával. Nekem itthon AT TAD-500-as (is) van, és arra jó a HyperX Cloud párna (az is van rajta, mert a nagynéném b@ssz@ megvarrni a Brainwavz Roundot), ami tök ugyanolyan, mint Omni párna (az újabb fajta), csak fekete. Tudom, mert volt egyszerre is a kezemben mind a kettő, amikor elkértem a cimborámtól az ISK HF2010-et, és ki is mosta az asszony a párnáját.
Remélem nem volt keszekusza a melyik prána mire, és érthető voltam legalább nagyjából.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz INGJOKE #98648 üzenetére
Ennyiért egy pár párnát meg egy kínai vezetéket kapsz. Nagy csodákra ne számolj, de ennyiért már ennél látszatra is x@rabbakat kapni. Amúgy EZ a helyes topik.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Ganz-[HUN] #98653 üzenetére
- Takstar Pro82, BT-s fórum ITT. Hogy mégis mondjak egyet, OneOdio A30. Bár egyik se lesz hangos kifelé, utóbbi tuti nem. Ennyiből kínai lesz csak jó ár/érték arányban, bár ami nem kínai, az meg hamisítvány. (BT-s fejesekben azért nem vagyok nagyon otthon.)
- Alpha-nak a sima Cloudnál jobb a párnája. Én inkább az Alpha S-re gyúrnék, ott adnak hozzá egy DAC-ot is, meg 2 pár párnát, és ott is cserélhető a vezeték. Pár napja/hete 25ezerre volt leárazva valahol, most már nem találom ennyiért. Ha kell melegebb hangzás, akkor Cloud kell neked. Ha kiegyenlítettebb cucra vágysz, akkor lásd egyel feljebbi hozzászólásban lévő CM MH-kat.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Ganz-[HUN] #98672 üzenetére
Nos, engem is meglepett, de nem csak Alin van már. #Pro82
Ahogy elnézem, Kytary-n a doboz is benne az árban, ha nem tévedek. Úgy meg kifejezetten baráti az ár.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Madn!ght #98694 üzenetére
Ha egybént kifogástalan állapotú lenne, akkor nem jönne le. Szóval vagy valami baj van a párna szélével, ami oda fogná a peremhez, vagy a júzerrel lehet gond.
Ha még van értelme, és nem kapott a driver is menthetetlenül a különféle ragaszóból, akkor pl. INNEN vagy INNEN javaslok rendelni alkatrészt. Cseréhez meg ITT van tutorial.
Előtte azért célszerű ráragasztott trutymót leszedni.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
Azzal kezdeném, hogy a pontos infót EBBEN a fórumban taláhatsz.
Állítólag a "Blue Voice" a 2 között a különbség, nem tudom. Nyaraláskor volt rajtam valamelyik verzió (nem néztem utána), szitu nem engedte meg, hogy sokat foglalkozzak vele. A pár másodperc alatt amit hallottam, az meglepően jó volt (árkategóriájában). Tetszett, hogy az oldala fém. A szövetborítású vezeték meg ugyanannyira gáz volt, mint minden máson (IMO). 24-25ezerért szerintem simán megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest