Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lovecraftian

    kezdő

    válasz fericske #97308 üzenetére

    Igen, én tudatosan keresem a jó ár-érték arányt és ez volt az egyik fő oka annak, hogy a Hifiman háza táján kezdtem a keresést.
    Zenéből talán az ambient kivételével mindent fogyasztok, de legfőképpen Metal, Blues, Jazz, Klasszikus és némi elektromos zene. Alkalmi filmnézés, továbbá alkalmi játék (nem kompetitív) is benne van a használati igényben :)

    Amit keresek, az egy kifejezetten nyugodt, otthoni felhasználásra és hosszú évekre használható eszköz, amit egy FiiO K5 Pro magabiztosan el tud hajtani és nagyjából kihozza a maxot ebből az árkategóriából.

    Kialakításban preferálom a nyitottakat, kb. a Meze 99 Classics az egyetlen zárt ami mellett nem mentem el szó nélkül, de tartok tőle, hogy ahogy olvastam, nagyon túl van tolva basszussal ami pedig ok arra, hogy ne foglalkozzak vele (de cáfoljatok meg nyugodtan, olvastam valamit a fülpárnákról amik variálják a hangzást). De ha úgy van, zárt típusokat is megfontolnék (jó öreg DT770 Pro annak ellenére, hogy zárt, megdöbbentően jó tere van szerintem).

Új hozzászólás Aktív témák